Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Grand Credorye

Bekijk album (21)
/
 

Beschikbaarheid van 'Grand Credorye'

Nelleke Fruijtier heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 17 aug 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Grand Credorye heeft 9 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,4
Bezocht in september 2022
Harry Willemsen

Het huis is rustig gelegen en door een goed omheinde tuin ook geschikt voor een vakantie met hond. Op 1 plek is de afrastering wat lager en de buurman heeft kippen… om het niet onnodig spannend te maken met takken afgezet. Het huis is compleet en authentiek ingericht. De tuin was prima voor onze sloughi. Hij kon zowaar zijn benen strekken en rond het bosje rennen.
De omgeving was ronduit verrassend. De kust is werkelijk heel mooi en zeker veulette heeft nog iets authentieks over zich. St Valery en Caux is groter, met een mooie haven en eigenlijk hebben we ook daar genoten. De bouwwijze van de huizen met ‘ vakwerk’ hout en leem maakt het erg schilderachtig, En daar waar ik had verwacht dat het vlak was aan de kust ook leuk om daar met de auto rond te rijden met alle hoogteverschillen.
Kortom we hebben echt genoten, ook van Etretat. Dat is natuurlijk wel kermis, maar wat bijzonder is dat. Naar boven gelopen naar het kerkje om ‘ de foto’ zelf te maken..

8
Reactie van Nelleke Fruijtier

Dank voor deze fijne terugkoppeling Alice en Harry. Daar zijn we blij mee, hopelijk tot een volgende keer.

Bezocht in augustus 2022

Erg teleurstellend verblijf gehad.

De reden dat wij deze gite boekten was de ligging (die prima was) en de grote omheinde tuin die volgens de omschrijving, geschikt zou zijn voor onze twee honden. Teleurstellend om dan te zien dat er diverse grote gaten in de omheining zaten. Na zelf maar zo goed en zo kwaad de gaten te hebben afgezet, konden de honden toch nog enigszins in de tuin (steeds onder toezicht) rondlopen. De tuin was verder ook erg slecht onderhouden. Afgebroken, loshangende takken van bomen en als je ‘s avonds de luiken wilde sluiten moest je je een weg banen tussen de brandnetels en distels. Bij binnenkomst viel meteen de enorme roetgeur op van de grote openhaard. Een raam open zetten om te luchten was lastig want dan zaten er vrij snel ontzettend veel vliegen binnen helaas waren er nergens horren geplaatst. De eerste (van de twee) badkamers was eigenlijk niet bruikbaar. Van de dubbele wastafel was er één helemaal gebarsten waardoor het overal lekte. En bij de tweede wastafel liep het water niet weg. De douche in deze badkamer lekte ook. Bij de grootste slaapkamer ontbrak er nog altijd ( in eerder recensies aangegeven) een gordijn of Luik voor een raam. Hier kwam ‘s morgens de zon op, dus hebben we er zelf maar een groot badlaken voorgehangen. Kortom, veel mankementen waarvan je toch wel mag verwachten dat er bij een redelijk onderhoud deze zaken worden aangepakt. Wellicht ligt daar het probleem, gite staat te koop…..

5
Reactie van Nelleke Fruijtier

Beste Raoul Caris, Dank voor de moeite van het maken van een recensie. Wat ontzettend jammer dat het huis jullie in een aantal opzichten tegenviel. We zullen er zeker goed nota van nemen en zo veel als mogelijk aanpassingen doen. Voor het raam is een afdekplaat beschikbaar, deze houdt het daglicht tegen. We zullen in het vervolg zorgen dat deze makkelijk te pakken is. De omheining van de tuin zal binnenkort (weer) gecontroleerd worden. Roetgeur van de schoorsteen is helaas niet veel aan te doen. Mijn ervaring is dat het snel verdwijnt nadat er wat gelucht is. De wastafel die u noemt maakt deel uit van een meubel met glas, die is moeilijk vervangbaar of te repareren. Deze is gelukkig tweedelig, het andere deel is goed te gebruiken. De douche in de badkamer en het lekken daarvan en van de wastafel was bij ons niet bekend, uiteraard wordt dit nagekeken en opgelost. Nogmaals echt jammer van jullie tegenvallende ervaring, er wordt weer aan gewerkt om tekortkomingen op te lossen. Voor nieuwe huurders is het zeker goed om een realistisch beeld te hebben.

Bezocht in mei 2022

Wij zijn voor de tweede keer in het huis geweest. Het huis is redelijk comfortabel en heeft een heerlijke tuin waar het stil is en je kunt genieten van de vogels. Nadeel van het huis is dat bij bewolking of geen zon het koud kan zijn in het huis. De elektrische kachels zijn te duur om aan te doen. De open haard doet het prima maar verwarmd beperkt. Op loopafstand een kleine supermarkt waar je brood kunt bestellen voor de volgende dag. Is de winkel dicht (zondag) dan heeft Cany prima bakkerijen. Tip: ga eens eten of lunchen in Veulettes sur Mer (bv. Les Fregattes). Reserveren wordt aanbevolen.

8
Reactie van Nelleke Fruijtier

Dank voor jullie recensie Rina en Silvester . Het is een realistisch beeld dat jullie geven. Tijdens de zomerperiode is het nadeel dat jullie noemen er niet. Integendeel, dan is het huis heerlijk koel! Maar het is goed voor andere huurders om er rekening mee te houden tijdens het voor-en najaar en uiteraard in het winterseizoen.

Bezocht in april 2022

Groot mooi maar wel nog koud huis in Mei. Heerlijke tuin om van alles in te doen voor groot en klein.
De vides waren wat mindere. Eentje wel apart te bereiken maar de andere niet. Er was een lichtknop voor de kamer eronder en de vide. betekent of tegelijk naar bed of iemand die in het donker z'n weg moet zoeken. TL verlichting direct boven het bed op de vide was wat veel van het goede. We miste een nachtkastje , stopcontact om de telefoon op te laden en een stoel om kleren op te hangen. Ook waren de hoge ramen op beide kamers zonder gordijn. Op een vna de andere kamers beneden hing ook niks voor een groter raam. Wanneer het wat langer licht is echt ene probleem. Voor onze 5 jarige kleinzoon nu al !
Kamer en keuken leuk ingericht in authentieke stijl ! De kast in de kamer was echter bijna niet meer open te krijgen, hebben de glazen verhuisd naar de keuken ! WIFI was nog niet beschikbaar , voor de jongeren wat lastiger maar overbrugbaar. Huis leek uit zijn winterslaap te komen, had wat beter nagekeken en gepoetst mogen worden om weer te gaan gebruiken.
Tuinstoelen nog steeds erg magertjes : twee ligbedjes naast de vaste tafel met banken. Dan tel ik de kapotte houten stoel en de twee gescheurde plastic stoelen niet mee.
Bedden sliepen heerlijk en de doches waren ook perfect.

7
Reactie van Nelleke Fruijtier

Dank voor jullie reactie. Aan de tekortkomingen wordt gewerkt. Het is goed om te weten dat het een groot Frans huis is, waar niet alle comfort is dat soms door huurders verwacht wordt. De wifi was tijdelijk niet beschikbaar maar is als het goed is momenteel of op korte termijn weer in orde.

Bezocht in juli 2020

Mooi ruim huis met dito tuin. Openhaard met kille zomeravonden aangestoken. Deze werkte prima.
Nog twee tips. mochten er te weinig beddenkussens zijn, geef dit dan door aan Charlotte. Zij zorgt voor het juiste aantal. Als tweede tip, neem een paar campingstoelen mee. Zo hoef je niet de hele week op een picnicbank te zitten.

7

Hier geweest? Schrijf een recensie