Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Paul & Tara

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Windermere is een sympathiek gerestaureerde boerderij voor 6 personen in een smaakvolle en moderne inrichting. Er is een open woonkamer, eetkamer en keuken van meer dan 50 vierkante meter met mooie hoge plafonds. en het pand biedt alle moderne gemakken met een vaatwasser en wasmachine, gelegen op meer dan 2 hectare grond.

De gite heeft twee exclusieve eethoeken - 1 aan de voorkant met uitzicht op de tuinen en het zwembad en een overdekt gedeelte aan de achterkant, beide met zitplaatsen voor 6 personen.

Er is ook een zoutwater zwembad en een kinderspeelplaats met trampoline, schommels en glijbaan.

De gîte heeft 3 grote slaapkamers en een zeer grote open woonkamer, keuken en eetkamer, allemaal smaakvol ingericht en gemeubileerd. De gîte is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Alle beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen.

Wasmachine
Vriezer
Koelkast
Magnetron
Oven
Vaatwasser
Waterkoker
Broodrooster
Tafeltennis
Zwembad
Zoutwater buitenzwembad (onverwarmd)
Tuin en exterieur
BBQ
Prive parkeerplaats
Schommel
Trampoline
Tafel en stoelen
Ligstoelen
Parasol
Uitzicht op de vallei

2023 was een belangrijk jaar voor ons, we waren niet alleen verloofd in mei, maar we hebben ons ook in september verloofd in onze plaatselijke Marie in Cressat. De ceremonie was geheel in het Frans met een Engelse vertaling. De burgemeester gaf ons een paar mooie cadeaus, een handdoekenset met inscriptie voor hem en haar en een waardebon voor de grote plantenverzorgster. Deze zal worden gebruikt om een boom te kopen ter herinnering aan onze mooie dag.
In 2022 hebben we de tweepersoonsbedden in elke gîte vervangen door heerlijke Franse houten bedden. We hebben ook al het beddengoed vervangen en alle kussens en dekbedden vervangen door luxe slumber donsproducten.
In 2023 hebben we alle eenpersoonsmatrassen vervangen door heerlijke nieuwe topmatrassen en we zijn momenteel bezig om alle eenpersoonsbedframes te vervangen door nieuwe uit Duitsland. In de Coniston en Derwent en voor het iets koelere seizoen hebben we nu heerlijke pelletkachels geïnstalleerd ter vervanging van de oude houtkachels.

Vorig seizoen hebben we het zwembad veranderd van een chemisch gereinigd zwembad in een zoutwaterzwembad, wat beter is voor zowel onze gasten als het milieu. NU helemaal vrij van chemicaliën! Onze gasten zeiden allemaal dat het water veel beter aanvoelde en niemand bleef achter met een chloorlucht.

We hebben ook een nieuwe trampoline geïnstalleerd in de speelruimte voor de kinderen en we zijn bezig met de aanleg van een jeu de boulesbaan achter de gites waar volwassenen en kinderen van kunnen genieten.

In 2023 kwam onze prachtige puppy Pepperoni, een ruwharige teckel, die zich bij onze konijnen, katten en twee cocker spaniel honden voegde. De honden waren zo'n hit bij alle kinderen tijdens het seizoen en ze hebben nog nooit zoveel gespeeld als toen de kinderen hier waren! We kregen er nog twee kittens bij, Maine Coons, die op het moment dat ik dit schrijf 14 maanden oud zijn en nog steeds groeien. Bagpuss (baggy) is een grote gemberkleur en Top Cat (TC) is een bruine tabbykleur. Ze groeien 3 jaar en volwassen katten kunnen 14 kg worden. Onze Maine Coons zijn klein, maar zacht en harig.

Al onze dieren worden apart van de gîtes gehouden om onze gasten te beschermen die allergieën hebben of nerveus zijn in de buurt van dieren, maar voor degenen die met ze willen omgaan zijn we er zeker van dat ze de aandacht heerlijk vinden. We hebben onlangs ook een bezoek gebracht aan een naburig dierenpark waar ze miniatuurezeltjes houden.... Houd onze blog in de gaten voor meer nieuws.

We zijn doorgegaan met het upgraden van het buitenmeubilair voor elke gîte, klaar voor het nieuwe seizoen, en met het vervangen van wat buitenspeelgoed voor de kinderen. De schommelbal was zo populair dat we een nieuw model nodig hebben!

Na meer dan 100 bomen en struiken te hebben geplant in 2022 zou je denken dat we klaar waren... NEE! Omdat we in 2023 meer land naast ons landgoed hebben gekocht, hopen we in 2024 meer fruitbomen en bloeiende struiken te planten en misschien een olijfgaard. We willen ook graag extra zitplaatsen toevoegen waar gasten van kunnen genieten.

In de winter van 2023 hebben we een nieuwe oprijlaan en tuin aangelegd met mooie afgeronde kiezels die rechtstreeks uit de rivier de Dordogne komen, net alsof je op een zacht kiezelstrand loopt. Prettiger voor de voeten! We hebben ook gelijkgestemde bedrijven in de buurt bezocht en hebben er een paar uitgekozen om aan onze gasten aan te bevelen, waaronder massage- en schoonheidsbehandelingen, paardrijden, restaurants, naaldvilten en kaarsen- en zeepmakerijen. Ze zijn allemaal gezinsvriendelijk en redelijk geprijsd en bieden een warm welkom en eersteklas service.

Tot slot, omdat er hier geen lichtvervuiling is en de lucht volkomen helder, hebben we een telescoop gekocht om de nachtelijke hemel te bekijken, die enorm is. We hopen dat gasten hier ook van kunnen genieten.

De beste wensen, Paul en Tara x

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Chez Paille Gites - Windermere'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Lokale omgeving
Rustige locatie in een prachtig landschap vaak vergeleken met het Engels Lake District als gevolg van vele meren en prachtige landschappen. Talrijke kunstmatige stranden en meren in de buurt. 15 minuten rijden van Gueret waar u grote supermarkten en een winkelcentrum vindt. Biedt een ontspannen vakantie maar is ook dicht bij andere activiteiten zoals golf, vissen en wolf park.

De Limousin is populair om zijn rundvlees, champignons en fois gras. Chez Paille ligt dicht bij restaurants en bars, maar u zult uw eigen vervoer nodig hebben.

  • Landelijk

Recensies

Chez Paille Gites - Windermere heeft de afgelopen 4 jaar 8 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.375 sterren
  • 10 sterren

    Nous avons passé un merveilleux séjour dans le charme et le calme de la Creuse. Le logement est confortable et bien équipé, idéal pour les enfants. Le cadre est magnifique. Merci pour les conseils touristiques, votre accueil et votre gentillesse. Nous recommandons sans hésiter !

  • 9 sterren

    We hebben een hele fijne week gehad in Derwent Gite met onze 3 (jonge) dochters. Er is voor hen genoeg te doen: speeltuin, speelweide (achterzijde) met allerlei spelletjes, dieren en natuurlijk het ruime zwembad.
    De ontvangst was erg hartelijk en in de week voor aankomst namen Paul & Tara contact met ons op om te vragen naar onze wensen voor onze jongste. Erg attent!
    De bijna dagelijkse tips van Paul voor uitstapjes en restaurants in de omgeving zijn erg makkelijk en leuk. In de omgeving is er genoeg te doen!
    We hebben enorm genoten van ons verblijf op deze mooie, rustige plek! Bedankt :)

  • 9 sterren

    Fantastische mensen die Paul en Tara! Paul had altijd tijd voor een praatje. We hebben veel goede tips van hen gekregen over de omgeving. Er is daar dan ook genoeg te doen. Het huisje zelf was heerlijk en comfortabel. Erg fijn dat we een zwembad tot onze beschikking hadden. In die warmte was dit overheerlijk. We hebben er een fijne tijd gehad en een week is dan eigenlijk te kort!
    Willem en Tineke uit Nieuwegein

Culinair en wijn

De Limousin is populair vanwege het rundvlees, de champignons en de fois gras. Chez Paille ligt dicht bij restaurants en bars, maar u zult uw eigen vervoer nodig hebben.

Wat is er te doen

Wij zijn gelegen in het departement Creuse met zijn prachtige landschap en vele meren. Er zijn tal van lokale activiteiten en dingen te doen in de omgeving of u kunt gewoon ontspannen op een ligbed rond het zwembad. Wifi beschikbaar.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Geschikt voor kinderen Ja
Geschikt voor ouderen Nee
Geschikt voor rolstoelgebruikers Nee
Roken Nee

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Strandlakens niet voorzien
Schoonmaak niet inbegrepen
Om mogelijke aanbiedingen te bespreken kunt u contact met ons opnemen.
Pour discuter des offres potentielles s'il vous plaît contactez-nous.
Om mogelijke aanbiedingen te bespreken kunt u contact met ons opnemen.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 60,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 600

Prijs per week vanaf

€ 600

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie