Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Jean Mulqueeny

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Gite Lavande is een ruime gite met 2 slaapkamers in Laugerie Basse, en maakt deel uit van een traditionele Perigordijnse boerderij uit circa 1790. Het is een van de vier gites in een verbouwde schuur op de benedenverdieping en heeft een rustieke, gezellige uitstraling en biedt comfort en rust voor een ontspannen vakantie.

De gite bestaat uit een open woonkamer/keuken/eetkamer met twee banken, een salontafel en een eettafel met stoelen voor 5 personen. Onlangs gerenoveerd met een nieuwe keuken, heeft het een eigentijdse uitstraling met behoud van zijn rustieke charme en biedt het comfort voor een ontspannen vakantie. De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, 2 zijkasten, een spiegel en een sierlijke kledingroede. Slaapkamer 2 heeft 3 eenpersoonsbedden, een ladekast, zijkasten en een kledingkast. De openslaande deuren geven toegang tot een terras met een eettafel en 5 stoelen, en terrasmeubilair om te ontspannen en het uitzicht te bewonderen.

Temidden van 4 hectare goed onderhouden, prachtige tuinen en boomgaarden, beschikken we over een groot gedeeld zwembad van 12m x 5,5m op het zuiden en een ruime ligweide, met comfortabele ligbedden, parasols, tafels en stoelen. Het zwembad is geopend van mei tot september.
Gasten kunnen ook gebruik maken van tafeltennis, badminton, jeu de boules, schommels en een barbecueplaats met twee barbecues en grote stukken tuin die alleen voor eigen gebruik zijn.
Er zijn veel spelletjes en DVD's in het Frans en Engels in de wasruimte voor de gasten.

Alle beddengoed, handdoeken en badlakens voor bij het zwembad zijn inbegrepen zonder extra kosten.
Schoonmaakkosten zijn inbegrepen in de nachtprijs en er zijn geen verborgen of extra kosten.
Er is een aparte wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
COVID-19: we passen verscherpte schoonmaakmaatregelen toe en nemen sociale afstand en barrièremaatregelen in acht.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Geschikt voor grote groepen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Lavande Gite'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Wij liggen op 800 meter van de rivier de Dordogne, met al zijn sport- en vrijetijdsactiviteiten. Minuten van de prachtige kastelen en Beaux Village de France - Oude Berbiguieres dorp met zijn 12e eeuwse kastelen en kerk is 2km, Chateau des Milandes 6km, Beynac kasteel 12km, Castelnaud 14km, Roque-Gageac 17km, Sarlat 24km. Bekijk de prehistorische sites in Les Eyzies op 13km, en bezoek het museum of neem een grot of tien. Ontsnap naar een paar van de vele middeleeuwse Bastide stadjes en Beaux Village de France. Geniet van prachtige en verreikende uitzichten vanaf Belves 10km of Domme 20km. Uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden door eeuwenoude bossen.
Laugerie Basse bevindt zich in de gelukkige positie dat het een landelijk toevluchtsoord is, zonder geïsoleerd te zijn, gelegen in de 'Gouden Driehoek' van de Dordogne en is centraal gelegen ten opzichte van alles wat u zou willen doen of zien tijdens uw vakantie in dit prachtige deel van Frankrijk.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • Aan zwemwater

Recensies

Lavande Gite heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.5 sterren
  • 10 sterren

    We stayed at Gite Pavot. We had a wonderful time in this beautiful place. Everything you need is available in the Gite. Enjoyed the pool. From the Gite you can easily explore the Dordogne. And Jean is such a lovely hostess who does everything she can to make your stay as pleasant as possible. We definitely recommend this beautiful place.

    Reactie van Jean Mulqueeny

    Dear Marjan,
    It was an absolute pleasure having you both stay here at laugerie basse gites. I am happy you enjoyed this beautiful area in the Dordogne and appreciate your lovely comments about Pavot gite and your experience here.
    Thank you so much for being super guests, you are always welcome back here.

    best wishes

    Jean

  • 9 sterren

    We stayed in gite Lavande and enjoyed every minute of our stay. The gite was very comfortable and I can't think of anything we've missed during our stay. The village is in a good location to visit many beautiful spots in the Dordogne. But most of all, I've enjoyed the warm-hearted host Jeannie who made us feel very welcome and at ease. I also very much recommend to book an Indian head massage with Jeannie. It's a real treat on top of your stay.

    Reactie van Jean Mulqueeny

    it was such a pleasure having Nadira and Albert stay here. thank you for being super guests, i enjoyed meeting you and chatting with you. it was lovely sharing a treatment with you too Nadira.

    Thank you for respecting my home and leaving the gite in a lovely condition. i hope to see you again someday.
    safe travels

    Jeanie x

Culinair en wijn

We liggen dicht bij het mooie stadje Saint Cyprien met zijn beroemde zondagsmarkt en zijn vele restaurants, bars, boetieks, winkels en supermarkten.
Tijdens de periode tussen juni en september hebben de omliggende dorpen en Bastide steden elk een avondmarkt met een overheerlijke selectie van eten en wijn kraampjes en avond entertainment.

Wat is er te doen

Gelegen in 4 hectare prachtige volgroeide tuinen met fruit- en notenbomen. Het fruit is gratis voor gasten in het seizoen. We hebben ook tafeltennis, badminton, basketbal, plastic jeu de boules (geen baan maar veel tuinruimte om te spelen).
Golfbanen: 2 golfbanen in de buurt. Lolivarie 18 holes, 4km. La Forge 9 holes, 5km.
Kanoën & kajakken: er zijn veel kanostations langs de rivieren Dordogne en Vezere, de dichtstbijzijnde, Le Plongeoir, is op loopafstand, 2 minuten met de auto of een ontspannen wandeling van 10 minuten.
Fietsen: kunnen rechtstreeks gehuurd worden bij een plaatselijk bedrijf, Aquitane bike, die ze bij de woning afleveren. Contactgegevens kunnen op verzoek worden verstrekt.
Ballonvaren: er zijn een aantal bedrijven die ballonvaarten aanbieden, de dichtstbijzijnde, Camping Le Garrit, op 2km. Contactgegevens kunnen op verzoek worden verstrekt.
Vissen: mogelijk op de rivier de Dordogne die op slechts 800 meter afstand ligt.
De streek heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Er zijn vele kastelen, prachtige tuinen, prehistorische sites en bastide steden en dorpen om te verkennen.
Ik ben meer dan blij om mijn lokale kennis te delen en te helpen met informatie over activiteiten en evenementen of om boekingen voor u te maken als u hulp nodig heeft.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Er is een treinstation in Saint Cyprien met directe verbindingen naar Sarlat - 15 min, Bergerac - 45 min en Bordeaux - 2 uur.
Dichtstbijzijnde luchthavens - Bergerac luchthaven, 55 min. en Brive luchthaven, 1 uur en 10 min.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Ik woon ter plaatse en verwelkom al mijn gasten persoonlijk en zal er alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken.
Ik geef mijn gasten de ruimte maar ben beschikbaar wanneer nodig.
Ik geniet en beoefen Indian Head Massage en Reiki en kan behandelingen aanbieden aan gasten als ze willen ontspannen en genieten van de voordelen van deze behandelingen.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 665

Prijs per week vanaf

€ 665

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie