Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Gite La Petite Maison is een elegant, modern vakantiehuisje met 1 slaapkamer, speciaal voor 2 personen, met openslaande deuren, die direct uitkomen op het terras bij het zwembad. Word wakker met zonlicht en schaduwen die over uw bed spelen. Neem een ​​verkwikkende duik voordat de wereld wakker wordt en dineer vervolgens op het terras.
Gite La Petite Maison is de nieuwste van onze drie accommodaties. Het is liefdevol gerestaureerd in een voormalige schuur, en omgetoverd tot een prachtige gite met één slaapkamer. Met dubbele deuren vanuit de keuken / woonkamer naar het terras, kijkt de gite uit op het zwembad en biedt volledige luxe. De lichte, heldere en luchtige sfeer en het zichtbare metselwerk en houten balken vormen een goede combinatie.
Er is een grote open keuken / woonkamer, smaakvol ingericht en met vloerverwarming.
In de keuken is er een eethoek en aangrenzende zitkamer, met een televisie en dvd-speler. De keuken beschikt over een aparte kookplaat en oven, magnetron, vaatwasser en koelkast.
De mooie en comfortabele tweepersoonsslaapkamer is uitgerust met licht eiken meubilair en veel opbergruimte.
Een grote doucheruimte completeert deze oase van rust, luxe en rust.
De gite is uitgerust met wifi.
Alle beddengoed en handdoeken, theedoeken inclusief badhanddoeken worden gratis verstrekt.
Naast het leveren van een GRATIS welkomstpakket bij aankomst heeft de accommodatie een patio met tafel en stoelen die zich op het terras bij het zwembad bevinden om de hele dag en vroege avond zon te garanderen.
Het is ideaal om buiten te ontbijten, lunchen en dineren. Ligstoelen en parasols zijn ook aanwezig voor het zwembad. De gite is uitgerust met een barbecue en gereedschap om buiten te dineren.
Er is ook een gratis parkeerplaats voor uw auto.
Gite La Petite Maison maakt deel uit van Maison du Ruisseau, het hoofdgebouw waar u alle 3 gites kunt huren als u dat wilt.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'La Petite Maison'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Maison du Ruisseau ligt in het hart van de Cognac en is een Charentaise-boerderij uit 1838.
Het is omgeven door het vredige gehucht Chadeuil en een plek waar je het gevoel hebt dat de tijd de afgelopen 2 eeuwen heeft stilgestaan. Het ligt beschut in een mooie ommuurde tuin, en Ian en Val beheren het huis en zijn bijgebouwen liefdevol waarbij ze het karakter van het huis respecteren en er een eigen elegantie aan toevoegen.
Op het terrein staan 3 gites. Alledrie de gites zijn volledig uitgerust volgens de hoogste standaard en hebben hun eigen individuele stijl en beschut terras, maar delen allemaal de tuin, binnenplaats, zwembad en boomgaard. Kom en ontdek Maison du Ruisseau, waar u van harte welkom wordt geheten en de elegantie van het verleden en een accommodatie van de hoogste kwaliteit zult ervaren in het hart van deze prachtige streek van Frankrijk.
De Charente heeft niet alleen een aantal van de mooiste glooiende landschappen in ZW Frankrijk, met zijn zonnebloemen en wijnstokken, maar u bevindt zich ook in de buurt van een schat aan interessante en bijzondere bezienswaardigheden. Cognac met zijn beroemde cognac huizen, Angoulème, de citadel kathedraalstad, de Romeinse architectuur van Saintes, de Atlantische westkust, Royan, La Rochelle, Bordeaux en omliggende wijnregio's, lokale markten, zeevruchten, lokale wijn, Pineau Cognac ...

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

La Petite Maison heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Tout etait au top... Gîte très bien equipé, très propre , intérieur reste frais malgré la chaleur dehors.
    Endroit calme et reposant

  • 10 sterren

    Super vakantie, ideale woning/studio voor 2, 60m2, zeer uitgeruste keuken, leuk welkomspakket voor eerste ontbijt, proper, leuk om te zitten en mooi zwembad. Wij hadden supergeluk want zwembad was voor ons alleen, andere 2 gites waren niet verhuurd door Corona. Leuke buurt, maar je moet wel van de rust en natuur houden. En Ian, jouw mirabellen-gingerconfituur is verrukkelijk, wij kregen zelfs een extra potje mee. Bedankt.

    Reactie van Ian and Val Shufflebotham

    Hallo,
    Sorry voor het late antwoord, maar we hebben uw recensie nog maar net gezien.
    Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen over onze gite, en blij dat u een geweldige tijd bij ons heeft gehad, en ook genoten heeft van de jam.
    Aarzel niet om weer contact met ons op te nemen als u wilt blijven.
    Vriendelijke groeten
    Ian en Valerie

Culinair en wijn

Hieronder vind je slechts enkele van de tientallen restaurants in de omgeving die wij aanbevelen. Je kunt altijd nieuwe plekken vinden om te eten!
Le Doci - Frans / Europees: Klein lokaal restaurant, lokale producten, goede prijs, eten binnen of buiten in de kleine overdekte tuin. Slechts 5 minuten of 4 km.
Graines et Garenne - Chateauneuf-sur-Charente: Geopend in 2009 en erg populair bij onze gasten. Goede prijs, lokaal menu, mooi terras.
Mas Charentais - Chateauneuf-sur-Charente: Traditioneel restaurant met panoramisch uitzicht op de vallei en de rivier beneden vanaf een prachtig zonnig terras.
Le Chateau - Barbezieux: een ontspannen familierestaurant, tegenover het indrukwekkende Chateau in Barbezieux, waar pasta en pizza's worden geserveerd, evenals een uitgebreid Frans menu.
Chez Paul - Angoulême: een zeer populaire plek om te eten in het oude gedeelte van de stad. Met zijn eigenzinnige inrichting en levendige sfeer, vooral het prachtige terras in de zomer. Het beschikt over een keuken die is gebaseerd op verse producten van de lokale markt en biedt een brede selectie vlees, vis en vegetarische gerechten.

Wat is er te doen

Laat u tussen de ontspanning op gite La Petite Maison door verrassen door de verborgen geneugten te ontdekken, van alles wat de Charente te bieden heeft. Het landschap is rijk en gevarieerd met hectaren aan zonnebloemen en wijnranken. Het klimaat is gematigd en comfortabel. Of u nu besluit om de markten, beurzen, festivals, steden, kust of het platteland te bezoeken, u zult zeker worden verleid door het zuidwesten van Frankrijk.
Aanbevolen: Cognac Tours, A Famous Cognac House: kies uit Hennessy, Remy Martin, Courvoisier, Martell, Hine en neem een rondleiding. Ontdek hoe cognac wordt gemaakt en proef de verschillende kwaliteiten.
Er zijn allerlei populaire markten en marktplaatsen, probeer de lokale restaurants, ga wandelen, fietsen, vissen, kajakken / kanoën, bezoek de nabijgelegen golfbanen, bekijk de bezienswaardigheden en maak een historische rondleiding, zoals Angouleme, Cognac, Coast of Royan, Aubeterre , en niet te vergeten een wijnreis naar Saint Emilion enz.

  • Aan fietsroute
  • Activiteitenprogramma
  • Vissen
  • Watersport

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Gratis welkomstpakket bij aankomst, bestaande uit flessenwater, thee / koffie, suiker, jus d'orange, brood, ham / paté, kaas, jam en boter en een fles rode / witte wijn.
Let op: Schoonmaakkosten van 45 euro te betalen, hetzij bij aankomst of bij vertrek contant alstublieft!
Een korting van 100 euro wordt aangeboden voor een verblijf van twee weken (behalve waar meer speciale aanbiedingen en promoties actief zijn).
Zaterdag is onze normale aankomst- en vertrekdag, maar we proberen flexibel te zijn waar we kunnen.
Buiten het seizoen bieden we een minimum verblijf van 3 dagen aan.
Aankomst is vanaf 16.00 uur en vertrek vanaf 10.00 uur

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 350,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 35,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 539

Prijs per week vanaf

€ 539

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie