Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Eric Eijkelberg

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Villa Village is een luxe vakantiehuis / gite voor 2 - 6 personen in de Dordogne in het zonnige zuidwesten van Frankrijk. Gelegen op vakantiepark Village le Chat aan een meer met een groot zwembad. Zeer grote tuin en prachtig vrij uitzicht over het uitgestrekte heuvellandschap.

Het vakantiehuis is in 2017 - 2018 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien, zoals nieuw sanitair en nieuwe Bulthaup keuken (en uiteraard Nederlandse TV en snelle WiFi). De gite is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen op het park en heeft een onder architectuur aangelegde tuin met fruitbomen, Canadese maple trees, Cypressen en zo verder. De tuin biedt veel privacy, meerdere terrassen met uitstekende zonligging en een ongestoord uitzicht over de uitgestrekte heuvels van de Dordogne.

Het vakantiehuis heeft 2 woonlagen. In de hal op de begane grond is een toilet en grote bijkeuken met wasmachine en droger. Vanuit de comfortabele en gezellige zitkamer heeft u aan alle kanten prachtig uitzicht.

De ruime open keuken (Bulthaup B1) is voorzien van vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat, twee koelkasten met vriesvak, Nespresso koffiemachine met aerocino melkopschuimer, aparte wijnkoelkast etc.

De openslaande deuren geven toegang naar het terras en de veranda met grote eettafel, Weber BBQ, lekkere ligstoelen en loungeset. In de tuin staat een trampoline en een speeltoestel voor de kleintjes. Een hangmat tussen de bomen en u komt volledig tot rust.

Op de eerste verdieping van het vakantiehuis bevinden zich 3 slaapkamers, elk voor 2 personen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee wastafels, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een twijfelaar en een slaapbank. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een douche. Op de overloop is nog een toilet.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Tennisbaan bij huis
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa village'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De Dordogne. Een prachtig en veel bezongen departement in het zuidwesten van Frankrijk, vernoemd naar de rivier de Dordogne. Aan weerszijden van de rivier strekt zich een vakantieland 'pur sang' uit. De Dordogne herbergt vele kastelen en landschappen, draagt een rijke historie een heeft vele cultuurschatten zoals de grotten van Lascaux. Daarbij is het een streek om te genieten van eten, van mooie wijnen en van mooie streekproducten.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • Op camping/vakantiepark
  • Aan strand
  • Aan zwemwater

Recensies

Villa village heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Wat een feest om hier met ons gezin te mogen zijn. We hadden het geluk dat er in de hele mooie en grote tuin ook nog een nieuwe trampoline werd geplaatst. De voorkant van het huis grenst aan alle sportieve activiteiten van het park En het restaurant. Dus praktisch gezien ook een top plek. Binnen is het heerlijk cool en buiten genoeg zon en schaduwplekken. Dit huis is echt een aanrader voor een heel ontspannen, sportieve en leuke vakantie!

  • Mireille uit Amersfoort

    10 sterren

    Wat een heerlijk huis en wat een heerlijke plek. Voorzien van alle gemakken (ook supersnelle Wifi) en alles nieuw en lekker fris. Ook in de omgeving veel te doen. We hebben mooie wandelingen gemaakt in de natuur, lekker gegeten bij goede restaurantjes (Le Moulin de la Tardoire was onze favoriet), mijn man en onze jongens hebben hun hart kunnen ophalen op de mountainbike, we hebben een dagje geshopped in Bordeaux en zo verder. Natuurlijk hebben we ook af en toe genetflixed ;-) Het was een heerlijke vakantie, zeker een aanrader.

  • Wieneke Janssen met gezin uit Lochem

    10 sterren

    Fijn huis met alles erop en eraan. Rustig park, zwembad en meertje dichtbij, goed onderhouden. Alles voor een fijne vakantie!!

Culinair en wijn

Er zijn volop goede restaurants in de Dordogne en het is ook leuk om er zelf een te ontdekken. Erg duur hoeft uw ontdekkingstocht niet te zijn. Menu's beginnen al vanaf 10 euro en daar kunt u uitstekend voor eten. Wat meer verrassing en kwaliteit is uiteraard altijd wat duurder, maar dan overtreft het ook vaak de verwachting! De wijnen uit de Dordogne vinden eveneens volop weerklank bij de kenners. Tijdens het Concours de Bordeaux-Vins d'Aquitaine 2017 werden 28 inzendingen uit de Perigord bekroond met een gouden medaille.

Wat is er te doen

Op vakantiepark Village le Chat (Zoover score 8,7!) kun je zwemmen, vissen, tennissen, volleyballen, voetballen, midgetgolf, tafeltennis en jeu de boules spelen. Er is een mooi restaurant met terras en de animatie voor de kinderen biedt volop gelegenheid voor plezier en nieuwe vriendschappen. Naast het park ligt de 18 holes golfbaan Golf de la Preze. Gasten van Le Chat ontvangen hier bovendien 25 % korting. In de omgeving kun je volop kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden, karten, kano varen, wandelen, wielrennen enz. Leuke plaatsen om te bezoeken in de omgeving zijn: Bordeaux, Brantome, Angouleme, Villebois. Zie hieronder voor meer informatie.

Wandelen
Het mooie afwisselende Franse landschap met pittoreske dorpjes, bossen, meertjes en weiland met de beroemde Limousines is ook zeer geschikt om al wandelend te ontdekken. Direct vanuit het park start een van de vele uitgezette wandelroutes.

Mountainbiken en Wielrennen
In het ongerepte heuvelachtige natuurgebied met veel bossen, weilanden, meertjes en snelstromende riviertjes kun je heerlijk wielrennen en mountainbiken. Gedetailleerde kaarten met uitgezette routes voor prachtige tochten zijn te koop op de receptie, of verkrijgbaar bij het 'Office du Tourisme' in het nabijgelegen Montbron. Vanuit het park zijn diverse fietsroutes uitgezet, variërend van 15 km tot meer dan 100 km. De routes voor de mountainbikers hebben uiteenlopende moeilijkheidsgraden, van eenvoudig (groen), gemiddeld (blauw), moeilijk (rood) tot zeer moeilijk (zwart). Hetzelfde geldt voor de wielrenners.

Kano varen
Peddelen op het ritme van de stroming. Een heerlijke bezigheid, zo'n kanotocht van een paar uur op de rivier 'La Tardoire' in het oosten of op de 'Dronne' in het zuiden. Onderweg zie je watermolens, oude landhuizen en kastelen. En natuurlijk zijn er overal kleine Franse restaurantjes waar u ook tussen de middag heerlijk kunt eten.

Bordeaux, hip en happening!
In 2017 door Lonley Planet uitgeroepen tot meest aantrekkelijke stad en nummer 2 op de lijst van de 'must-see cities 2016' van de New York Times. Hoofdstad van de wijn! Het historische centrum is UNESCO erfgoed met tal van monumenten, oude en smalle straten, pleintjes, terrasjes en wijnbars. Het museum 'La Cite du Vin' is door National Geographic uitgeroepen tot een van de beste musea ter wereld. Over de kilometerslange boulevards langs de rivier La Garonne is het heerlijk flaneren en onthaasten. Kortom een prachtige en heerlijke stad om te bezoeken!

Golfen op 'Golf International de la Preze'
Naast het park ligt een uitdagende 18 holes golfbaan. Er is tevens een 18 holes par 3 golfbaan. Deze baan is geschikt voor de minder ver gevorderde speler en is tevens zonder golfvaardigheidsbewijs toegankelijk. U kunt golfles nemen om uw spel te verbeteren.

Paardrijden
In de buurt van Villa 'Village' ligt een manege waar je (eventueel onder begeleiding) een ritje kunt maken op een pony of een paard. Een hele belevenis voor de paardenliefhebbers!

Karten op buitencircuit
Op 16 km afstand van het vakantiehuis lift het buitencircuit van Teyjat voor de (aankomend) Jos Verstappens onder ons. Voor elke leeftijdsgroep is er een uitdagend circuit.

Futuroscope, pretpark
Futuroscope is een toonaangevend pretpark in Poitiers. Met meer dan 70 attracties en spektakels waan je je in de toekomst. Het park heeft Europa's grootste bioscoopscherm dat gehuisvest is in een gigantische tomaat. Geschikt voor jong en oud. Het is een belevenis om hier te zijn.

Klimmen en klauteren in het 'Parc Aventure'
Op 15 km van Villa 'Village' ligt het 'Aventure Park Lacs de Haute Charente'. Hier kan de jeugd (en ook de volwassenen trouwens) zich uitleven op mooie klimparcoursen, dichtbij de grond en hoog in de bomen. Met uiteenlopende moeilijkheidsgraden is er voor elk wat wils (ook voor de allerkleinsten). Door professioneel klimtuig kan er niets misgaan.

Royan, badplaats met beroemde dierentuin
Royan is met haar brede zandstranden en mooie boulevard een zeer geliefde badplaats. "La Palmyre" is de mooiste dierentuin van Frankrijk. Zeker een bezoek waard.

Kasteel La Rochefoucauld
In La Rochefoucauld staat een van Frankrijks mooiste kastelen. Het is te bezichtigen en de kinderen kunnen zich in het kasteel omkleden tot ridder of jonkvrouw. Hier komt de geschiedenis tot leven! Daarnaast zijn er in dit stadje ook nog een kerk en twee kloosters uit de Middeleeuwen te bekijken.

Angouleme, mooie oude stad
Angouleme is de hoofdstad van de Charente. Het is een prachtige oude stad, waar u leuk kunt winkelen. In de stad zijn diverse monumenten te bezichtigen en de leuke kinderspeeltuin Kizoe Avenues is een bezoek waard. Verder kunt u naar het museum voor Archeologie en het stripboekenmuseum.

Limoges, bekend om Frans porselein
Limoges is een gezellige winkelstad met vele monumentale panden. De bakermat van het Franse porselein.

Streekproducten kopen in Brantome
Brantome is een gezellig, oud stadje, gedeeltelijk gebouwd in de rotsen. De kern van het stadje wordt omringd door water met vele watervallen. Een rondvaartboot maakt tochtjes om het oude stadje heen. Op de oever wordt iedere vrijdagmorgen een weekmarkt gehouden, waar u streekproducten kunt kopen. Bezoek ook de prehistorische grotten van Villars.

Bloedbad van Oradour-sur-Glane
Dichtbij Limoges ligt het dorpje Oradour-sur-Glane. Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog is bijna de gehele bevolking van dit dorpje door de Duitsers vermoord en zijn de huizen in brand gestoken. Het is in de oorspronkelijke staat gelaten en ter bezichtiging opengesteld. Zeer indrukwekkend!

Perigueux, hoofdstad van de Dordogne
Perigueux is een sfeervolle stad met gezellige winkelstraten en pleinen. De oude kathedraal is bekend om het mooie houtsnijwerk.

  • Aan de golfbaan
  • Aan fietsroute
  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Wilt u een huis tot 8 personen huren, kijk dan eens op onze andere advertentie Villa 'le Chat'.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van maximaal 6 personen in de villa. Een borgsom van 300 euro dient voldaan te worden bij aankomst om sleutelverlies en/of overige schade te dekken en wordt verrekend aan het einde van het verblijf. De eindschoonmaak is verplicht en kost 100 euro bij 2 personen bezetting, 120 euro bij 4 personen bezetting en 140 bij 6 personen bezetting. Alle linnen en badhanddoeken zijn exclusief. Elektra wordt tegen kostprijs verrekend op basis van gemeten verbruik. Optioneel: voor een toeslag van 100 euro wordt het huis tussentijds schoongemaakt.

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 120,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 20,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 8,50

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 750

Prijs per week vanaf

€ 750

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.