Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Tricolore Normandie - Gite Rouge

Bekijk album (27)
/
 

Beschikbaarheid van 'Tricolore Normandie - Gite Rouge'

J.D. Nome heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 sep 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Tricolore Normandie - Gite Rouge heeft 14 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in april 2022

Wow wow wow, we kwamen in de avond toe en waren meteen tot rust bij het parkeren al meteen.
Alles is er wat je nodig hebt, we kwamen niet te kort. En als er iets te kort was moesten we er maar achter horen en werd er een oplossing aangeboden!
We hebben iedere dag afgesloten met voor het haardvuur te zitten als de zon zich had verstopt. Hier komen we zeker nog eens terug

8
Bezocht in september 2021

Lief huisje waarin alles aanwezig is. Prachtig uitzicht en een heerlijk rustige boomgaard. Helaas was het veel geroemde pad naar de Blaise onvindbaar en onbegaanbaar. Dat vonden wij jammer.

8
Bezocht in juni 2018

Genoten!

10
Bezocht in mei 2018

Met de hele familie inclusief kinderen en aanhang in Gite Rouge een speciale gelegenheid gevierd. We hadden met 12 mensen ruimte genoeg voor iedereen. Er was zelfs plek om je boven op de vide bijvoorbeeld even af te zonderen. Eigenlijk zijn we voornamelijk bij het vakantiehuis gebleven, genoeg te beleven voor zowel de jongeren, die mee waren als de "ouderen". Het is voor ons een onvergetelijke herinnering.

9
Bezocht in mei 2018

Voor de eerste keer alleen met mijn beide dochters op vakantie geweest. Niet te ver rijden vanuit Maastricht, in het huis was alles aanwezig. Prachtig uitzicht en heerlijk in de tuin gezeten. De broodbakmachine was een uitkomst. Elke morgen op het terras gezeten met vers brood. De kinderen vonden het vooral ook fijn dat ze snel internet hadden!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie