Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine d' Onze

Bekijk album (50)
/
 

Beschikbaarheid van 'Domaine d' Onze'

Helma Norbart en Wim Wismeijer heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 29 nov 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine d' Onze heeft 22 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,7
Bezocht in augustus 2022

Beste Wim en Helma,
Via deze weg delen we graag nog even onze ervaring op jullie Domaine (familie met 2 kids, één 4 jaar en één 8 jaar oud).
Vooreerst dien ik te vermelden dat we de hele week uitstekend weer hebben gehad! Alle dagen zon en temperaturen boven de 30 °C. Het zwembad was bijgevolg een welgekomen verkoeling elke dag.
Het huis zelf is inderdaad wat oud maar ademt karakter!
Het huis is niettegenstaande de wat oudere 'leeftijd' voorzien van alle moderne gemak! Ik vermeld de uitstekende wifi, satelliet-tv met diverse kanalen (zowel een film op Veronica als Ketnet vr de kids) en de mogelijkheid om audio te streamen via de Logitech.
De keuken was eveneens voorzien van alle moderne gemak, vaatwasser, oven, microgolf... Van keukengerei is alles voldoende aanwezig.
De slaapkamers zijn ruim en voorzien van goede degelijke matrassen, zeker niet onbelangrijk om dit te vermelden.
De omgeving zelf is een oase van rust, voor mensen die rust zoeken op vakantie (zoals wij) zorgt dit voor de nodige en deugddoende ontspanning weg uit de dagelijkse sleur.
In het kort, we beleefden een fantastische vakantie!
Dus dit is zeker geen vaarwel Wim en Helma, maar tot ziens!!

Mvg
Fam Bekaert,
Nico, Jana, Roxane en Igor

10
Bezocht in augustus 2022

Onze 4x alweer in het mooie Sannat.
We hebben weer genoten en zo warm als deze keer hadden we het nog niet gehad maar we houden er van! Heerlijk gezwommen in het zwembad 😉dat zorgde voor fijne afkoeling.
Het was weer super geslaagd, maar helaas weer te snel voorbij.
Wim en Helma bedankt voor de 4 fantastische vakanties we hebben ervan genoten!

10
Bezocht in juli 2022

Wat een heerlijk huis op een prachtige plek!
De veranda is fantastisch, een keuken met alles en meer dan wat je nodig hebt. Badkamer met bad. 3 fijne slaapkamers, sterren kijken vanuit je bed ♡ !
Het huis ademt geschiedenis, het is oud en daar moet je van houden. De oude foto's over de geschiedenis van het huis waren een mooie ontdekking.
Veel leuke dorpjes in de omgeving.
Wij hebben een hele fijne week gehad.
Wim is zeer vriendelijk en behulpzaam.

8
Bezocht in september 2021

Wij zijn hier een week geweest om vervolgens verder te reizen naar zuid Frankrijk. Echt een ideale plek om volledig tot rust te komen. We hebben heerlijk gewandeld en diverse plaatsjes in de omgeving bezocht. De Creuze is het dunst bevolkte gebied van Frankrijk en dat is te merken. Een leuk plekje om te lunchen is even zoeken maar we hebben een aantal geweldige plekken gevonden. Helaas liet de eerste dagen de temperatuur te wensen over maar gezellig bij de houtkachel hebben we genoten van de lekkere fles rode wijn die voor ons klaar stond bij aankomst.
Een likje verf en behangetje kan geen kwaad maar mocht de pret zeker niet drukken. Wij hebben er van genoten!

7
Bezocht in augustus 2021
Kim

Laten we beginnen met de positieve dingen want deze zijn er zeker!

- de veranda is heerlijk
- de tuin is subliem, eenvoudig maar wijds en vrij uitzicht (helaas hebben wij maar 1 dag koeien bij ons voor gehad)
- de schommel maakte onze vakantie
- de vriendelijke eigenaar(s) via telefoon/app
- het weer!
- de kastelen in de buurt

Helaas zijn we niet alleen maar tevreden;

- de hele aankomstdag gewacht op schoonmaak, pas na de 3e keer contact kregen we te horen dat de schoonmaaksters niet kwamen (17.00 en we waren er vanaf 10.00u) en we konden kiezen of we weer wilden vertrekken (met 3 kids, hele nacht gereden) pas toen wij zelf de optie gaven dat we het dan maar zelf zouden doen in coronatijd en daarvoor geld retour zouden krijgen, was dat akkoord. We stonden dus te poetsen op onze vakantie en zooi van anderen te ruimen.
- het huis is echt oud. Maar niet alleen het huis, er zitten gaten in muren, het behang is op plaatsen eraf, dingen zijn kapot en bovenop kasten/tv's etc ligt een laag stof van jewelste. Er is echt al maanden niet goed gepoetst, ons water was gewoon zwart.

-het zwembad was echt koud. Er ligt 1 bol om te verwarmen maat met zo'n groot zwembad moeten er echt 5 liggen, deze doet dus weinig en de kinderen zijn er de hele vakantie niet in geweest.

Al met al hebben wij een heerlijke vakantie gehad, door de tuin, de veranda, het weer en de leuke kastelen alsmede het vrolijke en vriendelijke contact met de eigenaar. (Voor alle dingen die het niet deden, stoppen die eruit vlogen etc, hij legde alles keurig en vriendelijk uit)
Wellicht eens een paar duizend euro in het opknappen ervan stoppen, dat zou een verbetering zijn.

7
Reactie van Helma Norbart en Wim Wismeijer

SVP, LEEST U VOOR EEN COMPLETERE BEELDVORMING NA BOVENSTAANDE RECENTIE EN ONDERSTAANDE REACTIE,VOORAL NOG EVEN WAT MEER RECENTIES DOOR.... Bonjour Kim, Davy et enfants Bedankt voor jullie uitgebreide recensie met een toch positief cijfer. Het niet op komen dagen van de schoonmaak is een heel nare start geweest. We kregen veel te laat te horen dat er erge rugklachten waren. De mogelijke vervanging was op vakantie in Nederland, de andere heeft niet meer op deze boeking gerekend en was ergens in Zuid Frankrijk. Omdat we geen goede directe oplossing konden bieden, waren we genegen direct het hele bedrag van de boeking terug te betalen als jullie wilden vertrekken. Vertrekken was voor jullie geen optie, een flink bedrag terugbetalen was jullie voorstel. We zijn alsnog een redelijke 250 euro overeengekomen, wat direct naar jullie overgemaakt is. Het is inderdaad een oude woning, van 1930 , er is al veel aan gewerkt en zeker binnen is er nog wel het nodige op te knappen. De weergoden zijn dit jaar niet op onze hand. We bieden weliswaar geen verwarmd zwembad, maar passen al jaren een zonverwarmingsbol toe om het water toch wat op te warmen. Zelfs met een omleidingssysteem om de bol uit te schakelen omdat anders het water ook wel te warm wordt om lekker verfrissend te zijn..... Stoppen, zekeringen, klappen er, net als in NL, uit als er meer verwarmende apparaten tegelijk aangezet worden, bijv. de wasmachine èn de de wasdroger.... Voor dit jaar staan de riolering en het tuin hekwerk coaten op de rol, volgend jaar het buiten schilderwerk en ook voor het interieur hebben we de nodige zaken op de rol staan. Al met al best een behoorlijk pittige begroting. Wellicht tot een volgende vakantie met een beter gesternte. Salutations amicales, Helma en Wim

Hier geweest? Schrijf een recensie