Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Chateau de Gurat - L'Etable

Bekijk album (10)
/
 

Beschikbaarheid van 'Chateau de Gurat - L'Etable'

Edward Boulderstone heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 sep 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Chateau de Gurat - L'Etable heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,0
Bezocht in juli 2023

Mooie locatie, in een klein schattig dorpje. Idyllisch plekje om te arriveren na een lange rit. Leuk domein met tal van leuke plaatsen en activiteiten voor de kinderen en de gezinnen.
We werden goed ontvangen door Edward en Swantje!
In ons vakantiehuis l'etable was alles aanwezig voor een leuke week , enige grote nadeel is dat wij ongeloofelijk slecht geslapen hebben op de matras. Een dunne matras die zeker nood heeft aan vervanging, en die absoluut geen steun biedt. We zijn zeer moe naar huis vertrokken en tenslotte ga je op vakantie om ook uitgerust naar huis terug te keren wat in ons geval niet zo was.
Dit was het enige minpunt die ik kon vinden maar het is wel een hele dure vakantie als je na een week verlangt naar je eigen bed...

7
Reactie van Edward Boulderstone

Hi, thanks for the review. Following your comments about the bed at the end of your stay, we immediately replaced the mattress. We really appreciate the feedback as unless someone tells us we don't know that the mattress is uncomfortable. To be honest, we wish you had told us sooner as we would have replaced it during your stay. All the best, Edward

Hier geweest? Schrijf een recensie