Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Matthew Brooks

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Dit vakantiehuis is een heerlijk rustige vakantiebestemming voor de hele familie en ook voor je huisdier! Als je van vissen houdt, is dit je ideale plek. In de 400-jaar oude boerderij is plaats voor 8 personen. Het is hier hond-vriendelijk. Het huis ligt op een terrein van 2,2 ha waaronder een vismeer dat goed gevuld is met karpers. Ook zijn er steur, gras karper, koi, tin, snoek en roach.
Verder is er een boomgaard, een zonneterras, spelletjesterrein en een zwembad. Alles is exclusief voor jouw gebruik tijdens je verblijf.
Dit vakantiehuis is geschikt voor het hele gezin. In de woonkamer vind je o.a. Sky tv, dus kun je veel sport kijken. Ook zijn er verschillende filmkanalen beschikbaar waaronder voetbal en F1, en ook kinderzenders, waaronder Disney.
Bonven is een tweede tv met een Xbox 360 en heel veel spelletjes en nog een dvd- speler, dus geen ruzie over wat er gekeken moet worden. De kinderkamer is ook voorzien van een aantal spellen en boeken.
In de speelkamer staat een volledige snookertafel en een dartbord, en de zonnekamer heeft heerlijke uitzichten, veel licht en grote raamkozijnen en banken waarop je kunt zitten en relaxen of lezen.
Het huis is het hele jaar door beschikbaar en is volledig voorzien van centrale verwarming en een log-brander in de woonkamer.
We hebben geprobeerd het huis te voorzien van alles wat u in de vakantie nodig hebt. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen, zodat u niet al te veel hoeft mee te nemen. Ook is er een vaatwasser en alle normale voorzieningen. De keuken is compleet met een waterkoker, koffiezetapparaat en Tassimo.
De lichte zonnekamer heeft een massief eiken tafel met plaats voor 8 personen. Als u liever buiten wilt eten, is er een uitgebreid zonneterras met tafel, zitplaatsen en een grote bakstenen bbq.
Er zijn ook 2 picknicktafels rond het terrein, één in de boomgaard en één bij het meer.
In de gite is ook een vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast met vriesvak, aparte drankjes koelkast, strijkijzer, strijkplank, kluisje en haardroger aanwezig.
In de woonkamer vindt u 2 grote zit banken en een kleine eettafel. Sky tv inclusief sport en films en met een dvd-speler, ongeveer 150 dvd's en een 50 "tv. Er is ook een volle boekenkast.
Tijdens de winter kan de log-brander aangestoken voor een ​​gezellige sfeer.
Een slaapkamer heeft een kingsize bed met bijzettafels en een grote kledingkast. Er zijn 2 fauteuils. Het plafond is gewelfd met originele balken. De slaapkamer is toegankelijk via de slaapkamer van de kinderen.
De tweede slaapkamer beneden heeft een kingsize bed, bijzettafels en ingebouwde kasten. Deze kamer bevindt zich aan de voorkant van het pand.
De derde slaapkamer is ingericht voor kinderen, met een stapelbed, een eenpersoonsbed en een uitschuifbed. Er is een Xbox 360, tv en dvd-speler, plus een selectie van kinderen spelletjes en boeken.
Alle bedden en handdoeken zijn standaard aanwezig.
Er is een lichte badkamer met bad, wastafel, aparte douche en toilet. Ook is er een extra toilet.
Het huis is volledig centraal verwarmd en is in de winter heel behaaglijk. De woonkamer heeft een open haard met open haard en er zijn ook oliegevulde radiatoren.
Het terrein is helemaal omheind en dus veilig voor kinderen en honden.
De patio heeft een grote barbecue, een patio tafel voor 8 personen en 6 ligstoelen. Er is een zwembad van 5 meter boven de grond en ruim terrein van meer dan 3 hectare voor uw exclusieve gebruik.
Het terrein omvat een boomgaard met picknicktafel, gazon en een 1,5 hectare groot meer. Er zijn tal van oude bomen rond het meer.
Er is een mooi klein eiland om op te vissen of gewoon te zitten relaxen.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Boot bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Family Fishing In France'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het vakantiehuis ligt aan de grens met de Dordogne en Limousin in het hart van een prachtig landschap. Het Nationale Park Perigord Limousin ligt op slechts 300 meter afstand en het gebied wordt doorkruist door fantastische fietsroutes. U bent op slechts 10 minuten van de grote meren van de Haute Charente en de stranden, watersporten en restaurants. Je zit hier vlakbij Sauvagnac in de Charente, het op een na zonnigste departement van Frankrijk.
Als je van het buitenleven houdt, dan zit je hier goed, in het hart van een heel mooi landschap.
Als je lekker wilt winkelen, zit je hier op maar 15 tot 25 minuten van de pittoreske plaatsen Montbron, Rochechouart, La Rochefoucauld en Chabanais, en wil je iets grotere plaatsen dan zit je op 45 minuten van Angouleme en 50 minuten van Limoges.
Het lokale gebied heeft geen gebrek aan attracties.
De twee grote meren van de Charente (Lac de Lavaud en Lac de Mas Chaban) zijn het middelpunt van het lokale landschap en hebben talloze wandelpaden, aangelegde stranden met badmeesters in de zomer, je kunt er kajakken, vissen en ponyrijden. Ook zijn er allerlei restaurants en bars rond de meren, waar je wat kunt drinken, eten en een ijsje kopen.
Het met Michelin-ster bekroonde Domaine des Etangs ligt op een paar minuten rijden in Massignac, tevens de plaats van de dichtstbijzijnde en lekkerste bakkerij. Avonturenpark Parc Lacs de Haute Charente met zijn touwbruggen ligt ook in Massignac.
Er is een grote wekelijkse markt in Piegut-Pluviers, en regelmatig nachtmarkten in de zomer en kerstmarkten in de winter, bv in Rochechouart. In de buurt van Massignac is een markt van lokale producten een keer per maand en de meeste van de lokale steden hebben het hele jaar door wekelijkse markten.
Brantome is een aantrekkelijke stad in de buurt van de noordelijke rand van de Dordogne, ook bekend als Venetië van de Dordogne. Het heeft een mix van middeleeuwse en renaissance-architectuur. De stad is geklasseerd als een van 'les Plux Beaux Detours' in Frankrijk en zoals veel van de nabijgelegen steden heeft het een aantal goede restaurants.
Rochechouart en La Rochefoucauld hebben elk hun eigen indrukwekkende kastelen, evenals een aantal winkels en restaurants. Het monumentale dorp Oradour Sur Glane ligt vlakbij. Het dorp werd belangrijk voor de Franse geschiedenis toen het op 10 juni 1944 volledig door de terugtrekkende krachten van de Duitse SS werd verwoest en het is bewaard gebleven als een permanente herinnering aan de oorlog.
Als je zin hebt om wat verder te gaan voor een dagtocht dan, kun je de historische stad Bordeaux bezoeken. Er zijn prachtige stranden en golfbanen te vinden in Royan, rustig en ideaal voor kleinere kinderen en wat surfstranden op de Côte Sauvage, en nog iets verder het prachtige Ile d'Oleron.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Family Fishing In France heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 9 sterren

    The house has everything you need. The garden is great and the private lake is amazing. It’s a very dog friendly place since the garden is fenced, and just a little detail of having a card of the vet on the fridge, saved our holidays as our puppy swallowed a fish hook. Within 30 minutes we were at the vet. Thanks to the owners!
    The house and it’s lake is great for fishing but also if you don’t fish. The house is very spacious, very well equipped. Plenty of stuff to do in the surroundings of Sauvagnac.

    Reactie van Matthew Brooks

    Thank you for your review Karima and for choosing to stay at Lakeview gite. I'm pleased you had a lovely stay and appreciate the house and grounds. I hope to see you again in the future and I do hope your dog is OK (although the local vets clinic is very good).
    Kind regards,
    Matt

  • 9 sterren

    Héél mooie plek om tot rust te komen. Quasi alles aanwezig om een ongestoorde vakantie te beleven !

    Reactie van Matthew Brooks

    Bedankt Stefaan, je opmerkingen worden enorm op prijs gesteld en we zien je graag terug in de toekomst.

  • 9 sterren

    heerlijk huis. Lekker vrij staand. Alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie.
    Als het matras van de beneden slaapkamer vervangen zou worden. Dan krijgt deze accommodatie een 10

    Reactie van Matthew Brooks

    Hi Danielle. I'll take a look at the mattress and probably replace it with a deeper one over the winter. Thanks for being such lovely guests, we hope to see you again in the future. Matt
    Hoi Danielle. Ik zal de matras eens bekijken en deze in de winter waarschijnlijk vervangen door een diepere. Bedankt dat je zulke lieve gasten bent, we hopen je in de toekomst weer te zien. Matt

Culinair en wijn

Het dichtstbijzijnde restaurant is te vinden in Camping de l'etang, Le Lindois. Er wordt Engels gesproken en hun steak is heel goed! Onze eigen favoriet heet La Toscane en is te vinden in Montbron. Het is aan te raden om te boeken, omdat het vaak het hele jaar door vol is. In Montbron zijn nog andere restaurants en een supermarkt Intermarche. Restaurant Aux Caprices is gespecialiseerd in gastronomische hamburgers en de andere serveert biefstuk en meer traditionele Franse gerechten.
Er zijn een aantal bars en restaurants rond de nabijgelegen meren, vooral in Guerlie Plage. Hier vindt u een Engelse bar met koude cider en goede vis met patat. Aan de andere kant van het meer is een café waar drankjes, snacks en ijsjes naast pizza's en lekkere steaks worden geserveerd in de Cotes de Beouf.
Het Michelin-sterrestaurant Domaine des Etangs ligt op een paar minuten rijden in Massignac. Dit is ook de locatie van het dichtstbijzijnde hotel (Auberge), meestal met een dagmenu.
Rochechouart heeft een goede mix van restaurants om te proberen. In tegenovergestelde richting heeft La Rochefoucauld ook een selectie inclusief een steakrestaurant genaamd 'Chez Steph', die vooraf geboekt moet worden, omdat het een uitstekende reputatie heeft en vaak vol is.
Camping de la Riviere in Exideuil serveert de hele zomer met een speciaal biefstukaanbod op vrijdagavond.
La Barriere ligt bij de spoorwegovergang in Chabanais en op het plein is een pizzawinkel. 's Avonds kunt u ook een Pizza Van vinden op de Super-U-parkeerplaats in Chabanais.

Wat is er te doen

Het 1,5 hectare meer is uitsluitend voor jou tijdens je verblijf. Het is perfect van formaat bevat een mix van gewone en spiegelkarper plus een selectie van graskarper, steur, koikarper, snoek, roach enz.
Het heeft een zandbodem en het water varieert in diepte tot iets meer dan 2 meter. Er is een klein eiland en een damwal, van waar je kunt vissen.
We nemen de meerontwikkeling en het welzijn van onze vis zeer serieus. In het afgelopen jaar hebben we het meer gereinigd, waardoor alle kleinere overlastvissen verwijderd zijn. We hebben de niveaus van zilt verminderd en obstakels verwijderd, evenals het aantal bomen aangepast. Het visbestand is verbeterd. We hebben onlangs een nieuwe habitat gecreëerd om de overvloed aan natuurlijk voedsel te vergroten en dekking te bieden voor de snoek. De vis wordt het hele jaar door gevoed met pellets van hoge kwaliteit.
Als je geen visser bent, dan kun je bij het meer genieten en ontspannen. De zon gaat 's avonds aan het meer onder; heerlijk om met een drankje van de zonsondergang te genieten.
Heb je geen andere plannen, dan kun je gewoon hier op het terrein blijven en de verschillende roofvogels en diverse uilen, koekoeken en ijsvogels bekijken.
Landingsnetten, landingsmatten en weegschalen zijn aanwezig.
Pellets en handgemaakte boilies kunnen worden aangeboden tegen een toeslag en een schuiltentje is ook te huur.

  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Visaas waaronder pellets en boilies zijn bij ons verkrijgbaar.
Ook vishengels en molens kunnen bij ons worden gehuurd.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 775

Prijs per week vanaf

€ 775

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie