Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Thea en Ronald Landman

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Mille Joies is een verbouwde oude boerderij op ruim 2 ha land. Er zijn 4 geschakelde appartementen. Uw gîte La Buse is ruim, 71m². Voor de deur is een zonnig terras en daarnaast, onder het grote afdak, ligt een groot privé terras in de schaduw. Vanuit de gîte is er prachtig uitzicht over de landerijen. De gîte is geschikt voor mindervaliden, de auto kan tot aan het terras gereden worden.
De zithoek en de eethoek in de grote woonkamer zijn gezellig en comfortabel, er is internet, een tv/dvd speler en een audio set. Er staan twee 3-zitbanken en er is een slaapbank. De keuken van La Buse is optimaal ingericht voor 6 personen en heeft een grote koelkast met vriesvak.
De badkamer is ruim, 7 m², en geschikt voor rolstoelgebruikers. Als aanpassing is er een grote inloopdouche met vaste stoel en steunbeugel, verhoogde toilet met steunbeugel, brede deuren zonderdrempels.
Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, de andere slaapkamers heeft twee éénpersoonsbedden.
In alle vertrekken is verwarming.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Sauna
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Mille Joies La Buse'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Mille Joies ligt aan een doodlopend weggetje in het glooiende landschap van de Corrèze/Limousin, omringd door weilanden en bos, beken en meertjes. Het heerlijke klimaat in de Limousin, het groene hart van Frankrijk, heeft warme zomers en koude winters. In de zomer daalt ’s nacht de temperatuur naar een aangenaam niveau zodat er veel dauw is dat de natuur groen houdt.
Op 7 km afstand ligt Lubersac, een groot dorp met verschillende supermarkten, het postkantoor, terrasjes en eetgelegenheden en een medisch centrum. In de buurt liggen tal van kleine historische stadjes en pittoreske dorpen. Grote steden als Brive en Limoges zijn een half uurtje rijden hiervandaan. De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelen en fietsen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

In het zomerseizoen heeft u een aantal keren per week de mogelijkheid om bij ons van een maaltijd te genieten, menu en prijzen geven wij ruim van te voren aan op ons informatiebord. Meestal eten wij buiten maar als het weer wat minder is eten wij onder de overkapping. Omdat wij geen gebrek aan ruimte hebben kunnen wij 'veilig' eten, d.w.z. iedere familie zit aan zijn eigen tafel. Er is genoeg ruimte tussen de tafels. Eén keer per week kan men meedoen met een BBQ. Ook daarbij is het mogelijk om met gepaste afstand van het buffet en de barbecue gebruik te maken. Voor de kinderen is er dan een verrassing als afsluiting van de maaltijd.

Wat is er te doen

*Op Mille Joies
U kunt gebruik maken van het zwembad dat voorzien is van een veiligheidshek. Bij het zwembad staan ligstoelen en ligbedden.
In onze ‘varkensschuur’ is een bibliotheek met boeken en tijdschriften. Er staat speelgoed en er zijn spelletjes voor jong en oud. Het blijft in de ‘varkensschuur’ altijd koel ook al lopen buiten de temperaturen hoog op.
Er is een tafeltennistafel, een jeu de boulesbaan, een grasveld om te voetballen of te badmintonnen. Voor kinderen is er een speelplek met o.a. schommels, een zandbak en een speelhuisje. Vanaf het terras voor de gîte is de kinderspeelplek te overzien.
De gemeenschapsruimte, waar ook de informatiehoek is, kan voor diverse activiteiten gebruikt worden. Je kunt er wat drinken of een ijsje eten.
*In de omgeving
Historische steden, pittoreske dorpjes, kastelen, dierenparken, uitzichtpunten, musea, meren om in te zwemmen en te varen, kano- en mountainbikeverhuur, klimparken, paardrijden, speeltuinen, demonstraties van oude beroepen, kerken en kathedralen, oorlogsgedenkplaats Oradur, grotten, wandelroutes en culturele manifestaties. U kunt ons e-book ontvangen ‘DE MEEST FAVORIETE UITJES, GEKOZEN DOOR ONZE GASTEN’. Mail ons uw mailadres en u ontvangt het e-book
*Alle brochures en informatiefolders zijn op Mille Joies aanwezig. Brocantes, markten en bijzondere activiteiten staan dagelijks op ons informatiebord te lezen.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

*Er worden géén extra kosten berekend. Dus eindschoonmaak (mits de gîte netjes is achtergelaten), beddengoed, keukenlinnen en handdoeken zijn gratis.
*De wasmachine en de droger zijn voor gezamenlijk gebruik
*Omdat wij meerdere gîtes hebben is Mille Joies een prima plek voor groepen of voor de hele familie. Wij kunnen dan in overleg voor ontbijt, middag- en/of avondeten zorgen.
*Ook voor een excursie kunt u bij ons terecht.
*Voor meer informatie:
millejoies.com of telefoon 0033 555732822 of 0033 7 869 764 18
*Le Rouge Gorge – 2 persoons, ook geschikt voor mindervaliden.
Le Moineau – 2-4 persoons
La Tourterelle - 2-4 persoons

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Een huisdier is welkom na overleg. Wij vragen €15 schoonmaakkosten
Alle prijzen gelden voor 4 personen. 5de en 6de persoon €100 pp extra per week
Buiten het hoogseizoen is 'La Buse' ook te boeken voor twee of meerdere nachten, mét of zonder ontbijt.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Mille Joies La Buse heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • Gusta Postema uit Amsterdam

    10 sterren

    Super vakantie gehad bij Ronald en Thea Landman. Niets was hun teveel. Geweldige gastvrijheid. 2x per week samen eten (als je wil) met de andere gasten. Heerlijk, echt een aanrader. Prachtig zwembad en vooral rust. Ronald haalt elke dag lekker vers brood voor je bij de bakker, wat een service. Een zeer ruime, schone, gite waar het je aan niets ontbreekt. Dit is echt een adres waar je zeker terug komt. Bedankt voor de super vakantie

Prijs per week vanaf

€ 725

Prijs per week vanaf

€ 725