Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Dianne Slater

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

Op La Grande Ferme La Bataille vind je La Roseraie, onze charmante gite die sympathiek is gerestaureerd om de schoonheid en charme van originele eiken balken, houten vloeren en kalkstenen muren bloot te leggen.
Deze rustieke Franse gite straalt warmte en karakter uit, zodat je je meteen ontspannen en thuis voelt als je aankomt en is perfect voor een zomers uitje met familie of vrienden.
Beneden heb je een comfortabele zithoek met houtkachel die leidt naar een open eetkeuken met alle benodigde voorzieningen. Er is ook een toilet beneden voor je comfort. Boven is er een familiebadkamer met douche en 3 slaapkamers voor maximaal 6 personen, met uitzicht op de binnenplaats of het Franse platteland. U kunt ook genieten van gratis WIFI en Frans/Engelse tv. Beddengoed, handdoeken en badlakens worden gratis verstrekt.
Let op - voor boekingen tijdens de koudere maanden wordt bij aankomst een zak houtblokken voor de houtkachel verstrekt. Verdere voorraad houtblokken kan ter plaatse worden gekocht indien nodig. Als je gebruik wilt maken van de elektrische radiatoren tijdens je verblijf in de gite, betaal je een toeslag voorafgaand aan je verblijf.
Gelegen op 2 hectare grond heb je een overvloed aan prachtige bomen en uitgestrekte open ruimte om je heen, omringd door velden en bossen die rust, stilte en wandelingen in de natuur bieden. Geniet van een scala aan buitenactiviteiten voor alle leeftijden.
Breng luie zomerdagen door bij het verwarmde zoutwaterzwembad met open uitzicht over het platteland, gekalmeerd door het geluid van kabbelend water en vogelgezang. Het zwembad kan gedeeld worden met andere gasten.
Let op - het zwembad is open van half april tot half september, afhankelijk van weer/temperatuur.
De gite heeft een omheinde privétuin aan de achterzijde met zit-/eethoek, perfect voor je koffie 's ochtends als je rustig aan je dag begint. Geniet van het gebruik van je eigen stenen BBQ, om te koken en te dineren met familie of vrienden. s Avonds leun je achterover en geniet je van een glas wijn, je tuin fonkelt met feeënlichtjes, terwijl je kijkt naar de prachtige zonsondergangen met overvliegende vleermuizen en uilen.
De gite ligt in het kleine en rustige dorpje La Bataille, op 4 km van Chef Boutonne, een marktplaats met een rijke geschiedenis en onlangs bekroond met de 'Petit Cite de Caractere'.
Je kunt hier genieten van restaurants, bars, boulangeries, patisserieën, een bioscoop, markten en regelmatige festivals tijdens de zomermaanden.
Een bezoek aan Chateau De Javarzay in het centrum van de stad is een must, met prachtige wandelingen over het terrein, rond het vismeer en langs de rivier de Boutonne.
Je vindt een overvloed aan andere mooie Franse stadjes om te verkennen op korte rijafstand van Chef Boutonne, allemaal met hun eigen karakter, winkels, bars, restaurants en wekelijkse markten.
De prachtige kuststad La Rochelle ligt op iets meer dan een uur rijden, Niort op 45 minuten en de steden Poitiers, Angouleme en Limoges liggen allemaal op ongeveer een uur rijden.
We wonen op het terrein van het huis, maar of je hier nu met vrienden, een stel of een gezin bent, je privacy tijdens je vakantie is voor ons van het grootste belang.
We bieden een self check-in, dus zodra je de deur van je gite opent kan je ontspanning beginnen.
We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'La Roseraie'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Recensies

La Roseraie heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.5 sterren
  • 9 sterren

    We enjoyed our stay very much, @ arrival we got a warm welcome and the gite was ready and clean for our family with three teenagers. When help was needed Dianne was quick to response. Thanx Dianne!

    Reactie van Dianne Slater

    Thank you so much for your very kind comments!
    We are so pleased you enjoyed your time here with us and thank you for being such lovely and respectful guests.

  • 10 sterren

    Gîte charmant avec tout le confort et très bien équipé. Propreté très bien. Livret d'accueil bien fait.
    Piscine très agréable.
    Hôtesse à l'écoute et réactive.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Gratis parkeren op het terrein.
Gratis WiFi en Engels/Franse TV

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 75,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 577,50

Prijs per week vanaf

€ 577,50

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie