Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Natalie Lodge

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

NIEUW! Les Epinays, een zeer rustig huis met een houtgestookte hot tub.
Les Epinays is een prachtig huis, genesteld aan het einde van een lange, afgelegen oprijlaan op slechts 10 minuten rijden van het historische stadje Domfront. Het interieur is volledig gerenoveerd, met moderne faciliteiten en eigenzinnig meubilair uit het midden van de eeuw. Vanuit de houtgestookte hot tub kijk je uit op de privé binnenplaats, omgeven door bloemen en vol vlinders. Hij bevindt zich onder een afdak in de geplaveide tuin. Je hebt hier volledige privacy en geen inkijk. Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen en zodra je door de keuken bent, kom je in de woonkamer met hoog plafond. Deze is ongelooflijk licht en ruim. Op de tropisch ingerichte eerste verdieping vind je een slaapkamer met tweepersoonsbed en een moderne badkamer met grote douche. De trap leidt naar de tweede overloop met een lichte maar rustige werkruimte die uitkijkt op de woonkamer. Vanaf hier brengt nog een trap je naar de derde verdieping met slaapkamer met balkon. Dit is een prachtige plek voor een slaapmutsje en sterrenkijken. De grote privétuinen hebben meerdere zitjes naar keuze in de zon of in de schaduw.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Les Epinays'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Les Epinays ligt op maar 10 minuten rijden net buiten het historische plaatsje Domfront, waar in augustus een populair middeleeuws festival wordt gehouden. Het Regionale Park van de Basse Normandie ligt op een steenworp afstand en is ideaal om te wandelen en te fietsen. Er zijn zo veel dingen te zien en te doen in Normandië dat het onmogelijk is om ze hier allemaal op te noemen. We geven graag tips voor uitstapjes!

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Les Epinays heeft de afgelopen 4 jaar 6 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.333333333333334 sterren
  • 9 sterren

    Wat een prachtige locatie. Heerlijk genieten van totale stilte, natuur en totale privacy.
    Wij zijn hier helemaal tot rust gekomen.
    Keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt en toffe plekjes om in of rond het huis te eten . Hottube is een zalige extra om s avonds of in de vroege uurtjes in te vertoeven. Dikke merci Natalie 👌😉 Echt top plek voor mensen die van rust houden 🤗

  • 9 sterren

    Als je op zoek bent naar rust dan is dit de ultieme plek waar je de stilte kunt horen. Aan het einde van een weggetje ligt dit leuke Hans & Grietje huisje. Splitlevel verdiepingen met authentieke elementen. Goed uitgeruste keuken met gezellige eethoekjes, binnen en buiten. Heerlijk in de hottub als de avond wat afkoelt. Een echte relaxte vakantie gehad, plek om te onthouden. Bedankt Natalie!

    Reactie van Natalie Lodge

    Bedankt voor een geweldige recensie! We hopen dat je op een dag terugkomt. Natalie

  • 8 sterren

    Beautiful house, well equipped, total privacy, very quiet, huge garden with a lot of places where you can sit down and relax. House is less suitable for people with walking difficulties because of the various (steep) stairs. Nice surroundings. Natalie is quick in answering any questions.

    Reactie van Natalie Lodge

    Thanks Ester and thank you for leaving the house so clean and tidy. I have now placed additional information in the description to highlight the steep stairs to the top of the house! We do hope to see you back again one day.

Culinair en wijn

De beroemde distilleerderij Calva ligt op slechts 10 minuten rijden en organiseert rondleidingen 'Calvados Comte Louis de Lauriston'.
Domfront heeft vele cafés en restaurants. Het prachtige dorp Lonlay L'abbaye ligt op 20 minuten afstand en huisvest prachtige 'vide grenier' rommelmarkten en lokale evenementen. Het romantische en zeer mondaine Bagnoles de L'Orne is de rit van 30 minuten waard om te genieten van de meren, bossen, restaurants en bars. Als je behoefte hebt aan winkelen, ga dan naar Caen op ongeveer een uur rijden...of als je de zeelucht en een boek prefereert, dan zijn het prachtige Granville en Carolles slechts een uur rijden.

Wat is er te doen

Domfront ligt boven de vallei van de Veronne en er zijn veel herinneringen aan zijn rijke historische verleden met veel vakwerkhuizen en herenhuizen door smalle geplaveide straatjes. Vanaf de Place du Panorama en de kasteeltuinen heeft u een prachtig uitzicht over de met heggen omzoomde akkers. De landbouwgrond rond Domfront is bekroond met de 'Site Remarquable du Goût', een culinair label en de lokale Perry en Calva moet je echt eens proberen!
Les Epinays is gunstig gelegen op slechts 10 minuten rijden van Domfront, Normandië. Als je houdt van het zoeken naar brocante-voorwerpen, wandelen, fietsen, kajakken en vissen: het is nooit erg ver weg, dus laat het ons weten als je iets in gedachten hebt en wij kunnen alle opties voor je verkennen, afhankelijk van de tijd van het jaar.

  • Bij wandelpaden

Wat je ook moet weten...

Het spijt ons zeer maar Les Epinays is niet geschikt voor kinderen vanwege de driedubbele hoogte van het balkon en de kleine, maar steile, treden naar de bovenverdieping.
Baby's die nog niet kunnen lopen kunnen we in overleg accepteren, maar voor kruipende kinderen of peuters is het huis niet geschikt.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Les Epinays heeft een pelletbrander voor de koelere maanden. De eerste zak pellets is gratis. Extra zakken worden geleverd tegen de kostprijs van 5 euro per zak. Een zak gaat ongeveer 2-3 dagen mee als u de hele dag warmte nodig heeft, ze gaan langer mee als u de kachel alleen 's avonds aan hebt.
Hottub hout is gratis voor uw eerste aankomst tub! Extra zakken hout worden geleverd tegen de kostprijs van 6-7 euro per stuk.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.260

Prijs per week vanaf

€ 1.260

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie