Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Henry

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Ons verwarmde zwembad is geopend vanaf mei (afhankelijk van de weersomstandigheden).
Flexibele aankomstdagen / Geen verplichte verblijfsduur / Verwarmd omheind zwembad / Omheinde privé tuin.

Jullie sfeervolle, ruime vakantiehuis Maison CouCou I heeft een volledig ingerichte keuken, gezellige living, badkamer en 2 slaapkamers.

De keuken is compleet ingericht zodat jullie zelf kunnen koken, met o.a. een vaatwasser, combi magnetron/oven, broodrooster en een grote koelkast met apart vriesgedeelte. Het Nespresso apparaat is er voor een lekker bakje koffie.

De living is voorzien van een gezellige loungebank, een fauteuil, een sfeerhaard, een beamer (groot projectiescherm) met Nederlandstalige zenders, Netflix, Prime Video en een muzieksysteem dat te bedienen is via je eigen Bluetooth. Natuurlijk kunnen jullie gebruikmaken van de op het terrein en in de woningen aanwezige snelle internet (Starlink).

De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. In de ouderslaapkamer staat een groot comfortabel bed en een kledingkast. De kinderkamer is voorzien van een bedstee met sfeerverlichting en is gemaakt van steigerhout.

De badkamer beschikt over een toilet, inloop stortdouche, een wastafelmeubel, föhn en opbergruimte.

Maison CouCou I heeft behalve een prachtig landelijk uitzicht op de vallei ook veel privacy. Verder hebben jullie de beschikking over een heerlijke loungeset, en ligstoelen. Aan de eveneens aanwezige picknicktafel kunnen jullie gezellig tafelen. Wanneer de kinderen 's avonds zijn ingestopt hebben jullie als ouders meer dan voldoende tijd om weg te zakken in de loungebank en bij een heerlijk glaasje wijn of een koud biertje te genieten van een gezellig vuur en een prachtige sterrenhemel.

Omdat het bij Maison CouCou mogelijk is om op elke gewenste dag en tijdstip aan te komen (vanaf 16.00), werken wij met sleutelkastjes. Het kan dus gebeuren dat wanneer jullie aankomen wij jullie niet persoonlijk kunnen ontvangen.

Zaterdag is bij ons geen verplichte aankomst- en/of vertrekdag.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Maison CouCou - I'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Nabij jullie vakantiehuis in de Dordogne zijn diverse winkels en grote supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, marktjes en andere voorzieningen. Ook zijn er in Saint-Yrieix-la-Perche, dat op 5 minuten afstand ligt, diverse sfeervolle en gezellige restaurants (ook geschikt voor kinderen).

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Maison CouCou - I heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Super fijn huisje met fijne gastheer en vrouw. Alles top geregeld. Henry en Laura wisten leuke tips en altijd in voor een gezellig praatje. Tuin is echt geweldig genoten van de vogels en zelfs hert gezien. En avond lekker filmpje kijken op grote scherm. Schoonheid en goede voorzieningen. En nog top flesje rose mee naar huis gekregen echt super geregeld bedankt nogmaals.

    Reactie van Henry

    Monique en Yvette zijn hele lieve gasten die je heel graag wilt ontvangen.
    We hadden heel leuk contact en vonden het super om te zien hoe zij dagelijks uitjes maakte en enorm genoten van de omgeving.
    Zijn zeer respectvol omgegaan met het huis en alle voorzieningen.
    Helaas gaan zij nooit twee keer naar een zelfde plek, we hadden ze namelijk graag weer mogen ontvangen. Wie weet als ze een keer op doorreis zijn.
    Wij wensen hun het best en veel liefde.
    Nogmaals dank, voor jullie bezoekje (nou ja, 3 weken) ;)

Culinair en wijn

Wij beseffen maar al te goed dat vakantie voor iedereen is bedoeld.

In de nabijheid van Maison CouCou zijn diverse lokale restaurants voor klein en groot om heerlijk uit eten te gaan. Natuurlijk kunnen jullie zelf ook heerlijk barbecueën, uitgebreid samen koken of genieten van de lokale specialiteiten tijdens één van de vele avondfeesten in de dorpen en steden in de buurt (gebruikelijk in de zomermaanden).

Wat is er te doen

Voor de kinderen is er een spinnenweb schommel, een grote trampoline, een wip, een traptractor en een ping-pongtafel.
Verder staan er in de algemene tuin bij het verwarmde zwembad, ligstoelen om even lekker bij te komen in de zon of in de schaduw van onze trotse eik. Hier kunnen jullie genieten van het prachtige uitzicht op de vallei dat iedere keer weer voelt als een cadeautje. Maison CouCou heeft een verwarmd (belangrijk voor kinderen) zwembad dat te bereiken is via een toegangspoortje met slot, waardoor kinderen er niet zonder begeleiding in kunnen.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    De VERPLICHTE schoonmaakkosten bedragen € 17,00 per dag.
    Jullie kunnen een linnenpakket huren voor € 25,= per persoon. Dit pakket bestaat uit: hand-, thee-, vaat en baddoeken, afwassponsje, -tabletten (voor de aanwezige vaatwasmachine) en beddengoed, waarbij de bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
    Wij rekenen €4,= per volwassen persoon (vanaf 18jr.) per nacht aan overige lasten.
    Een kinderbedje, voorzien van beddengoed en kinderstoel is te huur voor €30,=.
    Voor het gebruik van de wasmachine rekenen wij € 6,= per was.
    Voor het gebruik van de airconditioning (indien aanwezig) rekenen wij € 0,60 per kWh.
    Zaterdag is bij ons geen verplichte aankomst- en/of vertrekdag. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee.
    De hiervoor vermelde verplichte kosten en opties dienen contant bij aankomst aan ons te worden voldaan.

    Zelf meenemen

    Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 400,00
    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 0,01

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Prijs per week vanaf

    € 625

    Prijs per week vanaf

    € 625

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
    • De host doet mee aan de Omboekgarantie