Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Wendy Blakeman EI

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

De Fleurie is een leuke gezins-gîte in Frankrijk op het terrein van La Grange du Moulin. Hij is geschikt voor 4 personen in twee slaapkamers: een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden op de eerste verdieping. Er is een badkamer met bad met douche erboven, wastfel en toilet.
Op de benedenverdieping vind je een woonkamer met open kitchenette, woon- en eetgedeelte met tafel en stoelen voor 4 personen. De kitchenette is uitgerust met 4-pits gaskookplaat, elektrische oven / grill, magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser en alle servies en bestek om zelf te koken. Er is een glazen deur aan de voorzijde, die uitkomt op het terras met houtskoolbarbecue. De kleine achtertuin is toegankelijk via de zijkant van het Fleurie-huisje. Aan de houten tafel kun je genieten van een glas champagne terwijl je 's avonds over de open velden naar de zonsondergang kijkt. Dit huisje is heel zonnig, omdat het ramen aan 3 kanten heeft.
Het huisje maakt deel uit van het terrein van La Grange du Moulin, waar zes huisjes een grote omheinde speeltuin, afgesloten verwarmde zwembaden, een bubbelbad, wasfaciliteiten en alle activiteiten die we aanbieden delen.
Het vakantiehuis is exclusief geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, meestal jonger dan 8 jaar, gemiddeld ongeveer 6 jaar in juli en augustus en 2 of 3 jaar op andere momenten van het jaar.
Ouders: er is een metalen wenteltrap met open loopvlak. (Dit heeft zowel aan de boven- als onderkant een traphekje.) Het ligt tegenover het zwembad. Het zwembad is volledig omheind en heeft ook een beveiligingsalarm en een kinderbeveiliging op op het toegangshekje. Kinderbed, kinderstoel, stoelverhoger, verschoningsmatje, speelgoed en boeken, traphekjes, potje en toiletbril, plastic servies en bestek, peutertrap en staafmixer zijn standaarditems in alle kindvriendelijke huisjes van La Grange du Moulin.

Registratienummer

8303153700023 (MS)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderoppas
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad
  • Jacuzzi
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Fleurie - La Grange du Moulin'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De gites zijn exclusief voor gezinnen met baby's, peuters en jonge kinderen. Wij bieden een rustige en veilige omgeving om te genieten van je Franse gezinsvakantie in de buurt van de historische stad St Jean d'Angely in het zuidwesten van Frankrijk. Met andere peuters en jonge kinderen voor jouw kind om mee te spelen in de omheinde tuin vol met speelgoed, heb je tijd om te ontspannen en zelfs een boek te lezen! Ontspan in de schaduw van de appelboom met een gekoeld glas wijn terwijl je praat met andere gelijkgestemde ouders en je kinderen nieuwe vrienden maken. Zelfs als ouder van jonge kinderen is een relaxte vakantie hier mogelijk! Wees gerust, we zijn beschikbaar tijdens uw verblijf, of het nu gaat om een ​​kopje suiker, een geblokkeerde gootsteen, advies over dagjes uit, om een ​​restaurant te reserveren of, indien nodig, een afspraak met een arts, je kunt er zeker van zijn dat we altijd beschikbaar zijn om je vakantie met jonge kinderen zo relaxt mogelijk te maken.
Deze kindvriendelijke vakantiehuizen op La Grange du Moulin hebben de beschikking over twee zwembaden en een bubbelbad. Zowel het zwembad als de jacuzzi zijn omheind en beveiligd met kindersloten. Het grote, verwarme zwembad met zonneterras is voorzien van een alarm. Ook bevindt zich in het zwembad het verwarmde peuterbad omgeven door een houten zonneterras. Het peuterbad ligt helemaal in de schaduw door een 'zeil'. We hebben noedels en springkussens en er zijn ook veel ligbedden en zitjes. De hot tub bevindt zich in een apart beveiligd gedeelte naast het zwembad. 'S Nachts verlicht, zodat ouders kunnen genieten van een ontspannend bad als de kinderen slapen!
We verwelkomen gezinnen met jonge kinderen, baby's en peuters van half mei tot eind september. We trekken over het algemeen gezinnen met kinderen jonger dan 8 jaar aan (gemiddelde leeftijd rond 5) in het hoogseizoen en baby's en peuters op andere momenten. Dat betekent dat er andere gelijkgestemde gezinnen met kinderen, peuters en baby's zullen zijn die allemaal een aangenaam ontspannen verblijf willen met andere kinderen om mee te spelen, en andere ouders begrijpen het wanneer een baby huilt. Als je kinderen worden vermaakt, betekent dit meestal dat je zelf een beetje meer kunt ontspannen, dus bij La Grange du Moulin gezinsvakanties bieden we elke week veel activiteiten, zoals aardewerk en stoffen schilderen en de tuin en huisjes zijn gevuld met speelgoed .

  • Landelijk

Recensies

Fleurie - La Grange du Moulin heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We hebben een heerlijke vakantie gehad met ons zoontje van 3 jaar.
    Wendy en Chris zijn zeer gastvrij. Alles in en rondom de gite was berekend op (kleine) kinderen.
    Het huisje was van voldoende comfort voorzien met prima bedden, een vaatwasser en veel speelgoed.
    Bedankt voor de fijne week!

  • Fearon uit Ireland

    10 sterren

    Our stay at La Grange du Moulin was very relaxing. Wendy & Chris our hosts, were very accommodating from the moment we arrived. The cottage was very nice & cosy with everything you need. The beds were great, very soft. We'd come back for sure !

    Reactie van Wendy Blakeman EI

    This is a written review left by the family. They have one child aged three.
    Dit is een geschreven recensie die door de familie is achtergelaten. Ze hebben één kind van drie.
    Ceci est une avis écrite laissée par la famille. Ils ont un enfant âgé de trois ans.

  • Adamson uit worlsey UK

    10 sterren

    Another fantastic week at Wendy and Chris's ! The kids have had a great time swimming, playing in the garden and making friends. We have visited the beach lake, the aquarium and local villages. A relaxing holiday for us as parents too knowing the children are playing safely and providing opportunity to socialise with other parents ! We would highly recommend the gites for families with young children.

    Reactie van Wendy Blakeman EI

    This is a written review left by the family. They have two children aged three and seven.
    Dit is een geschreven recensie die door de familie is achtergelaten. Ze hebben twee kinderen van drie en zeven
    Ceci est une avis écrite laissée par la famille. Ils ont deux enfants âgé de trois ans et sept ans.

Wat is er te doen

Aardewerk beschilderen
T-shirt en stoffen verven
Duiken
Teddybeer picknick
Wandelingen met gids door de wijngaarden
Yoga ter plaatse
Massage, pedicures en gezichtsbehandelingen
Bezoek aan lokale producenten

  • Activiteitenprogramma
  • Yoga

Wat je ook moet weten...

Als je oudere kinderen hebt, kijk dan op onze andere advertentie Les Vallaies (klik op ons profiel bovenaan de advertentie voor ons volledige aanbod).
We hebben meer dan 20 jaar aan goede recensies en heel veel mensen die bij ons terugkomen..

We zijn trots op wat we aanbieden: een ideale, zelfstandige familievakantie. We zijn klein genoeg om je in staat te stellen je buren snel te leren kennen, zodat je je ontspannen genoeg voelt om je kinderen vrij te laten spelen; maar groot genoeg om veel voorzieningen en andere kinderen te hebben om mee te spelen en andere gelijkgestemde volwassenen om mee te praten. Er zijn zes huisjes. Vier voor 6 personen in drie slaapkamers, een gite voor 4 personen in twee slaapkamers en een huis voor 8 personen in vier slaapkamers; dus we hebben voor elk wat wils. Dit kleine cluster van vakantiehuizen is een mooie, vriendelijke omgeving voor een gezinsvakantie met peuters en kinderen in Frankrijk.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Deze accommodatie accepteert ALLEEN gezinnen met jonge kinderen. Alleen voor volwassenen groepen worden geweigerd. Als u niet zeker weet of ons eigendom geschikt is, vraag dit dan voordat u een reserveringsaanvraag doet. We accepteren ook geen huisdieren.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 55,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 450

Prijs per week vanaf

€ 450

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.