Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Villa les Rocs

Bekijk album (30)
/
  • 10
  • 3
  • 4
  • 4
  • 3
9,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Villa les Rocs'

Lydia Mennes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Villa les Rocs heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2022

We hebben genoten in het huis en in de mooie streek de Dordogne. Het huis heeft een grote omheinde tuin waarin de kinderen en hond naar hartenlust konden spelen. Het zwembad was heerlijk verkoelend op de warme dagen. Wij zijn erg hartelijk ontvangen door de eigenaar die ons zelfs een tourtje door La Bachellerie en omgeving heeft gegeven! Erg aardig. Vlakbij getennist op de tennisbaan. Brood haalden we 's ochtends bij het winkeltje om de hoek. Het huis heeft veel ruimte. De kinderen hadden boven hun eigen badkamer. Wij hebben zelf geen gebruik gemaakt van het appartement maar daar was het de hele dag wel heerlijk koel. Hoewel de keuken van alle gemakken is voorzien en groot is misten we wel kookpannen (er waren alleen braad/sauspannen) en een vergiet (overal gezocht)! Met drie kookplaten is het sowieso niet mogelijk om heel uitgebreid te koken of je zou ovenschotels moeten maken.
Daarnaast kan het bed in de 'master bedroom' wel een update gebruiken. Je voelde na een paar dagen al de planken door het matras. Beetje meer luxe wat dat betreft zou fijn zijn. De bedden boven sliepen volgens de kinderen goed.
Prachtige omgeving. Leuke uitstapjes gemaakt naar de plaatsjes en kastelen in de buurt. Heerlijk gezwommen in de Ceou en de Vezere. Veel herten gespot!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie