Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Feydel Bas

Bekijk album (13)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Feydel Bas'

Petra Dijkers heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Feydel Bas heeft 13 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in augustus 2019

We hebben fantastische genoten van het huis en niet te vergeten van de gastvrouw. Op de achtergrond aanwezig als het moest. Het huis is van alle gemakken voorzien. Een plek om volledig tot rust te komen en te genieten van de natuur. Daarnaast veel mooie leuke dorpjes in de omgeving. Grote steden binnen bereik. Wil je rust en genieten van de natuur, dan kunnen wij jullie dat huis alleen maar aanbevelen.
Sytse en Froodtje

10
Bezocht in juli 2019
Jelly Bijlsma.

Een prachtige plek. Rust, natuur, prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Ik ben volledig verliefd geworden op de plek. Fijn huisje.

10
Bezocht in juli 2019

Wat een heerlijke stek. Je voelt je er meteen thuis. Alles is er, een volledig uitgeruste keuken, twee luxe banken, een prachtige schouw met een houtkachel voor de eventuele frisse dagen, goede bedden, een grote badkamer en meters Nederlandstalige boeken. Buiten overal zitjes met een heerlijk rustgevend uitzicht. Meer ga ik er niet over zeggen anders moet Petra Dijkers teveel vakantiegangers teleurstellen!

9
Reactie van Petra Dijkers

Fijn als mensen zo genieten van de plek waar ik mijn hart aan verloren heb! Dank jullie wel voor de fijne recensie♡

Bezocht in augustus 2017

Leuk gelegen authentiek huis (feydel haut) in een heerlijk landelijke omgeving. Je gaat hier bijna even terug in de tijd. In de omgeving is niet echt veel te doen, maar dat is niet erg als je een weekje lekker wilt bijkomen.
De eigenaresse is erg vriendelijk en woont naast het vakantiehuis. Mooi dat iemand zn droom werkelijkheid maakt.
Het huis zelf is eenvoudig en netjes. Als ik 1 minpuntje mag noemen is dat er geen afzuigkap in de keuken zit. Maar er is wel een barbecue aanwezig dus dat zit wel goed.
De 2 huizen(bas en haut) zitten op genoeg afstand van elkaar zodat ieder zn privacy kan hebben.
Fijn huis!

8
Bezocht in oktober 2016

Séjour à Feydel Bas - Toussaint 2016
Ingediend door Anoniem op vr, 04/11/2016 - 14:23.
Pendant leur retraite, nos parents habitaient au Feydel une partie de l'année. Ils y ont créé une base de rassemblement familial fort prisée ainsi qu'un lieu où il ont consacré loisir et énergie à aménager l'espace boisé environnant (notre père était forestier).
Piquées par un brin de nostalgie et de curiosité, nous avons risqué l'aventure d'un retour, l'espace d'une semaine, remplies de désirs de châtaignes, de champignons, de couleurs automnales et de repas animés autour d'une grande table.
Nous nous sommes senties encore un peu chez nous dans ce joli cadre imaginé par Petra, qui a vraiment réussi à concilier confort et authenticité pour ces maisons.
Le charme continue d'opérer .... Merci Petra !
Martine, Marion, Françoise GOUAUX

9
Reactie van Petra Dijkers

Spannend! De mensen van wie ik het gekocht heb! Toen nog niet gerestaureerd, dus blij met het compliment!

Hier geweest? Schrijf een recensie