Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Chris Blakeman

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Petite Hirondelles is een privé villa met verwarmd zwembad in het zuiden van Frankrijk. De privé villa biedt plaats aan 4 personen in twee slaapkamers, een zeer ruime accommodatie voor een gezin.

De privé villa met zwembad ligt in het hart van het Franse platteland en is omgeven door open velden zo ver als je kunt zien. Perfect voor een ontspannen gezinsvakantie in het zuiden van Frankrijk.
Enorme tuin en 8mx4m prive zwembad.
Het huis kan ook worden verhuurd als een huis voor 8 personen in vier slaapkamers, vraag dan naar Villa Hirondelles.

Petite Hirondelle biedt 4 slaapplaatsen in 2 slaapkamers, een king size tweepersoonskamer en een kamer met twee aparte bedden. We kunnen een reisbedje en babyspullen gratis ter beschikking stellen, gewoon vragen.
Er is een grote keuken, volledig uitgerust met roestvrij stalen 4-pits gasfornuis / elektrische oven fornuis, magnetron, werkblad elektrische oven, waterkoker, cafetiere, wasmachine, vaatwasser, koelkast met vriesvak plus extra koelkast voor dranken, broodrooster, veel kastruimte, werkbladen en al het servies, bestek en pannen die nodig zijn voor een comfortabele self-catering vakantie.

De privé villa heeft een ontbijttafel voor vier personen en een grote eettafel voor acht personen. Er is ook een houten buitentafel en stoelen voor 8 personen, met parasol om buiten te eten. Een grote stenen barbecue is ideaal voor het bereiden van de heerlijke verse vis die u op de markt kunt kopen.

Petite Hirondelles heeft een zeer ruime zitkamer met banken en stoelen voor 8 personen, een boekenkast gevuld met boeken (Engels en Frans voor volwassenen en kinderen) en een smart tv met toegang tot meertalige zenders en apps zoals netflix (abonnement niet inbegrepen) Er is wifi beschikbaar in het hele huis.

Openslaande deuren geven toegang tot een terras. Aan de ene kant is de eethoek en bbq, aan de andere kant is een zithoek met terrasmeubilair voor 4 personen.

Een hek met kinderveiligheidsslot geeft toegang tot het verwarmde privé zwembad. Het verwarmde zwembad is 8m x 4m en meer dan 2m diep aan het diepe uiteinde. Het is omringd door een groot zonneterras (een echte zonverpakking) met ligbedden voor 8 personen. Het zwembad is ook gealarmeerd om te voldoen aan de Franse veiligheidsvoorschriften.

Een grote tuin met grasveld omringt het eigendom met uitzicht over open velden aan de ene kant en volgroeide bomen aan de andere kant. Veel ruimte om balspelen te spelen en voor kinderen om te rennen en te spelen. De tuin is niet omheind maar er is geen direct gevaar voor jonge kinderen.

De privé villa met zwembad heeft voldoende ruimte om te parkeren direct naast het huis. Het ligt goed afzijdig van de dorpsweg.

Gelegen in het hart van het Franse platteland, zijn er prachtige uitzichten in alle richtingen. Het lokale Franse stadje st Jean d'Angely met zijn twee keer per week markt, bars, restaurants en supermarkten ligt op slechts een klein eindje rijden. Cognac (rondleidingen in de distilleerderij), Saintes (Romeins amfitheater), La Rochelle (visrestaurants) zijn allemaal gemakkelijk te bereiken met de auto en de kust met honderden kilometers zandstranden is ook een geweldige dagtocht wanneer u in deze privé villa verblijft.

Naast Cognac, Saintes, La Rochelle en St Jean d'Angely, is Villa Hirondelles ook centraal gelegen ten opzichte van de steden Bordeaux, Angouleme en Niort. Met goede toegang tot de snelweg en luchthavens in Nantes, Limoges, Poitiers, Bordeaux en La Rochelle ook, het is oosten om te reizen naar Villa Hirondelles.

Gezinsvriendelijke dingen om te doen: Bezoek de wereldberoemde wijngaarden van Bordeaux, snuffel rond op de traditionele Franse markten in St Jean d'Angely, neem de kinderen mee naar het dierenpark in La Palmyre of het aquarium in La Rochelle, geniet van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants of ga gewoon bij uw verwarmde privézwembad liggen met een goed boek.

Registratienummer

9119534870012 (MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderoppas
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa with private heated pool- Petite Hirondelles'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

We zijn echt in het hart van het Franse platteland. Een auto is noodzakelijk om van het prachtige Charente Maritime gebied te genieten en om alle mooie steden zoals La Rochelle, Bordeaux en de stranden te bezoeken. Een auto is ook noodzakelijk om naar onze plaatselijke winkels en restaurants in St Jean d'Angely te gaan, aangezien er geen winkels in het dorp zijn. De bakker is op 3 km afstand.

Petite Hirondelles privé villa met verwarmd zwembad staat alleen op zijn eigen terrein met open velden rondom. Zeer rustig en ontspannend. Het ligt aan de rand van een landelijk gehucht, dus u kunt wandelingen maken direct vanaf uw voordeur langs rustige landweggetjes en paden, er zijn ook een aantal mooie wandelingen door de bossen. Even weg van alles.

Er is geen openbaar vervoer. Taxi's zijn erg duur en moeten ruim van te voren besteld worden (30€ voor een rit van 12 km naar onze plaatselijke stad - enkele reis), dus niet praktisch.

Er is een treinstation in St Jean d'Angely (12km) maar geen autoverhuur.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Villa Hirondelles is La Rochelle op ongeveer 1u15 rijden; de luchthavens van Poitiers en Bordeaux zijn ongeveer 1u30 rijden en Limoges en Nantes ongeveer 2u rijden.

  • Landelijk

Culinair en wijn

Onze lokale stad St Jean d'Angely heeft een goede selectie van restaurants, van fast food tot bistro's, pizzeria's, crêperies en een paar heerlijke restaurants die een oppas waard zijn.
Wij kunnen wijnactiviteiten aanbieden - vraag naar details

Wat is er te doen

Er zijn vismeren en rivieren binnen 30 minuten rijden.
Er zijn golfbanen ook binnen 30 minuten rijden
Scuba diving ervaring in uw zwembad kan worden georganiseerd
Voor jonge kinderen bieden wij pottenbakken en stoffen schilderen op een locatie op slechts 2 km afstand van de villa
Wijn ervaringen en lokale wijngaard tour kan worden georganiseerd

  • Activiteitenprogramma
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Gasten hebben volledige toegang tot het huis, de tuin en het zwembad. Deze faciliteiten worden met niemand anders gedeeld.

Twee extra slaapkamers en een badkamer zijn volledig afgesloten bij het huren van Petite hirondelles - als u liever toegang heeft tot het hele huis, vraag dan naar de huur van Villa Hirondelles die 8 personen in 4 slaapkamers kan huisvesten en 2 badkamers heeft.
Gelieve zoveel mogelijk vragen te stellen voor u boekt. Wij willen dat gezinnen genieten van hun verblijf, een vakantie op het Franse platteland is niet voor iedereen weggelegd - vraag het ons en wij zullen eerlijk zijn!
Wij zullen u bij aankomst begroeten en u het huis laten zien en al uw vragen beantwoorden.

U krijgt onze telefoongegevens zodat u ons op elk moment een bericht kunt sturen als u iets nodig heeft, een kopje suiker, een doktersafspraak of een restauranttafel boeken, een gootsteen ontstoppen of gewoon een aanbeveling voor een strand of dagje uit - wat u ook nodig heeft, we helpen u graag.

Chris bezoekt het huis dagelijks in de ochtend om het zwembad te onderhouden, hij is zeer discreet en zal u niet storen maar als u iets nodig heeft is hij blij om te helpen.

Wij bieden betaalde activiteiten aan zoals pottenbakken en stoffen schilderen voor kinderen die op slechts 2 km afstand worden gehouden. Wij bieden ook begeleide wijngaardwandelingen en ontdekkingsevenementen aan en kunnen ook een duiksessie in uw eigen zwembad organiseren. Gasten van Villa Hirondelle zijn van harte welkom om aan deze activiteiten deel te nemen, maar worden hiertoe absoluut niet onder druk gezet.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

handdoeken voor het zwembad zijn ook inbegrepen in de prijs

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 75,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Villa with private heated pool- Petite Hirondelles heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 440

Prijs per week vanaf

€ 440

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.