Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Rebecca Jackson

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Vernoemd naar de prachtige rozen die in de tuin groeien, deze ruime gîte is goed uitgerust, volgens de Franse driesterrenstandaard. Beneden is een open woon- en eetkamer met een apart toilet. De volledig uitgeruste keuken heeft een elektrische oven, gaskookplaat, vaatwasser, wasmachine, koelkast met vriesvak, magnetron en een breed scala aan kookgerei en keukengerei. De woonkamer heeft tafels, dressoirs, banken en stoelen, een tv en een dvd-speler. Boven zijn er twee slaapkamers, een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden, met comfortabele bedden. Beide slaapkamers hebben ingebouwde kasten. De ruime badkamer op de bovenverdieping heeft een douche en een toilet. Schoonmaakmaterialen, waar mogelijk milieuvriendelijk, een stofzuiger, een kleren airer, strijkijzer en strijkplank zijn aanwezig. Als u jonge kinderen heeft, zijn een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar, indien nodig.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Les Roses'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Les Roses ligt op het terrein van Gites de Bernet, een oude boerderij op 2 km van het bruisende plaatsje Monein in het hart van de Jurançon. Je zit hier op een terrein van 3 ha boerenland, omgeven door glooiende heuvels en wijngaarden, gemakkelijk toegankelijk via het netwerk van wegen dat de dorpjes en gehuchten met elkaar verbindt, net buiten de achtertuin. Het vakantiehuis, op de eerste verdieping, heeft zijn eigen balkon, met uitzicht over de Pyreneeën; de ideale plaats om de zon achter de horizon te zien zakken met een apero in je hand. De gite is verdeeld over twee verdiepingen, met een eigen tuin. De patio is een geweldige plek om te ontspannen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig

Recensies

Les Roses heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie. Veel te zien in de omgeving. Ligt centraal voor bezoek aan kust en bergen.
    De gîtes is zeer goed uitgerust. Buiten de prima slaapkamers is er een mooie nieuwe badkamer met lekkere douche.
    Kortom een prettige verblijf.

Culinair en wijn

Er zijn vier restaurants in Monein, en nog veel meer in de dorpjes en stadjes in de buurt, maar natuurlijk ook in de stad Pau. In het stadje zijn drie bakkers, die je echt allemaal moet uitproberen om te weten welke baguettes en croissants je het lekkerst vindt. Er zijn ook twee slagers, een varkensslager, een kleine supermarkt en een grotere net buiten het centrum. Op maandag is er markt in Monein. We kunnen je een lijst van andere marktdagen geven in andere plaatsen.
De Béarn is bekend om zijn gastronomie, met producten van eend en varken, kaas en de Rousanne perzik. Wat je ook lekker vindt, je vindt hier altijd iets van je keuze.
Natuurlijk is wijn hier volop aanwezig. Wat je voorkeur ook is, tijdens je vakantie moet je zeker ook eens wijn gaan proeven.

Wat is er te doen

Je zit hier in het hart van de prachtige regio de Béarn in het zuidwesten van Frankrijk, en er is vanaf hier een hele hoop activiteiten mogelijk. De prachtige bergketen Pyrénées is duidelijk zichtbaar vanuit het vakantiehuis en verschillende skigebieden, zowel Frans als Spaans en ideaal voor zowel beginnende als gevorderde skiërs, zijn bereikbaar binnen 1-2 uur rijden. Langlaufen, sneeuwschoenwandelen, hondensleeën en sleeën zijn mogelijk bij de plaats La Pierre St Martin.
Het fantastische landschap is ook ideaal voor buitenactiviteiten in de warmere maanden. Het glooiende landschap is een magneet voor fietsers (de Tour de France passeert ieder jaar). Voor wandelaars is er een groot aantal paden door de heuvels die bedekt zijn met wijngaarden, met een fantastisch uitzicht op de bergen, of door de bergen zelf. Voor visliefhebbers: de wereldkampioenschappen zalmvissen worden elk jaar gehouden in het nabijgelegen Navarrenx. De regio is bedekt met beken vol met forel en zalm en er zijn ook verschillende visvijvers in de omgeving. De rivieren zijn ook ideaal voor wildwatervaren, kanoën, kajakken, canyoning en zwemmen. Houd je meer van rustige bezigheden, geniet dan van een picknick terwijl je libellen en ijsvogels probeert te spotten. Paardrijden is mogelijk in de stad Monein maar ook elders. Het prachtige landschap, dat de achtergrond vormt voor al deze activiteiten, heeft een grote aantrekkingskracht op zowel fotografen als kunstenaars. Het gebied is rijk aan wilde fauna, bijvoorbeeld reeën, zilverreigers, groene spechten, bonte vliegenvangers, boom klimplanten, slechtvalken en adelaars.
De gite ligt in het hart van de relatief onbekende wijnstreek de Jurançon. De zoete, witte wijnen staan ​​bekend om hun zoete smaak, doordat ze laat in het jaar worden geoogst, waardoor ze ideaal zijn als aperitief. De droge Jurancon-wijn wordt in de herfst geoogst en is een perfecte aanvulling op vis, zeevruchten en kaas. Met veel uitstekende wijngaarden op korte afstand, heb je keuze te over! Proeverijen en rondleidingen kunnen het hele jaar door worden georganiseerd. Als je de voorkeur geeft aan rode wijnen, zijn er de lokale Béarn-rode wijnen en de wijnen van het nabijgelegen wijngebied Madiran, in de buurt van Pau, perfect met de lokale Brebis-schapenkazen, rundvlees van de lokale Blonde d'Aquitane-koeien, eend en foie gras - allemaal heel typisch van de regio.
De historische en pittoreske stadjes Monein (op 2 km afstand), Navarrenx, Oloron, Orthez en Sauveterre de Béarn liggen vlakbij en het kuuroord Salies de Béarn, beroemd om zijn zout, is tijdens je verblijf bij ons zeker een bezoek waard. Ze hebben allemaal een aantal feesten gedurende het jaar en restaurants, die gespecialiseerd zijn in de lokale keuken.
Een dagtocht naar de historische en pittoreske stad Pau, op slechts 25 minuten afstand, moet je zeker niet overslaan. Je vnidt er een groot aantal culturele, bezienswaardigheden, winkels, eetgelegenheden en sportmogelijkheden voor alle leeftijden.
Voor kinderen zijn er verschillende mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht, een waterpark, een overdekt zwembad, bowlen, dierenparken, tochten met de bergtrein en nog veel meer allemaal binnen handbereik van Les Hirondelles.
Neem een ​​kijkje op de Couer de Béarn-toerismepagina voor meer informatie en inspiratie en we geven je graag advies over uitstapjes en activiteiten.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Langlaufen

Wat je ook moet weten...

De boerderij op het terrein is ons huis, waar we het hele jaar wonen. We zijn in de buurt voor hulp en advies gedurende je verblijf, mocht je ons nodig hebben. We kunnen ook het plaatselijke Office de Tourisme Coeur de Bearn met kantoren in Monein en Orthez warm aanbevelen. Zij zijn een goede bron van informatie en ze spreken vele talen.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Boek je voor langer dan twee weken, dan zijn er extra kortingen beschikbaar.
Langere huurperiodes zijn beschikbaar tussen oktober en mei, op aanvraag.
Gedurende de wintermaanden kunnen verwarmingskosten worden gerekend, afhankelijk van het elektriciteitsverbruik.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 470

Prijs per week vanaf

€ 470

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie