Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Ferme Blanche

Bekijk album (20)
/
 

Beschikbaarheid van 'Ferme Blanche'

J.D. Nome heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Ferme Blanche heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in augustus 2022

Mooie plek. Met drie honden 3x € 45 extra schoonmaakkosten is wel erg veel. Er waren volgens de beschrijvingen 2 routers. Eén deed het niet, was onvindbaar en daardoor deed dus ook de Chromecast het niet (keuken), in de huiskamer was de chromecast ook onvindbaar. Internet deed het in de huiskamer wel, we konden de mail dus gewoon afhandelen. Mooie plek, heel mooie omgeving, wél ver b.v. Mt St Michel, en meer bezienswaardigheden. Huis op een mooie plek met veel ruimte.

8
Bezocht in juli 2018

Sfeervol en zeer compleet huis. De bouw en verbouw van de boerderij is prachtig gelukt. Ik heb veel gewandeld, de rest van de familie heeft geluierd in en rond het huis en in de tuin. Wat een aardige mensen in het dorpje. We werden zelf uitgenodigd op een apero! De koeien ( van een boer uit Twente!) stonden in het weiland naast de boerderij, wat een heel gezellig uitzicht gaf.

9
Bezocht in juni 2018

Heerlijke twee weken vakantie gevierd in de prachtig verbouwde boerderij. Alles was aanwezig inclusief het prachtige weer. Gezwommen in het meertje, de Normandische stranden bekeken en diverse keren de Suisse Normandie route gereden en bekeken. We komen zeker terug. Dank jullie wel!

10
Bezocht in januari 2018

Lieve familie, Dank jullie wel voor een fijne Kerst en Oud en Nieuw in jullie prachtig verbouwde huis. Zelfs een opgetuigde kerstboom troffen we aan toen we binnen kwamen. Onze hondjes hadden eindelijk geen last van het vuurwerk, dat hier gelukkig niet is met Oud en Nieuw. De nieuwe houtkachel werkt prima overigens. De broodbakmachine hebben we de hele vakantie gebruikt. Gelukkig hadden we ook Nederlandse tv en konden we onze series blijven kijken. We komen terug in de zomer, dat is zeker.

10
Bezocht in oktober 2017

Ik ben hier al 9 keer geweest en ben inmiddels echt verliefd op deze streek, de mensen hier en jullie gites Tricolore Normandie. Het is een fantastische plek onder de zon. De afgelopen jaren zijn alledrie de gites totaal veranderd en het is een plek geworden om echt van te genieten.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie