Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Linda Hickey

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

Met ruime en prachtig ingerichte interieurs belooft deze cottage een comfortabel en onvergetelijk verblijf, waar je blijvende herinneringen kunt creëren met vrienden en familie. Boek vandaag nog je droomvakantie bij ons in Chatenet en begin je reis naar ontspanning en verjonging.
Gite 'Bleu' biedt een open woon/eetkamer met veel licht. Er is een goed ingerichte keuken met vaatwasser, oven en kookplaat, magnetron, koelkast/vriezer, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. Voor entertainment is er Britse satelliet- en Franse tv, Bluetooth speaker, Wi-Fi en een selectie boeken en bordspellen.
Boven zijn er twee en-suite slaapkamers. Een heeft een tweepersoonsbed en de andere kan worden opgemaakt als een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Beide hebben nog de originele zichtbare eiken balken die veel extra karakter toevoegen.
Je hebt je eigen grote omheinde privépatio en een stenen barbecue.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Gîte Bleu'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Chatenet ligt op een prachtige rustige en vredige locatie in het zuidwesten van Frankrijk. Hier bent u elke dag de hele dag verzekerd van rust en stilte.
U kunt wandelen/fietsen over de rustige landwegen en we zijn slechts 5 minuten verwijderd van de groene weg van de Haute Saintonge.
Voor degenen die verder weg willen, liggen we op slechts 45 minuten rijden van de stad Bordeaux. 40 minuten van Cognac en 1 uur van de stranden van de Atlantische kust.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Culinair en wijn

Er zijn lokale restaurants binnen 10 minuten rijden van het huis.
Voor wijnliefhebbers liggen we binnen een uur rijden van enkele van de beste wijngaarden ter wereld - Bordeaux, Medoc en St. Emilion.

Wat is er te doen

Je kunt ook gebruikmaken van de gedeelde faciliteiten op het terrein, waaronder het zwembad en de tuinkamer met eet- en barbecuefaciliteiten en een prachtig uitzicht over de glooiende velden. De open tuinkamer biedt ook een geweldige schaduwrijke plek op warme zomerdagen.
Het verwarmde zoutwaterzwembad van 10m x 5m wordt omringd door een groot terras met zowel zonnige als schaduwrijke plekken met veel ruimte voor iedereen.
Je hebt voldoende ruimte in de tuin om te ontspannen, een boek te lezen of een dutje te doen in de schaduw. In het seizoen kunnen gasten genieten van het fruit uit de boomgaard.
Er zijn fietsen voor volwassenen beschikbaar (gratis) voor als je wat verder weg wilt, met lokale kaarten die je kunt lenen. We liggen op 5 minuten van de Haute Saintonge greenway - geschikt voor zowel fietsen als wandelen.

De gîtes liggen op slechts 10 minuten van het stadje Montendre waar je 11 hectare dennenbos, paden, geuren en diverse visuele sferen vindt, aan de rand van het meer van Baron-Desqueyroux. Er zijn zes verschillende doolhoven om te verkennen en in te verdwalen en er is een café op het terrein. Dit is ook de locatie van het 'Free Music Festival' dat elk jaar eind juni wordt gehouden.

Andere dingen om te doen in de omgeving -
Les Antilles de Jonzac - Watercentrum
Onder de enorme overkapping van meer dan 10.000 m2 vind je een tropische lagune met centraal een Romeins bad, een glijbaan en een zwembad. In de ontspanningsruimte kun je je koesteren in water van 32°C in de tegenstroomrivier, gebruik maken van de jacuzzi's, hammam en sauna... Om ter plaatse te eten: een panoramisch restaurant op reservering en een snack staan tot je beschikking. Vergeet niet een rondleiding te nemen in de tropische serre.

Thermen, Jonzac
De thermen van Jonzac zijn uniek door hun ligging, gebouwd in het hart van een voormalige kathedraal in steengroeve. De twee thermale baden, waarvan de rijkdom aan ijzer kan worden opgemerkt, slingeren zich rond de pilaren, terwijl een waterpad zich door de badzaal slingert. Het kaolienbad, uitgegraven in de steen, belooft je een exotisch moment, met zijn grotachtige uiterlijk. We bevinden ons op 20 minuten rijden van Jonzac.

Cognac is een mooie stad op ongeveer 48 km van 'Gites de Source'.

Naast een rondleiding door de brandewijnstokerijen van Henessey en Martell, is de stad zelf erg aantrekkelijk met een oude wijk waar je kunt ronddwalen door de geplaveide kronkelstraatjes. Er zijn veel leuke cafés en restaurants om uit eten te gaan.

Bordeaux
Op slechts 45 minuten van 'Gites de Source' is Bordeaux zeker een bezoek waard. Een zeer aantrekkelijke stad waar veel te zien en te doen is, waaronder de 'cite du vin'.

Saint-Émilion
Saint-Émilion is het meest bekend om zijn prestigieuze rode wijnen. Het is een van de oudste actieve wijnproducerende gebieden in de Bordeauxstreek, met een geschiedenis die teruggaat tot de oude Romeinen. Het staat ook geregistreerd als erfgoed door UNESCO.

Geniet van een ochtend slenteren door de geplaveide kronkelstraatjes en proef heerlijke wijnen voordat je gaat dineren in een van de vele goede restaurants. Gites de Sources' ligt op ongeveer een uur rijden van St. Emilion.

Atlantische kust
Zin in een dagje strand?

We bevinden ons op een uur en 10 minuten rijden van de dichtstbijzijnde stranden.

Breng de dag door in Saint Georges de Didonne of Royan waar je kunt genieten van grote, rustige stranden.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Watersport
  • Yoga

Wat je ook moet weten...

Andere dingen om op te merken
Extra bonus - Yoga & Pilates ochtendlessen zijn gratis beschikbaar elke ochtend, hetzij in de open tuin kamer of rond het zwembad. Deze lessen worden gegeven door Linda, een ervaren yogalerares die deze praktijk graag wil delen met geïnteresseerden. Voor yoga of Pilates is geen ervaring vereist, want alle lessen worden aangepast aan de behoeften van de deelnemers. Dus waarom begint u uw dag niet met wat rustige oefeningen, gevolgd door een duik in het zwembad en uw ontbijt op het terras!

Wij zorgen voor al het beddengoed en handdoeken, inclusief badlakens voor bij het zwembad, al het schoonmaakmateriaal dat u nodig heeft en alle verbruiksartikelen voor de vaatwasser en de wasmachine. Bij aankomst zal de keuken gevuld zijn met wat basisbenodigdheden en een welkomstpakket om u te helpen wennen.

Wij wonen ter plaatse en zijn beschikbaar om u te helpen met eventuele bijzondere wensen. Ons huis is gescheiden van uw gite dus u heeft ook uw eigen privacy. In totaal zijn er 3 gites op het terrein - twee gites met 2 slaapkamers en een gite met 1 slaapkamer. Elke gite heeft een eigen ingang en een groot terras.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Wij zorgen voor al het beddengoed en handdoeken, inclusief badlakens voor bij het zwembad, al het schoonmaakmateriaal dat u nodig heeft en alle verbruiksartikelen voor de vaatwasser en wasmachine. Bij aankomst zal de keuken gevuld zijn met wat basisbenodigdheden en een welkomstpakket om u te helpen wennen.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Gîte Bleu heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag