Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Wendy Blakeman

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Dit vakantiehuis in Frankrijk Cassiopee Les Vallaies, is geschikt voor het hele gezin.Het is een van de vijf huizen die het zwembad en de tuin delen . Er is plaats voor 6 personen in 3 slaapkamers. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken op een verhoging. De keuken is voorzien van een vaatwasser, wasmachine, 4 pitskooktoestel, elektrische oven/grill, magnetron, koel-vriescombinatie, elektrische waterkoker en alle keukengerei die je nodig hebt. Via een open houten trap kom je op de eerste verdieping met een tweepersoonsslaapkamer en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, alle met laden- en hangkasten. Er is een moderne badkamer met bad, douche, toilet en wastafel.
Vanaf de zithoek is er een aantal treden die niet gemakkelijk geblokkeerd kunnen worden, dus voor gezinnen met peuters kan dit een probleem zijn.
Dit vakantiehuis heeft een eigen omsloten tuintje aan de voorkant, met een tuintafel en stoelen en een houtskool barbecue. Er is uitzicht op het zwembad. Het terras heeft een houten hek, met een kindveilige sluiting, maar is het meest geschikt voor mensen met iets grotere kinderen. Je kunt hier zitten met je ochtendkoffie in je pyjama, terwijl je naar de grotere kinderen kijkt die in het zwembad zwemmen. De dikke stenen muren houden het huis lekker koel op warme zomerdagen en bieden een lekkere rustplek uit de middagzon. Een kinderbed, kinderstoel, stoelverhoger, aankleedkussen, speelgoed en boeken, traphekjes, een potje en toiletbril, plastic bestek en servies, een opstapje en een staafmixer zijn standaard aanwezig.

Registratienummer

4538647610011 (MS)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderoppas
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Cassiopee Les Vallaies'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Deze gezinsvriendelijke gite in de Charente Maritime is zeer lokaal gelegen voor alle belangrijkste stadjes, bezienswaardigheden en natuurlijk de stranden. La Rochelle, Royan en Rochefort aan de kust en Poitiers, Angouleme en Niort in het binnenland liggen alle op hooguit een uurtje rijden. Saintes en Cognac liggen nog iets dichterbij en je vindt er van alles om volwassenen, kinderen en peuters bezig te houden en te vermaken. Ook Bordeaux met zijn wereldberoemde wijngaarden en wijnverkoop ligt op maar anderhalf uur rijden.
De kust met zijn honderden kms aan kustlijn ligt op maar een uur rijden, maar er is in de omgeving op 30 minuten ook een geweldig zwemmeer met strand.
Dingen om te doen: St Savinien, varen
Aquarium van La Rochelle
Dierenpark La Palmyre
Chateau des Enigmas puzzelparcours
Valley des Singes, apen
Paleosiet, word een Neanderthaler
Futuroscope
Boottochten, zoals Fort Boyard
Speeltuinen
Zwemmen in meren, zee en zwembad
Fietstochten - fietsverhuur beschikbaar
Vissen met kinderen
Gezinsvriendelijke stranden en zwemmen
Het strand van Châtelaillon
Het strand van Royan
Waterparken
Het strand van Fouras
Het strand van La Rochelle
Ile d'Oléron
Ile de Ré
Het strand van La Palmyre
Zwemmeer Les Gours

Geweldige plaatsen om te bezoeken
La Rochelle voor winkels en visrestaurants
Cognac voor proeverijen van distilleerderijrondleidingen
Saintes voor zijn Romeinse ruïnes
St Jean d'Angely, historische stad
Rochefort - corderie Royal en Hermione zeilschip
Niort om te winkelen en restaurants
Historische stad van Angouleme
Bordeaux om de topwijnproducenten te bezoeken

  • Landelijk
  • Bosrijk

Wat is er te doen

Hier bij Les Vallaies gezinsvriendelijke vakantiehuizen bieden wij een scala aan familie-activiteiten om uw kinderen en peuters bezig te houden. De activiteiten worden meestal gehouden op onze nabijgelegen 'zuster'-site - La Grange du Moulin familie-vakantiehutten, op slechts 2 km afstand en ook eigendom van en gerund door onszelf. Er is geen enkele verplichting om mee te doen, maar het is slechts een aangename wandeling of een korte 2 minuten in de auto. Bij Les Vallaies heeft u de keuze!
FACILITEITEN
Grote omheinde tuin met schaduw
Afgesloten zwembad met alarm
Bubble 'pool'
Hoofdzwembad verwarmd
Schommels, glijbaan, zandbak
Speelgoed voor binnen en buiten
Trampoline met vangnet
Speelhuis
Tafeltennis, tafelvoetbal
Boek- en dvd-bibliotheek *
Houtgestookte pizzaoven
ACTIVITEITEN
Duiken voor kinderen en volwassenen
Kinderaardewerk schilderen *
Schilderen op doek voor kinderen *
Familie wandelingen met wijn *
Kinderopvang en mini-crèche
Maak gemakkelijk nieuwe vrienden
en voor mama en papa ....
Gezichtsbehandelingen & Pedicures
Yoga *
massages
MATERIAAL
Kinderbedjes en babyfoons, Traphekjes standaard in alle gites, Kinderstoelen en stoelverhogers, babybadjes, babybadzitjes, sterilisators, baby-schommelstoelen, non-slip badmatten en wisselmatten standaard in alle gites, babymonitors, opstapjes, nachtlichten en deurstoppers, kunststof servies, bestek, potjes en wc-brillen

  • Activiteitenprogramma

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Deze accommodatie accepteert ALLEEN gezinnen met kinderen in juli en augustus. Alleen voor volwassenen groepen worden geweigerd. Als u niet zeker weet of ons eigendom geschikt is, vraag dit dan voordat u een reserveringsaanvraag doet. We accepteren ook geen huisdieren.

Prijs is inclusief

Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 55,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 25,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Cassiopee Les Vallaies heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • De Roo Leen uit Mariakerke (Gent)

    9 sterren

    Wij genoten van een heerlijke gezinsvakantie in vakantiehuis Cassiopee Les Vallaies. Het huis is ruim en goed ingericht. Alles is voorzien. Of als je iets mist: Wendy en Chris zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Ze geven ook graag uitleg en tips voor bezoeken en uitstappen. Deze villa is vlak aan het zwembad wat handig was voor ons en onze tieners. Maar het eigen terras geeft genoeg privacy.
    In de buurt is veel te zien. Wij bezochten Saintes, St.-Jean D'Angely, Cognac, Les Marais Poitevin en La Rochelle. We waren het allemaal over eens dat een wandeling met een ezel een geslaagde uitstap was. (http://lesanesdelareverie.com/). Wij waren tevreden!

    Reactie van Wendy Blakeman

    Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling van ons vakantiehuis te schrijven. We zijn zo blij dat je genoten hebt van je verblijf en deze prachtige omgeving. Dank je.

Prijs per week vanaf

€ 450

Prijs per week vanaf

€ 450

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.