Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Arfeuille

Bekijk album (35)
/
 

Beschikbaarheid van 'Arfeuille'

Let op! Rob Agterdenbos heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 aug 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Arfeuille heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2018

Een heerlijke vakantie gehad!! Een fijn vakantiehuis van alle gemakken voorzien en lekker koel binnen en het uitzicht is fantastisch! Daar hebben we nu al heimwee naar, achter je de bomen waar we af en toe een ree hebben zien lopen en voor je een prachtig uitzicht over een groen dal.
Er loopt één weg waar maar een enkele auto overheen rijdt, geen geluid- en lichtvervuiling. 's Nachts een hemel vol met sterren, daar hebben we de kinderen een keer voor op laten blijven, ze vonden het natuurlijk geweldig. Het enige wat je hoort is het stromende water uit het bronnetje, krekels en een uil.
Het bronnetje is erg leuk, de kinderen hebben zich daar prima mee vermaakt! We hebben terug naar huis een paar bidons gevuld met dit heerlijke water! ;-)
Van het bad hebben we ook genoten, thuis hebben we er geen een dus extra genieten.
Als je er even helemaal uit wilt zijn en tot rust wilt komen is dit zonder meer een aanrader!

Op een klein half uurtje rijden ligt een leuk strandje met een vlot in het water en speeltoestellen in het gras. Hier zijn we ook een aantal keer geweest, prima plek om af te koelen.

Op zo'n 10 minuten rijden vind je 2 bakkers waar we iedere ochtend vers stokbrood en/of croissants haalden.

Als we dan toch één tip moeten geven: boven voor de ramen mogen wel gordijnen hangen, er komt best veel licht naar binnen door de luiken.

Wij kijken terug op een fijne vakantie op een toplocatie, bedankt!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie