Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Villa Bâton

Bekijk album (14)
/
 

Beschikbaarheid van 'Villa Bâton'

Thijs heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 jul 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Villa Bâton heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2021

Wij Merle, Katja en Maas (2) hebben een heerlijke week in Villa Baton gelogeerd.
Het is een heel smaakvol ingericht oud stenen huis, voorzien van alles wat je nodig hebt.
Wij voelden ons er direct thuis. Wij hebben als rozen geslapen in het heerlijke bed met onze zoon in een heel lief gedekt kinderbedje naast ons. Villa Baton is een oase van rust.
Het huis is heerlijk koel tijdens de warme dagen. In de ligstoelen voor het huis hebben we genoten van het weidse uitzicht. De natuur heeft hier nog alle ruimte. Een reetje struikelde bijna over mij toen ik naar beneden wandelde. Met onze zoon hebben we in het uitspanninkje bij de Creuse (7 min rijden) ijsjes gegeten en gewaterfietst op de Creuse.
Het was echt een weldaad om hier te mogen verblijven. Dank je wel Thijs!!

10
Bezocht in augustus 2020

Top locatie.

10
Bezocht in augustus 2019

Villa Bâton, is een oase van rust en toch is alles in de buurt. Zwemmen kan in het dorp in een heerlijk meer, een restaurant dat voor heel schappelijke prijzen goede menu's serveert. Thijs is altijd in de buurt maar niet aanwezig, dus heb je een vraag of iets nodig even een berichtje en een paar uur later is het er (fantastische service). In het huis is alles aanwezig wat je nodig hebt en in goede staat. Het huis is groot genoeg voor 4 personen met een grote woonkeuken, slaapkamer en ruime woonkamer. In de Creuse is de tijd misschien wel stil blijven staan en dus is er rust waar bij terugkomst in Nederland al heel snel naar terug verlangt. Voor de liefhebbers is een uitstapje naar de Cognac(streek) een heel leuke dagtrip (jammer genoeg kan de chaufeur dan niet veel proeven en moet wachten tot terugkomst).

10
Bezocht in juni 2019

Een geweldig vakantiewoning op een zalig groot en wijd domein, waar je oa reeën kan spotten!
Binnenin is alles zoals op de foto's. Zeer aangenaam ingericht en voldoende uitgerust.
De omgeving is zeer rustig, geen toeristisch gebied, maar dat doet net deugd!
Thijs kan je steeds contacteren voor eender welke vraag, ook dat is op en top luxe!
Voor ons een echte voltreffer!

10
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben een heerlijke week gehad in Villa Baton. We kwamen voor een weekje rust, in een nog niet zo toeristisch gebied, waar we af en toe een activiteit konden ondernemen. Dat hebben we allemaal gekregen. Het huisje is handig en sfeervol ingericht, zonder al te veel poespas. In de goed uitgeruste keuken is het prima koken. De maaltijden genoten wij elke dag buiten, waarbij we de tafel gedurende de dag verplaatste al naar gelang de behoefte aan zon of juist schaduw. Voordeel daarvan is dat je uitzicht telkens anders is. We vonden het heerlijk om een beetje te rommelen rondom het huis: bramen plukken, lezen, rondje wandelen, wat snoeiwerkzaamheden verrichten (we hadden zelf gevraagd of we konden helpen), etc. We bleven na het avondeten bewust buiten zitten, om tijdens de schemering te genieten van het nachtleven van de dieren: vleermuizen, valken, een uil (heel dichtbij!), vos en reeën. Natuurlijk is het even wennen aan al het geritsel tussen de struiken en in de bermen. Toch merk je hier pas dat het in Nederland nooit echt stil is. Bovendien was de sterrenhemel zelfs met volle maan op komst, schitterend. In het dorpje zit een goed restaurant en het is een waar genot om via mooie kleine wegen naar de dorpjes en steden in de omgeving te gaan voor een bezoekje aan de bakker of supermarkt. De tijd lijkt af en toe te hebben stilgestaan. Je bent ook zo bij een mooi meer, waar het goed vertoeven is in de zomer (zonder dat het te druk is). We hebben Thijs een aantal keer gezien, hetgeen op ons initiatief was; je wordt met rust gelaten als je daar behoefte aan hebt. Hij ziet de plek als een groeilocatie; stapje voor stapje komen er dingen bij. Verwacht dus niet dat alles al klaar is, maar dat vonden wij juist de charme. De suggestie van ons om te zorgen voor ligstoelen is meteen ter harte genomen: die zijn er inmiddels.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie