Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Charlotte van der Grift

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

Het vakantiehuisje is een deel van een in 2018 verbouwde boerenschuur met een eigen afgeschermde tuin op het grotere terrein (5000m2) van 'La Sapience'. De woning is geschikt voor 2 personen en biedt een smaakvolle combinatie van oude elementen en modern comfort. Het huisje beschikt over een zithoek en een eethoek met een volledig uitgeruste keuken inclusief afwasmachine en via de trap naar de vide kom je bij het stijlvol ingerichte slaapgedeelte. In de ruime badkamer op de begane grond vind je een moderne inloopdouche, twee wasbakken en een toilet.

De woning is gelegen aan de rand van Le Sap, een rustig middeleeuws dorpje in Normandië. Zo dicht bij het dorp gelegen, kun je ‘s ochtends een heerlijk wandelingetje maken en onderweg je verse stokbrood en croissants halen bij de bakker op het plein. Er is markt op zaterdagochtend en daar wordt een verscheidenheid aan vers fruit, groenten, vlees, vis en zuivelproducten verkocht. Vanuit het huis kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken, (detail) kaarten, brochures en wandelboeken zijn beschikbaar.
Op loopafstand van de gite staan 2 laadpalen op het dorpsplein.

Normandië is bekend om zijn weelderige landbouwgrond (graanschuur van Frankrijk), appelboomgaarden, eeuwenoude bossen en vakwerkhuizen. Het biedt een prachtig en gevarieerd landschap, genaamd le bocage, en een mild klimaat. Ook vind je hier vlakbij enkele van de beroemdste kazen van het land (Camembert, Livarot en Pont l'Evêque), sfeervolle dorpjes, (brocante)markten, prachtige tuinen en kastelen in de omgeving en uitgestrekte appelboomgaarden voor de productie van verse cider en calvados.
Een dagje Parijs is prima te doen met de trein vanuit Bernay. De kust, met mooie plaatsjes als Honfleur en Houlgate, is op een uur rijden afstand.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Omheinde tuin
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'La petite Sapience'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Recensies

La petite Sapience heeft de afgelopen 4 jaar 12 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.75 sterren
  • 10 sterren

    Wat een heerlijke plek! En we hadden gelukkig prachtig weer, het leek wel voorjaar. Een mooie wandeling gemaakt maar ook geluierd en gelezen op een van de comfortabele banken. ‘s Morgens een kort wandelingetje naar een van de twee bakkers voor verse croissantjes of ander brood. De plaatselijke supermarkt heeft voldoende keuze aan lekkernijen. Le Sap is een echt Frans dorp zoals je je zo’n authentiek dorp voorstelt. Maar: Er staan wel twee oplaadpunten voor je elektrische auto op het marktpleintje bij het gemeentehuis! Dat was erg handig.
    Het huis is comfortabel, schoon en gezellig ingericht. Het bed slaapt heerlijk, de moderne badkamer en keuken maken het af.
    Charlotte is een goede gastvrouw. Alles ligt klaar. Eitjes van eigen kippen op tafel, zelf gemaakte jam, thee en koffie in de keukenkast.
    Kortom: Een fijne plek om te vertoeven.

  • 10 sterren

    Prachtige lokatie. Sfeervolle gites. Gastvrije gastvrouw. Alles is tot in de puntjes goed verzorgd.

  • 10 sterren

    Wat een pareltje deze plek! De gite is fris en heel gezellig ingericht. Aan alles is gedacht. Zowel in de keuken als in de mooie moderne badkamer.
    Het bed met goede matrassen! op de vide is een ook een heerlijke plek.
    Niet onbelangrijk was de goede WiFi zodat ik ook mijn werk kon doen.
    In de idyllische tuin met privacy , ( zon) en gezellige zitjes scharrelen de kippen gezellig. In de omgeving heb ik lekker kunnen wandelen en dorpjes bezocht. Graag bedank ik de gastvrouw Charlotte voor de fijne week ,verse eieren, jam en fruit uit eigen tuin. Ik kom zeker terug!

Wat is er te doen

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Last-minute prijs van € 525 voor€ 499

€ 499

Last-minute prijs van € 525 voor€ 499

€ 499

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.