Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Walter Spangenberg

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Blokhut met magisch uitzicht

U kampeert met het comfort van een echt bed, een ingerichte terraskeuken, met een robuuste tafel en stoelen, weide-ligbanken, ofwel in en om een heerlijk knus chaletje met een en al frans plattelands romantiek. ’s Avonds luistert u naar de nachtegaal en ’s morgens hoort u de wielewaal. U kunt gebruik maken van het sanitair van de camping, alwaar u ook een koelelementen-vriesplek, een oplaadpunt voor electriciteit en een watertappunt aantreft.

Er is in de blokhut een mobiele gaslamp en een vaste lamp op zonne-energie aanwezig. Er zijn dekbedden en kussens. Beddengoed, hand- en keukendoeken zijn eventueel te huur.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Back to basic
  • Ecologisch
  • Moestuin
  • Huisdier welkom
  • Table d'hôtes

Beschikbaarheid van 'Le Domaine Vert - Blokhut'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Bijna niemand kent de Correze, maar er is zoveel te zien, doen en te beleven. Fantastische oude stadjes als in een sprookje, meren, bossen, canoen, vissen, fietsen, wandelen, boeren-dorps-feesten, noem maar op. Alles is er, vlakbij.

Als je op Le Domaine Vert aankomt, dan voel je iets. Je voelt een rust over je heenkomen. Het lijkt alsof de aarde je hier een reset geeft. Weg uit alle drukte. Weg van “moeten” want hier hoef je niks.

Weet dat wij het terrein zo puur mogelijk willen te houden, en volgens de wetten van de natuur willen leven. Als het kan, is het fijn als je biologisch afbreekbare zeep en shampoo meeneemt.

Afvoerwater gaat naar een tank waar op biologische wijze het water gezuiverd wordt. Dat zuivere water geven we weer terug aan het terrein. Je kunt bij ons alleen je toilet legen als je biologisch afbreekbare middelen gebruikt. (chemisch kan 10 minuten verderop bij een supermarkt). De groente en het fruit wordt biologisch verbouwd (wil je met je voeten in de aarde? hulp is altijd welkom !) en gebruikt in de maaltijden die onregelmatig aangeboden worden. We stoken met en koken op hout van ons eigen terrein. We hebben geen zoemende airco´s en geen zwembad vol met chloor. De hele regio is trouwens pesticidevrij !

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Culinair en wijn

Regelmatig koken wij voor onze gasten; de zgn Table d'hotes.
Borrelen op het binnenplein van Le Domaine Vert en vervolgens op het overdekte terras of in de Bodega aanschuiven voor een verrassend driegangen menu van eigen erf!
Overigens bent u in de Bodega altijd van harte welkom om een drankje te nuttigen, ter plekke of op een van de terrassen. Natuurlijk kunt u hier ook een drankje halen en meenemen naar het vakantiehuis.

Wat is er te doen

In de omgeving van het domein kunt u wandelen, fietsen, zwemmen, kanovaren, paardrijden, vissen, tennissen en veel meer.
Maar toer ook eens rond en bezoek die pittoreske dorpjes met alleraardigste bevolking.bijv Segur le Chateaux.
Een dagje stad? Denk dan aan Limoges, Brive, Tulle of Perigueux.
In de zomer worden wekelijks overal in de buurt gezellige feestavonden georganiseerd: Marché des producteurs du Pays; een echte aanrader ! De dichtstbijzijnde is in St Pardoux Corbier, 4 km hier vandaan

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Een paradijsje

Rust, natuur, nachten die écht donker en stil zijn, weten wat je eet, gezond leven, uitzicht, stromend water onder aan de heuvel, historische gebouwen (1880), op een dag rijden van Nederland, groen, dieren, veel ruimte om te zijn, fijne mensen om je heen….. dat is waar ik, Walter, jarenlang naar heb gezocht. Le Domaine Vert is door de vorige eigenaren Annemarie en Gerard, 22 jaar lang met heel veel passie en liefde omgetoverd tot een waar paradijs!

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Sauna : 20 euro per dagdeel
Hottub : 40 euro voor 3 uur
Wasmaschine : 5 euro per was
Internet gratis

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 25,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Le Domaine Vert - Blokhut heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 420

Prijs per week vanaf

€ 420

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie