Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Nick & Chania Coveyduck

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

La Ferme biedt een zeer ruim en comfortabel vakantiehuis voor maximaal zes personen, waardoor het ideaal is voor gezinsvriendelijke vakanties. Bestaande uit een grote keuken / eetkamer en een aparte zitkamer en een badkamer. Boven zijn er drie slaapkamers, een doucheruimte met een apart toilet. Er is een groot privéterras aan de voorzijde van La Ferme met houten terrasmeubilair en een gasbarbecue.
Vanuit de betegelde hal kom je in de grote keuken / eetkamer met zichtbare houten balken. Deze is volledig uitgerust met een fornuis, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De grote keukentafel biedt plaats aan zes personen. 
De comfortabele woonkamer naast de keuken heeft ook originele houten balken, een tegelvloer en banken en fauteuils. De grote open haard met een houtkachel is een leuk kenmerk in de kamer.
De houten trap leidt omhoog vanuit de zitkamer naar de drie slaapkamers, de doucheruimte en een apart toilet.
De grote lichte hoofdslaapkamer is goed ingericht en heeft een standaard tweepersoonsbed (140 cm breed), een ruime kledingkast en een aparte ladekast.
De twee aantrekkelijke tweepersoonskamers hebben beide eenpersoonsbedden; er is ruimte voor hangende kleding en een ladekast in elke kamer.
Alle slaapkamers hebben vaste tapijten en zichtbare stenen. Elke slaapkamer is voorzien van een ventilator en in de grote slaapkamer is een haardroger aanwezig.
De doucheruimte aan het einde van de overloop heeft een douche met jacuzzi en een wastafel; er is een apart toilet op de overloop.
De badkamer op de benedenverdieping heeft een groot bad, wastafel en toilet.
La Ferme grenst aan Le Gîte du Puits. Er is een verbindingsdeur die gesloten wordt gehouden, tenzij je beide gites boekt uiteraard.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Jacuzzi
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Manoir de La Foye - La Ferme'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Le Manoir La Foye ligt niet ver van de A10 autoroute. We zijn iets meer dan een uur verwijderd van het volgende:
La Rochelle - Luchthaven
Poitiers - Luchthaven en TGV en 2 uur van Bordeaux, Nantes en Tours Airports.
Wij zitten hier slechts 15 minuten van de stad Aulnay en 10 minuten rijden naar het kleine stadje Néré.
Je zit hier in de Charente-Maritime, een deel van de grotere regio Poitou-Charente aan de zuidwestkust van Frankrijk. Het gehucht La Foye wordt omringd door velden met zonnebloemen, wijngaarden en bossen. Het heeft lange hete zomers en zeer milde winters die zo noodzakelijk zijn voor de productie van fijne druiven die worden gebruikt om de prachtige wijnen en Cognac te maken. Het staat lokaal bekend als de 'westelijke Middellandse Zee' en geniet het op een na hoogste aantal uren zonneschijn in Frankrijk (na de Côte D'Azur).

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Le Manoir de La Foye - La Ferme heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.25 sterren
  • 10 sterren

    We had a lovely stay at this wonderful gîte and property of Nick and Chania. Everything was perfect, gîte was spacious and had everything you needed and more! Games room, swimming pool, playfield, washer and dryer, you name it and it was there! We recommend the Paella/Pizza evening where the food was delicious and everything was accompanied by the warm hospitality of Nick and Chania! It was a little paradise on earth run by these two lovely people. You are living our ‘future’ dream and motivated us even further towards it 😉❤️
    Love Ton, Marjolein, Robin and Laura and of course 🐶 Bodie

  • 9 sterren

    we had a very relaxing holiday, comfortable lodging,the Gite has everything it needs, Nick & Chania excellent hosts and knowledgable about the area. The games room was a topper for young and old in the evenings.

  • 9 sterren

    Prachtige gite bij een zeer gastvrij Engels echtpaar. We hebben volop genoten ook van de gezamenlijke maandagavonden (met de andere gasten paella en of BBQ gebruiken). De tips van Nick en Chania wat te doen in de omgeving waren erg prettig. Kortom, aanrader om hier een periode te verblijven!

Culinair en wijn

De combinatie van de woorden "Charente" en "Maritime" helpen om de magie van dit departement weer te geven - het produceren van het beste van het land met de Cognac, druiven, graangewassen, velden met zonnebloemen en bossen - en het beste van de oceaan met de oesters, mosselen en vis. De Charente-Maritime is een prachtig en uitzonderlijk deel van Frankrijk, gelegen aan de Atlantische Oceaan ten westen van de 150 mijl lange kustlijn, de Vendee en Deux-Sevres in het noorden, de Dordogne in het oosten en de Gironde in het zuiden,

Wat is er te doen

Je vakantiehuis ligt op het terrein van Le Manoir de la Foye, voorheen een Cognac-distilleerderij en nu een prachtig terrein met gîtes gelegen in de prachtige regio Charente Maritime in Frankrijk. Elke gîte heeft een eigen patio en gedeeld gebruik van het verwarmde zwembad, de zomerkeuken en de speelkamer. Je hebt hier gemakkelijke toegang tot de kust en een breed scala aan activiteiten. .
Op slechts een kwartier rijden van je vakantiehuis vind je het mooie stadje Aulnay. Dit aangename stadje heeft een klein aantal winkels, supermarkten, banken en bars. Er is een zeer goede markt op een zondagochtend en een kleinere op een donderdagochtend. De kerk is een monument van de Werelderfgoed en wordt beschouwd als een van de beste Romaanse kerken in Frankrijk.
Het kleine dorpje Néré, op een paar minuten rijden van La Foye, heeft een klein assortiment aan winkels en de gezellige bar en restaurant, Bistro St Pierre.
Het nabijgelegen ezelreservaat voor de zeldzame ezel van de Poitou die inheems is in deze regio en een openlucht dierenpark met dieren op het noordelijk halfrond vindt u op slechts 20 minuten rijden van La Foye.
Futuroscope, een van de grootste pretparken van Frankrijk, ligt op iets meer dan een uur rijden aan de rand van Poitiers. Het staat vol met innovatieve activiteiten voor het hele gezin.
La Rochelle en het Île de Ré behoren tot de hoogtepunten van de Franse Atlantische kust. La Rochelle heeft een prachtige oude haven, bewaakt door middeleeuwse tweelingtorens, historische winkelstraten, restaurants aan de kade en een van de grootste aquaria van Europa.
Het Île de Ré is toegankelijk via een tolbrug, het eiland staat bekend om zijn lichte en witgekalkte huizen en u kunt het eiland verkennen via een netwerk van fietspaden of gewoon gaan zitten in een van de aantrekkelijke havens en de sfeer opsnuiven.
De stad Cognac ligt veertig minuten ten zuiden van La Foye. De naam cognac is wereldwijd synoniem met de beste Franse drank en een rondleiding door een van de vele distilleerderijen is zowel verhelderend als interessant.
De badplaatsen Royan, Fouras en L'île d'Oléron liggen ook op een klein eindje rijden en bieden een aangenaam dagje uit.
Groene Venetië (Venise Verte) met zijn doolhof van oude grachten, omzoomd door wilgen en populieren biedt de mogelijkheid om te gaan varen in traditionele barken, met behulp van een punter. Er zijn verschillende pieren, 'embarcadères', van waaruit boten kunnen worden gehuurd.
Slechts een korte reis in welke richting dan ook vindt u nog veel meer leuke dorpjes en steden die openluchtmarkten, winkels, restaurants en historische kerken ondersteunen.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden

Wat je ook moet weten...

Kijk naar onze video gemaakt door een drone die een prachtig beeld geeft van het gebied.
Als er vragen zijn, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om te helpen!
Bekijk ook eens onze andere gites, die allemaal zijn ingericht naar een hoge standaard met een volledig uitgeruste keukens, waaronder een elektrische oven, gaskookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast, waterkoker en broodrooster. Een volledige set van serviesgoed, bestek en glaswerk en keukengereedschap zijn allemaal aanwezig. Een van de meest herhaalde opmerkingen is "Je hebt zelfs een knoflookpers!".
Het zwembad wordt gedeeld met de bewoners van de andere gites op het terrein.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 35,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.100

Prijs per week vanaf

€ 1.100

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie