Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Chez Senant

Bekijk album (36)
/
 

Beschikbaarheid van 'Chez Senant'

Monique & Luc heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 09 jul 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Chez Senant heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in augustus 2018

Samen met de kinderen en kleinkinderen( 9 man) twee weken doorgebracht in Chez Senant.
Alles was perfect. Weer, huis,,speelkamer, zwembad,en terrassen.Er was privacy voor iedereen doordat alle slaapkamers een eigen badkamer hebben en door de verschillende( zit) kamers .Het huis ligt vrij tussen de zonnebloemvelden en wijngaarden en is prachtig en smaakvol verbouwd.
Rust maar ook veel mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving. Voor ieder wat wils.
Wij huren al heel lang vakantiehuizen in Frankrijk,maar Chez Senant staat absoluut in de top van de huizen die alles te bieden hebben voor een geslaagde vakantie Misschien wel op 1.
We kunnen zonder voorbehoud aan een ieder dit vakantiehuis aanraden.
Peter & Marjori Maassen

10
Reactie van Monique & Luc

Het was een plezier om Peter en Marjori met hun familie als gasten in ons vankantiehuis te ontvangen. Het contact verliep heel gemoedelijk en hun appreciatie voor ons harde werk is heel plezierig. Nogmaals bedankt Peter en Marjori, dat jullie Chez Senant als vakantiebestemming hebben gekozen. Monique & Luc

Bezocht in augustus 2016

Mooi en ruim vakantiehuis in een zeer rustige omgeving. Ruime kamers, goed uitgeruste keuken en een super zwembad. Ideaal om tot rust te komen. Het contact met de eigenaars verliep zeer vlot.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie