Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pantouze Pouchou

Bekijk album (30)
/
 

Beschikbaarheid van 'Pantouze Pouchou'

Let op! Gerry Kappen en Harriët van Wetten heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pantouze Pouchou heeft 10 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in mei 2022
jos &  riny

In alle opzichten een verrassend weekje Pouchou.
Het was even wennen aan de overweldigende stilte, maar het blijkt weldadig voor alle zintuigen. Genoten van de natuur en de ruimte, de fraaie franse dorpjes, de schoonheid van een aantal prachtig oude kerkjes en de schoonheid in moderne ateliers, zoals Monpazier. Henriëtte & Gerry, bedankt voor een aantal onvergetelijke dagen en jullie gezelschap bij enkele verrassende uitjes. Ik denk geregeld met genoegen terug. Vriendschap voor altijd.

10
Bezocht in augustus 2020

Net terug van een heerlijke week vertoeven in de Pantouze. Ondanks Corona besloten om op vakantie te gaan.
Echter in het huis en omgeving heerst zoveel ruimte en rust dat afstand houden hier niet moeilijk is.
Vertoeven in de Pantouze alleen is al een feestje. Het appartement is heel ruimtelijk ingericht met alle comfort. Daarnaast het prachtige uitzicht. Vanuit je ontbijt de reeën spotten!
In de omgeving zijn genoeg mogelijkheden, o.a. wandelen, kanoën op de Dordogne, dorpjes bezoeken.
We komen zeker nogmaals terug!

10
Bezocht in augustus 2018
Theo vijfhuize

Deze foto had ik erbij willen doen maar per ongeluk de verkeerde verstuurd.
Groet Marianne

9
Bezocht in augustus 2018
Vijfhuize

Rust, rust en nog eens rust. Je moet er gewoon in het begin aan wennen!
Pantouze is met smaak ingericht , gelukkig nog wel met de oude elementen. Alles was aanwezig, en niet onbelangrijk :een heerlijk bed!
Wij zijn in de week dat we hier verbleven echt tot rust gekomen! Harriet en Gerrie zijn gastvrij en hebben leuke tips om de omgeving te ontdekken. Het zwembad was heerlijk, zeker omdat de temperatuur tussen de 30-35 graden was in de week van ons verblijf.

9
Bezocht in juli 2018
Peggy Verbeke

We hadden, na een zeer druk jaar, nood aan rust. Wel die hebben we hier gevonden. Gerry en Harriet hebben van Pantouze een prachtige gite gemaakt, maar toch met behoud van originele elementen. Aan en in het prachtige zwembad hebben we rust en verkoeling gevonden. Met een beetje geduld kan je bij het vallen van de avond kleine reeën uit de bossen zien komen om te grazen in het grasveld.
Je kan in de streek zoveel mooie dorpjes, kastelen, kasteeltuinen enz bezoeken. We werden hartelijk onthaald door Harriet en Gerry die zeer warme mensen zijn.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie