Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Gites Les Grandes Ecures

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Dit is een geweldig vakantiehuis met zwembad dat je deelt met anderen. De gite ligt aan een traditionele Charentaise binnenplaats en is gevestigd in een liefdevol gerestaureerde schuur, waardoor het nu een moderne accommodatie is waar je nog veel van de originele details terugvindt. De gite heeft twee slaapkamers, een met een kingsize bed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Het heeft een woonkamer met open keuken met vaatwasser, magnetron, kooktoestel en oven.
Verder is er tv met Engelse zenders, een dvd-speler en een Ipod dock. Er is ook een houtkachel voor die wat koudere avonden.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Les Grandes Ecures Up'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Je zit hier in een klein dorpje met de naam Les Grandes Ecures, in de Charente-Maritime, ideaal als uitvalsbasis voor het ontdekken van deze prachtige regio en de gevarieerde attracties van de Cahrente Maritime en de Charente. Dichtbij de mooie historische plaatsen Cognac, Saintes en St. Jean d'Angley, maar ook binnen gemakkelijk bereik van de mooie stranden van Royan, La Rochelle en de Cote Sauvage.
Het dichtstbijzijnde plaatsje met supermarkt, bank etc. is Matha, op tien minuten rijden noordwaarts. De dichtstbijzijnde bakker ligt op maar 3 minuten rijden in Migron. Hier is ook een mini-supermarktje en een postkantoor. Cognac en St. Jean d'Angley liggen beide op maar 20 minuten rijden, met Saintes op 30 min. en Angouleme op 1 uur.

  • Landelijk
  • Bosrijk

Culinair en wijn

Cognac - gelegen aan de rivier de Charente en de thuishaven van de wereldberoemde cognac-distilleerderijen, die rondleidingen aanbieden tijdens het zomerseizoen. Het biedt ook een breed scala aan restaurants en bars om te genieten van de sfeer en te ontspannen. Tijdens de zomer zijn er verschillende festivals, waarvan er één de Bluespassie is, die bands uit alle delen van de wereld aantrekt.
Saintes - Historische stad met een schat aan winkels en een goed bewaard gebleven Romeins amfitheater, triomfboog, historische kerken en abdij. Ook gebouwd op de Charente waar een aantal boottochten plaatsvindt.
St Jean d'Angley - Een prachtige middeleeuwse oude stad, met een abdij en een populaire tweewekelijkse markt op woensdagen en zaterdagen, met ook een goede selectie aan bars en restaurants.
La Rochelle - Een van de mooiste steden in de regio met een indrukwekkend havenfront, een levendige jachthaven en oude verdedigingswallen aan de haven die worden omringd door een schat aan restaurants en bars. Achter de restaurants is een mooi winkelgebied met geplaveide straten met galerijen. Ook een vertrekpunt voor boottochten naar Fort Boyard, Ile d'Aix en Ile d'Oleron, en het heeft een prachtig Aquarium.
Angouleme - Gelegen op een rotsachtig voorgebergte, omgeven door grote boulevards - deze liggen ​​bovenop de oorspronkelijke wallen die de stad beschermden, meer dan 2 km van de wallen zijn intact gebleven. Een geweldige plek om te winkelen met een mooi nieuw winkelcentrum.
Voor autoliefhebbers: een van de weinige overgebleven straatrally's vindt hier elk jaar in september plaats, als klassieke auto's van over de hele wereld langs de oude stad komen racen.

Wat is er te doen

Buiten ligt een zwembad van 10 x 5 m dat je deelt met de eigenaars. Het wordt schoongehouden door een zoutwatersysteem, en heeft ook de mogelijkheid om het volledig te overkappen, waardoor je het op die zeldzame dagen dat de zon niet schijnt, ook kunt gebruiken. Eromheen vind je ligstoelen, zwembadspeeltjes. Het geheel ligt in een tuin van 4000m2 met uitzicht over het prachtige landschap. Buiten vind je ook een overdekte eethoek (de hangar) met twee bbq's en een ruimte waar je eten kunt bereiden (waar ook een toilet en een wasmachine zijn). Hier is ook een verzameling speelgoed en spelletjes voor alle leeftijden, waaronder tafeltennis, een trampoline en een houten klimrek.
Hier vind je dus een heerlijke basis om te relaxen en om dit prachtige gebied en de verschillende attracties van de Charente-Maritime en de Charente te verkennen. Dichtbij het mooie historische Cognac, Saintes en St. Jean d'Angley, maar ook dichtbij de prachtige stranden van Royan, La Rochelle en de Cote Sauvage. Le Palmyre met prachtige dierentuin ligt op een uurtje rijden.
Verder is er het mooie Ile d'Oléron en het Ile de Ré (dichtbij La Rochelle), beide verbonden met het vasteland door een brug. Hier vind je zoutmoerassen en oesterbedden. Je bent er binnen 90 minuten rijden.

    Wat je ook moet weten...

    Aangezien er twee gites op het terrein zijn (een op de begane grond en de andere op de eerste verdieping), is het hier ideaal voor gezinnen die ouders (grootouders) of vriendengroepen willen meenemen, omdat de gites volledig op zichzelf staan, maar binnen hetzelfde gebouw.
    Beide gites zijn kindvriendelijk en we hebben indien nodig een kinderbed, -stoel en -bedje beschikbaar.
    De gîtes profiteren van prachtige dikke stenen muren die helpen om de kamers koel te houden in de zomer, terwijl ze de warmte in de winter behouden. De Hangar biedt een geweldige plek om op elk moment van de dag te zitten en te eten (of gewoon te zitten en te ontspannen) met schaduw in de zomer. De auto's worden geparkeerd op de binnenplaats aan de andere kant van de gîtes van het zwembad en de tuin, om het uitzicht niet te verstoren.
    De eigenaars wonen in het huis aan de andere kant van de binnenplaats van de Gites en zijn er om je te voorzien van alle hulp die je nodig hebt tijdens je verblijf (tips voor uitstapjes of eten) of om je in alle rust te laten genieten van je ontspannen vakantie bij Les Grandes Ecures.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Handdoeken voor bij het zwembad worden niet verstrekt, deze graag zelf meenemen.

    Prijs is inclusief

    Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 200,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    Les Grandes Ecures Up heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs per week vanaf

    € 770

    Prijs per week vanaf

    € 770

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.