Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sylvie Charlier & Peter van Doorn

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Welkom bij onze charmante gîte! Ons appartement biedt een gezellige woon- en eetkamer, waar u kunt ontspannen en genieten van een prachtig uitzicht op de tuin. De ruimte is perfect ingericht om een warme en gastvrije sfeer te creëren.
De gîte heeft in totaal 4 slaapkamers: 2 tweepersoonskamers, waarvan één met een comfortabel tweepersoonsbed, 1 driepersoonskamer met drie eenpersoonsbedden en 1 eenpersoonskamer. Dit maakt onze accommodatie ideaal voor gezinnen of groepen die samen reizen. Voor uw gemak zijn er 2 badkamers beschikbaar: één met een bad, douche en toilet, en de andere met een douche en toilet.
Onze keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. U vindt er een vierpits kookplaat, kookgerei, een magnetron, oven, tostiapparaat, koffiezetapparaat en koelkast. Bereid heerlijke maaltijden en geniet van gezellige diners met uw gezelschap. Voor een extra vleugje ontspanning en plezier, hebben we een "balkon" met een tuinset bestaande uit een eettafel en stoelen. Hier kunt u genieten van een maaltijd terwijl u geniet van het prachtige uitzicht.
Op uw eigen terras vindt u een gezellige tuinset, compleet met comfortabele tuinkussens en parasols. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van rustige momenten in de buitenlucht. Of u nu wilt genieten van een goed boek, een gesprek wilt voeren of gewoon wilt ontspannen onder de zon, ons terras biedt de ideale setting.
We verwelkomen u graag in onze gîte, waar u kunt genieten van comfortabele accommodaties, een prachtig uitzicht en gezellige buitenruimtes voor onvergetelijke momenten tijdens uw verblijf

Er is ook een prachtige ecologische zwemvijver aanwezig. Deze is geopend van begin juni tot eind september. Deze zwemvijver wordt gedeeld met de andere gasten.
U kunt de gîte in vanaf 15:00. De vertrektijd is om 10:00

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Gîte Les Moutons'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Op slechts 3 minuten rijden vindt u het enorme bos van Ecouves, dat een overvloed aan wandelmogelijkheden biedt. Dit bos herbergt twee bekende langeafstandswandelroutes, namelijk de GR 22 (van Parijs naar de Mont Saint Michel) en de GR 36 (van Ouistreham naar Bourg-Madame). U zult zich hier zeker vermaken!

In de buurt van de accommodatie zijn er tal van kleine dorpjes en charmante stadjes die het ontdekken waard zijn. Een absolute aanrader is Bagnoles de l'Orne, een kuuroord met gezellige terrasjes en omringd door het prachtige bos van Andaines. Als u op zoek bent naar een levendigere sfeer, is Alencon de dichtstbijzijnde stad, met een prachtig oud centrum, een verscheidenheid aan restaurants en winkels.

Voor kunstliefhebbers is het vermaarde kunstenaarsdorp Saint Ceneri le Gerei een absolute must-visit. Gelegen in de Alpes Mancelles, staat dit dorp bekend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Daarnaast is er ook het prachtige middeleeuwse stadje Domfront, met een adembenemende kasteelruïne die u niet mag missen.

Voor ontspanning en plezier kunt u terecht bij het grote zwemmeer in La Ferte Mace, ideaal geschikt voor kinderen. En als u een liefhebber bent van paarden, mag u het Haras du Pin niet missen. Dit wordt ook wel het "Versailles van het paard" genoemd en staat bekend als de geboorteplaats van vele beroemde racepaarden.

Kortom, er is zoveel te doen en te ontdekken in de omgeving van deze accommodatie. Of u nu wilt wandelen, genieten van de natuur, historische bezienswaardigheden wilt bezoeken of gewoon wilt ontspannen, deze locatie biedt het allemaal. Boek nu uw verblijf en maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring!

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Op de boerderij

Culinair en wijn

Normandië, een regio die bekend staat om zijn rijke culinaire tradities en heerlijke lokale producten. Ontdek de wereldberoemde kazen en cider die hier hun oorsprong vinden en geniet van een smaakvolle en authentieke ervaring.

Normandië is de geboorteplaats van de beroemde Camembert, een kaas die zijn naam dankt aan het charmante plaatsje Camembert. Hier kun je de oorsprong van deze iconische kaas ontdekken en genieten van de heerlijke smaak ervan. De regio staat ook bekend om zijn uitgestrekte appel- en perenboomgaarden, die bijdragen aan de productie van de verfrissende cider waar Normandië zo trots op is. Breng een bezoek aan de ciderboerderijen en leer meer over het productieproces van cider, proef verschillende varianten en ontdek de diversiteit van deze ambachtelijke drank.

In het schilderachtige stadje Domfront, gelegen in het hart van "Domfront en Poiraie", wordt een andere lokale specialiteit geproduceerd: de heerlijke poiré, ook wel bekend als de "champagne van Normandië". Deze sprankelende perencider is een ware traktatie voor de smaakpapillen en biedt een unieke smaakervaring. Verken de charmante straatjes van Domfront en proef de ambachtelijke poiré die hier met liefde wordt gemaakt.

Laat je betoveren door de culinaire schatten van Normandië, proef de heerlijke kazen en geniet van de verfrissende cider en poiré. Deze regio verwelkomt je met open armen en biedt een onvergetelijke gastronomische reis die je smaakpapillen zal prikkelen. Kom en ontdek de "smaak van Normandië"!

Wat is er te doen

Hier kunt u het hele jaar door genieten van een bruisende omgeving vol festivals, paardenraces, muziekoptredens en markten vol met heerlijke regionale delicatessen. De Normandische keuken staat bekend om zijn beroemde kazen en verrukkelijke cider, waardoor u een ware culinaire ervaring te wachten staat.
Ontdek het betoverende landschap van "Normandisch Zwitserland", een gebied met imposante rotsformaties en steile kliffen die uitnodigen tot klimavonturen. Laat u verrassen door de adembenemende schoonheid van deze unieke locatie. Vergeet ook niet het romantische kuuroord Bagnoles de L'Orne te bezoeken, waar u kunt ontspannen en genieten van uw vakantie.
Onze gite is de ideale plek voor vakantiegangers die houden van rust en ontspanning, maar ook graag in de nabije omgeving van allerlei activiteiten willen ondernemen. U kunt genieten van een rustige en vredige omgeving, terwijl u toch de mogelijkheid heeft om de levendige attracties en bezienswaardigheden in de buurt te verkennen.
We heten u van harte welkom in ons huis, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving, de culturele festiviteiten en culinaire hoogstandjes van Normandië. Maak van uw verblijf een onvergetelijke ervaring en ontdek de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 40,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Gîte Les Moutons heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 738

Prijs per week vanaf

€ 738

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie