Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Luc et Frédérique Dartois

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 12 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Dit is 'Het Vredige Frankrijk' exclusief voor volwassenen. Grace's Gate is een van onze unieke privé vakantiehuizen met een hoge kwaliteit, gelegen in prachtige Dordogne-tuinen met twee zwembaden.
Vakantiehuis Grace's Gate is een zelfstandig vakantiehuis alleen voor volwassen stellen, met een grote, eigen veranda op het zuiden.
Met zijn karakteristieke, hellende Perigordine-dak is Grace's Gate de op een na grootste vakantiewoning op het Domaine de Leygue.
De woonkamer met zichtbare originele balken is ingericht met twee banken en aangevuld met Louis-Philippe-stijl eethoek.
Vanuit de woonkamer is een aantrekkelijke lichte, essenhouten keuken, compleet met Villeroy Boch-servies, wasmachine en vaatwasser.
Een kingsize, donkerhouten koloniebed en weelderige honingkleurige zijden stoffen, creëren een verfijnde slaapkamer met ingebouwde kasten die veel opbergruimte bieden.
Een frisse witte badkamer en douche, met verwarmd handdoekenrek, completeert de accommodatie.
Grace's Gates heeft een 7 meter lange privéveranda, toegankelijk vanuit zowel de keuken als de woonkamer, en grenst aan een intieme binnentuin met weids uitzicht over het adembenemende landschap en naar een van de zwembaden van Domaine de Leygues, het veldzwembad.
Het tweede zwembad, Pigeonnier-zwembad, is bereikbaar na een kleine wandeling door de tuinen en heeft een ander uitzicht op de tuinen van Domaine de Leygues. Beide zwembaden zijn voor alle gasten vrij te gebruiken, en aangezien er op elk moment slechts 4 stellen aanwezig zijn, is de kans op een zwembad helemaal voor jezelf erg groot!
Graces Gate heeft een eigen parkeerplaats naast het bos, toegankelijk via de oprit van Domaine De Leygues, met een eigen toegang naar het privéterras en het huis.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Grace's Gate at Domaine de Leygue'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Domaine de Leygue was ooit een kleine boerderij, nu een verzameling van 4 onafhankelijke gites met zwembad op het platteland van de Dordogne.
Exclusief ontwikkeld voor koppels - voor een vredige, ontspannen oase in de Dordogne.
Domaine de Leygue (spreek uit als 'Leig') is een oude boerderij uit de Perigord. Drie km van het nabijgelegen stadje Lalinde aan de rivier de Dordogne.
De locatie telt meer dan vier hectare aangelegde tuinen, te midden van een rustige, prachtige natuur. Vanwege de hoge ligging zijn er prachtige ononderbroken uitzichten over de aangrenzende vallei, velden en bossen die rijk zijn aan vogels en dieren in het wild, waaronder wilde zwijnen en een verscheidenheid aan herten
We hebben twee zwembaden om uit te kiezen; de met zonne-energie verwarmde Pigeonnier Pool en het veldzwembad, met uitzicht op velden en bossen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Grace's Gate at Domaine de Leygue heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.6 sterren
  • 9 sterren

    Heerlijke plek om tot rust te komen met leuke en mooie bezienswaardigheden om de hoek.

  • 8 sterren

    De locatie is echt fantastisch! Je zit op tot max. een uurtje rijden af van leuke plaatsen en toeristische dagbesteding. Het is er heerlijk rustig, mooi uitzicht en voldoende privacy.
    De gite was verbonden aan een andere gite, maar deze was niet verhuurd, dus we hadden het rijk alleen, met privé zwembad. De cottage was een echte cottage, maar kan her en der wel een update gebruiken (heeft ons niet gestoord). De wifi was helaas erg slecht en het apparaat in de kamer maakte een zeer vervelend piepgeluid. Ondanks dat het een cottage is, had de schoonmaak wel iets beter gekund (laag stof op de ventilator/stofnesten onder eetkamerstoelen e.d.) Verder was alles aanwezig en waren we blij met de grote badkamer. Het bed was naar Franse maatstaven, dus wat klein voor ons.
    Ondanks deze kleinigheden, hebben wij een zeer fijne tijd gehad en genoten van het terras, het zwembad en de omgeving. Tip: ga zeker een dagje fietsen met de elektrische fietsen die je daar kunt huren voor €15,00 per fiets. De eigenaar heeft een zeer leuke en goed uitgestippelde fietsroute die prima te doen is.
    De zondagsmarkt in Issigeac en een bezoek aan de tuin van Marqueyssac zijn echte aanraders.

  • 8 sterren

    Prachtige plek, rustig. Heerlijk om de hele dag een zwembad te kunnen gebruiken die als privé aanvoelt.
    Ontvangst met wijn en lekkere hapjes is fijn. WiFi ontvangst is slecht. Op 1 plek buiten een beetje ontvangst. We vonden het huisje niet echt schoon. Aan de schoonmaak valt wel wat te verbeteren. Wel een heerlijke vakantie gehad en ondanks de puntjes van aandacht een plek om naar terug te keren.

    Reactie van Luc et Frédérique Dartois

    Beste Marion, we nemen nota van uw opmerkingen.
    Wat wifi betreft, zouden de snelheden vanaf 2023 moeten verbeteren met de installatie van glasvezel.
    Anderzijds zijn we zeer verrast door de opmerking over de netheid van de gîte.
    Wij zorgen persoonlijk voor de kwaliteit van de schoonmaak.
    Sinds onze installatie hebben we geen negatieve opmerkingen gehad over de netheid van al onze verblijven, integendeel.het beste was geweest om ons meteen te vertellen wat er aan de hand was. we staan ​​open voor alle opmerkingen en vooral die rechtstreeks gemaakt om onmiddellijk te corrigeren voor het welzijn van onze vakantiegangers.

Culinair en wijn

Er zijn veel lokale cafés en restaurants, variërend van dorpse geneugten tot 'geheime' Auberges, of ga naar Bergerac en omliggende steden voor koffie in de ochtend en maaltijden in een bruisende straatomgeving.
Koop je proviand op de vele kleurrijke en levendige markten, of ga in een zomeravond naar een van de Marchés Nocturnes, waar lokale gerechten worden bereid ... je neemt gewoon je couvert mee ... borden, mes en vork en glazen voor wijn!
In de informatiemap in het vakantiehuis vind je een selectie restaurants.

Wat is er te doen

Domaine de Leygue is alleen voor volwassenen, dus u kunt altijd zeker zijn van een rustige vakantie. Er zijn maximaal 8 gasten op het terrein aanwezig (we hebben 4 huizen, 2 volwassenen per huis), en met een keuze uit twee zwembaden, heb je soms een zwembad helemaal voor jezelf! Je kunt door de tuinen dwalen, in de hangmat naar de lucht kijken of onder de bomen dommelen.
Een overvloed aan wilde dieren maakt deel uit van deze prachtige locatie, en onze vriendelijke Labrador, een nieuwsgierige kat en onze eigen biologische kippen willen misschien ook hallo zeggen, en eieren leveren voor onze gasten.
Domaine de Leygue is een 200 jaar oude boerderij, en is gelegen in glooiend groene platteland net buiten het mooie dorpje Bourniquel, in de buurt van Lalinde aan de rivier de Dordogne, omringd door de rust en de stilte van boerenland, bossen en een lokale kudde van mooie roodbruin vee.
Lalinde, op 4 km afstand, heeft alle winkels en faciliteiten die u waarschijnlijk nodig zult hebben, plus er is een overvloed aan leuke restaurants in de nabijgelegen dorpen, met Bergerac, de stad en de luchthaven op slechts 25 minuten rijden. Het mooie dorp Molières op slechts 5 minuten rijden, en is slechts een van de vele Bastide-dorpen langs de rustige landelijke wegen. Er zijn talloze wandel-, fiets- en autoroutes in de directe omgeving, die vele dorpen en steden passeren.... We hebben hier fietsen voor de gasten. Het is de perfecte locatie om de vele ochtendmarkten, Marchés Nocturnes, festivals, straatmarkten en meer te bezoeken.
Domaine de Leygue heeft ook een kleine fitnessruimte, goed uitgerust met een crosstrainer, roeimachine en losse gewichten.
In september 2018 bieden we een Pilatus en Mindfulnesscursus aan, onder leiding van de beroemde Britse leraar Rosalind Hoyes. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Overige cursussen

Wat je ook moet weten...

Onze lokale supermarkt ligt op slechts 4 km afstand in Lalinde, een levendig stadje, met een geweldige donderdagmarkt, cafés en winkels. Alles wat je nodig hebt is vlakbij!

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Onze prijzen zijn inclusief
Elektriciteit
Constant warm water
Centrale verwarming (indien nodig)
Gebruik van beide zwembaden, fietsen en fitnessapparatuur
Linnen, met een wekelijkse wissel, bestaat uit lakens, dekbedovertrek, kussenslopen (4), bad- en handdoeken, badmat en theedoeken, zwembadhanddoeken
Wi-Fi-toegang

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 910

Prijs per week vanaf

€ 910

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie