Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine de Migoule

Bekijk album (15)
/
  • 14
  • 4
  • 8
  • 6
  • 4
9,8
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Domaine de Migoule'

Filip De Cock heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine de Migoule heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2021
Krijn Jongejan

Wat een fantastische locatie. Met kinderen en kleinkinderen hebben wij op Domaine de Migoule ons 51 jarig huwelijksfeest gevierd. Werkelijk een aanrader. Langs deze weg willen wij ook de eigenaar Filip bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft om dit verblijf tot een dierbare herinnering te maken. Chapeau !!!!

10
Bezocht in augustus 2020

Lovely home and great host

10
Bezocht in augustus 2020

Aangenaam, ruim domein met verschillende hoeken en veel speelruimte voor kinderen, schommel en trampoline aanwezig en zwembad goed afgebakend en verborgen in het groen. Veilig voor kleine kinderen. Praktische en ruime leefkeuken waar veel materiaal aanwezig is. Aangename BBQ plaats in de schaduw van de boom en zicht op de mooie omgeving.

9
Bezocht in augustus 2018

Wat een geweldig cháteau zowel binnen als buiten, alles wat men nodig heeft voor een top vakantie is aanwezig.
Het is een aanrader.

10
Bezocht in augustus 2016

Een zeer karakteristiek huis, stijl p'tit château, met heel uitgebreide voorzieningen, Goed formaat zwembad en vele spelmogelijkheden ook buitenshuis. Onze familie van 10 personen heeft ook bijzonder genoten van de lange tafel onder de schaduwrijke boom. Het huis laat in alle opzichten goede herinneringen achter.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie