Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Cassiopee Les Vallaies

Bekijk album (12)
/
 

Beschikbaarheid van 'Cassiopee Les Vallaies'

Wendy Blakeman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 jun 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Cassiopee Les Vallaies heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2019

Wij genoten van een heerlijke gezinsvakantie in vakantiehuis Cassiopee Les Vallaies. Het huis is ruim en goed ingericht. Alles is voorzien. Of als je iets mist: Wendy en Chris zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Ze geven ook graag uitleg en tips voor bezoeken en uitstappen. Deze villa is vlak aan het zwembad wat handig was voor ons en onze tieners. Maar het eigen terras geeft genoeg privacy.
In de buurt is veel te zien. Wij bezochten Saintes, St.-Jean D'Angely, Cognac, Les Marais Poitevin en La Rochelle. We waren het allemaal over eens dat een wandeling met een ezel een geslaagde uitstap was. (http://lesanesdelareverie.com/). Wij waren tevreden!

9
Reactie van Wendy Blakeman

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling van ons vakantiehuis te schrijven. We zijn zo blij dat je genoten hebt van je verblijf en deze prachtige omgeving. Dank je.

Hier geweest? Schrijf een recensie