Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Gite Rouge is een geheel vernieuwde en verbouwde Gite . Indeling: Ruime eetkeuken met houtkachel,eettafel geschikt voor 10 personen. Slaapkamer beneden met een tweepersoons bed en vaste wastafel. Apart toilet. Badkamer 1: douche, vaste wastafel en toilet. Badkamer 2: douche en vaste wastafel. Grote living met zitbanken en houtkachel. Verdieping voorzijde: 2 slaapkamers .Slaapkamer 1) 2 persoonsbed en 1 persoonsbed., kledingkast. slaapkamer 2); 2 persoonsbed. Verdieping achterzijde: vide met 2 eenpersoonsbedden., kledingkast . Slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden.
Alle eenpersooonsbedden kunnen ook aan elkaar geplaatst worden. Draadloos internet aanwezig. Vanuit de Gite is een prachtig uitzicht op het dal.
.
U heeft zowel voor als aan de zijkant van de gite een terras, voorzien van een tafel met stoelen en betonnen bbq., zodat u desgewenst de hele dag in de zon kunt zitten, maar er ook altijd een schaduwplek is. Het terras aan de voorkant grenst aan de binnenplaats.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard

Beschikbaarheid van 'Tricolore Normandie - Gite Rouge'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Gite Rouge staat net buiten het dorpje Menil-Vin, in de uitlopers van Suisse-Normande, aan een doodlopend weggetje (alleen bestemmingsverkeer). Vanuit uw vakantiehuis heeft u een prachtig uitzicht over de vallei.
De omgeving is heuvelachtig met een constante afwisseling van weiden, akkers, hagen, bosschages en kleine dorpjes. Daar doorheen kronkelen de riviertjes en wandelpaden.
Vanuit Tricolore Normandie, dat bestaat uit Gite Bleu, Gite Rouge en Ferme Blanche, kunt u wandelingen van verschillende lengtes maken.U kunt vanuit uw vakantiehuis starten met wandelen!

Op 11 km afstand is het stadje Falaise met alle voorzieningen en het kasteel van Willem de Veroveraar.

Vanuit Gite Rouge kijkt u uit op uitgestrekte valleien. Het eigen terrein beslaat 4 hectares: weides, boomgaard en natuurterrein met wandelpad en stille plekjes aan beide kanten van het riviertje la Baize.
Rond de cour liggen drie gebouwen, waarvan Gite Rouge er een is.
Op de binnenplaats is een tafeltennistafel, een trampoline en diverse buitenspellen beschikbaar.
Bovendien staan er volop spelletjes en boeken in allerlei talen voor u klaar.
In de tuin staan volop fruitbomen en struiken (appels, peren, frambozen, bramen en druiven), die u vrijuit kunt plukken.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Tricolore Normandie - Gite Rouge heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

8 sterren
  • 9 sterren

    Gites Blue is een gezellig en compleet ingericht vakantiehuisje, gelegen in een prachtige omgeving. De rust en het uitzicht is heerlijk. Het contact met de gastvrouw is prima.
    De locatie is zeer geschikt om te wandelen, Mont Saint Michel en de invasie stranden te bezoeken. In Falaise zijn alle voorzieningen voorhanden.
    Wij verbleven twee weken met twee volwassenen in Gites Blue, met vier volwassen zal het wel erg krap zijn.
    Het is zeker een aanrader om in Gites Blue te verblijven.

  • 8 sterren

    Een leuke gite, knus en goed verzorgd. Contact met de eigenaar verloopt soepel.

  • 7 sterren

    Mijn man en ik en de hond hebben een week in Gite Blue doorgebracht. Huisje ziet er schattig uit en de omheinde tuin aan de achterkant was perfect voor ons en de hond. Genoeg schaduw gelukkig want het was erg heet. Uitzicht voorkant ook mooi Je moet wel geluk hebben met de buren want die lopen voor het huis langs en zitten ook in de tuin naast je. Binnen vonden we het tegenvallen. Oud en weinig sfeervol. Er mag zeker opgeknapt worden en beter meubilair geplaatst worden. Super steile trap, zou er niet graag met kleine kinderen verblijven. De keuken en inventaris waren wel goed. Fijne week gehad maar had er niet langer willen verblijven.

Culinair en wijn

In de omgeving zijn diverse goede restaurants, waar heerlijke streekproducten worden geserveerd.
Op de markt in Falaise, St Pierre sur Dives of Caen kunt u streekproducten en verse vis kopen.

Wat is er te doen

Vanuit de gite kunt u diverse korte en lange wandelingen in de omgeving beginnen. Ook in omliggende dorpen zijn veel wandelingen uitgezet van wisselende lengte en moeilijkheidsgraad (beschrijvingen aanwezig in de gite).

Dichtbij is een kapelletje dat op een bijzondere manier gerestaureerd is door een Japanse kunstenaar.
In Falaise zijn winkels, een wekelijkse markt en veel muzikale/culturele activiteiten. Er is ook een prachtig, indrukwekkend kasteel van Willem de Veroveraar.
Zowel op de Orne als op de Dive kunnen kano-tochten gemaakt worden (opstapplaatsen op 10-15 km). In een groot stuwmeer op 6 km zijn ruime zwem-mogelijkheden en beschutte picknick-plekjes.
De Roche d-Ouetre is een touristische trekpleister (ravijn, wandelingen, bezoekerscentrum en restaurant) op ongeveer 15 km van Menil-Vin.

Op een half uur afstand vindt u Caen, een grote historische stad (kasteel, musea, winkels, jachthaven) en op een kwartier afstand daarvan de brede zeestranden.
Bij de Normandische stranden waar in 1945 de invasie heeft plaatsgevonden (D-Day) zijn veel indrukwekkende tentoonstellingen en musea te vinden. Een bezoek kan starten in het oorlogsmuseum van Caen en dan langs de kust naar het Zuiden. Veel mensen trekken hier twee dagen voor uit.
Tenslotte is er de wereldberoemde Mont St-Michel op circa anderhalf uur rijden. Leuk!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden

Wat je ook moet weten...

Huurprijs is inclusief eindschoonmaak, hout voor de houtkachel, elektriciteit, keukenlinnen en beddengoed.
U kunt Gite Rouge ook huren in combinatie met Gite Bleu en/of Ferme Blanche . Zo kunt u samen met familie of vrienden vakantie vieren, terwijl u toch uw eigen plek heeft om te slapen, leven en koken.
Als u samen dingen wilt ondernemen zoals gemeenschappelijk eten, dan is daar volop gelegenheid voor in de Ferme Blanche of in Gite Rouge, Als er kinderen mee zijn, kunnen ze samen spelen op de binnenplaats, in de boomgaarden en in de tuinen.
Maar als u zich even wilt afzonderen, kunt u dat in uw eigen vakantiehuis doen.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Geen extra kosten verschuldigd, prijs is all-in.
Prijs is ook inclusief eindschoonmaak, keukenlinnengoed, beddengoed, elektriciteit, hout voor de houtkachel .
(alleen separate borg € 200,--, extra schoonmaakkosten huisdier: € 45,--.)
Laagseizoen: alle periodes buiten de vakanties
Middenseizoen: voorjaarsvakantie, meivakantie en herfstvakantie
Hoofdseizoen: zomervakantie en kerstvakantie
Bovenstaande prijzen zijn voor de huur van Gite Rouge per week.
Bij boeking van twee huizen (dus naast Rouge ook Gite Bleu of la Ferme Blanche) ontvangt u 5% extra korting. Bij boeking van alledrie de huizen ontvangt u 10% extra korting.
-eenmalige waarborg € 200,-- per verblijf, wordt direct na correct achterlaten binnen 1 week teruggestort

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 952

Prijs per week vanaf

€ 952

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie