Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sietske en Tom Plantinga

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Deze in romantische stijl gedecoreerde vakantiewoning ligt aan de rivierzijde en bestaat uit een ruime woonkamer, een keuken en een grote masterbedroom met een kingsize tweepersoonsbed. U vindt dit luxueuze (80 m2) vakantieverblijf met eigen toegang op de begane grond van ons maison de maître. Het is chic ingericht met witplavuizen vloeren, originele open haard, gratis internet(Wifi), satelliet Smart T.V, een zitbank, comfortabele fauteuils en een eethoek. De woonkamer en de slaapkamer bieden een schitterend uitzicht op de Dordogne rivier. De apart gelegen keuken is volledig uitgerust met wasmachine, strijkijzer, stofzuiger, vaatwasmachine, oven en koelkast. Uiteraard zijn broodrooster, bestek, servies, koffiezetapparaat, waterkoker en voldoende ander keukengerei aanwezig. Met de verse producten die u koopt op de lokale markt in Lalinde kunt u heerlijk kokkerellen in uw eigen vakantiewoning. Een luxe badkamer met douche, was meubel en apart toilet maken het beeld compleet. U heeft directe toegang tot een royaal veel privacy biedend privé zonneterras (70m2) met een wijds uitzicht over de Dordogne rivier. U kunt heerlijk flaneren langs de oever met treurwilgen, zwanen en ganzen. Deze ruime vakantiewoning is uitermate geschikt voor 2 volwassenen. Op aanvraag zijn babybedjes en kinderstoelen beschikbaar. S.v.p. wel even aangeven bij het boeken.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Historisch pand
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Appartement Rosette'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Landgoed Les Magnolias is gelegen aan de rand van de “bastide” Lalinde, gesticht in 1267 door Henri III Plantagenêt. Hier vindt u ons domein van 2,5 hectare aan de oevers van de rivier de Dordogne.
Op slechts 100 meter van Les Magnolias vindt u een grote supermarkt waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen inclusief uw Nederlandse krant.
Vanaf Les Magnolias is het nog geen 10 minuten lopen naar het centrale plein van het typische bastide stadje Lalinde. U vindt er een VVV, een gezellige winkelstraat en oude dorpskern, supermarkten, bank, postkantoor, restaurants en cafés met terrasjes, delicatessen en wijnhandel, fietsverhuur op 400 meter en niet te vergeten de wekelijkse donderdag en zaterdag ochtend markt met voor ieder wat wils.
Binnen een cirkel van 20 minuten rijden met de auto, vindt u restaurants in allerlei prijsklassen, van een prima 3 gangen menu voor 20 euro tot gastronomie op hoog niveau met Michelin ster.
Les Magnolias is gelegen in het toeristische hart (de gouden driehoek) van de Dordogne en vormt het ideale startpunt om de omgeving te verkennen. Het is aan u hoe u van deze omgeving wilt genieten. Of van de ruimte, historie en de rust, of juist van een actieve vakantie. Ook voor verschillende uitstapjes met kinderen zitten we hier heerlijk centraal. Binnen het uur staat u in alle top locaties en attracties!
De ligging op maar 23 kilometer van Aéroport de Bergerac –Romanière maakt het goed en snel bereikbaar voor al onze (internationale) gasten. U kunt 2 tot 5 x per week rechtstreeks vliegen van Rotterdam the Hague airport of Brussels South Charleroi Airport naar Bergerac. Ook per trein zijn we goed bereikbaar. Lalinde beschikt over een eigen treinstation aan de hoofdroute tussen Bordeaux en Sarlat.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • OV toegankelijk
  • Aan zwemwater

Culinair en wijn

Van oudsher staat de Dordogne al bekend als het gastronomisch centrum van Frankrijk. Er zijn vele beroemde gerechten uit de Périgord. De keuken van de Périgord biedt allerlei traditionele gerechten die worden vervaardigd met producten die hier groeien. De markten getuigen van de gevarieerde keuken en de levenslust in de Périgord. Tijdens de wintermaanden wordt bij de marktkraampjes een weelde aan truffels en eenden- en ganzenproducten aangeboden.
De Dordogne biedt bovendien veel gunstig geprijsde kwaliteit in een veelheid aan restaurants, getuige de vele onderscheidingen die door gastronomische gidsen zijn toegekend. De regio kent bijna twintig restaurants met ofwel een of meerdere Michelinsterren ofwel een onderscheiding wegens goede kwaliteit voor een zacht prijsje. Aarzelt u niet, de specialiteiten te proeven van onze
chefkoks, van wie er dertig de vereniging Les Toques du Périgord (’de koksmutsen van de Périgord’) hebben opgericht.
Op verschillende plaatsen in de Dordogne is het mogelijk om een Ferme Auberge(boerderij)te bezoeken en rondleidingen mee te maken. Tegelijkertijd kunt u er producten als foie gras, perodigijnse eend, vlees, geitenkaas, fruit en wijn proeven en kopen.
Les Magnolias bevindt zich op slechts 20 autominuten van de wijngaarden van Bergerac. Wijngaarden die al 2000 jaar bestaan. Er wordt een uitzonderlijk gamma aan wijnen geproduceerd: 13 AOC’s voor 13.000 hectare wijngaarden waar vooral rode en witte wijnen worden gemaakt, maar ook enkele roséwijnen.

Wat is er te doen

De Dordogne van nu staat synoniem met genieten. Genieten van een tijdreis door de geschiedenis, genieten van cultuur in stadjes en dorpen vol kunst en architectuur, genieten van de natuur , de gastronomie en natuurlijk de mensen. Er is een ongelooflijk veel te zien en te doen voor jong en oud in de Dordogne. Elk weekend is er dus wel iets te beleven.
Les Magnolias is gelegen in het toeristische hart (de gouden driehoek) van de Dordogne en biedt de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Het is er groen, rustig en gezellig, met prachtige, karakteristieke dorpjes en mooie natuur. Er is in de nabije omgeving ontzettend veel te beleven: exposities, historie (kastelen en grotten), muziek en theaterfestivals, concerten, een heerlijke keuken en gezellige marktjes Ook zijn er veel mooie fiets-, auto-, en wandelroutes te vinden. Een streek die je moet ruiken en proeven en waar het bijzonder aangenaam toeven is.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Les Magnolias is een heerlijke uitvalsbasis voor een veelheid aan (groeps)activiteiten: op pad met GPS en wandelkaarten, een dagje wellness, een bezoek aan kastelen en wijnchateaus, huizenjacht?, culinaire specialiteiten uit de regio ontdekken, noem maar op.
Een lang weekend (of midweek) genieten van de dingen die het leven goed maken.
Het is zelfs mogelijk om met uw gezelschap van vrienden, familie of collega’s (maximaal 40 personen) onze gehele accommodatie exclusief af te huren. Hierbij kunt u denken aan bruiloften en andere familiefeesten, activiteiten voor fietsgroepen, wandelgroepen, religieuze instellingen, wijnproefverenigingen, golfverenigingen, natuurliefhebbers etc..
Onder het motto ‘alles kan, niks moet’ organiseren wij geheel verzorgde arrangementen. Hierbij staat u, indien gewenst, een groepsruimte voor maximaal 15 personen ter beschikking voor vergaderingen ,trainingen en thema sessies. Ook assisteren wij u graag bij het samenstellen van het programma. We zijn flexibel, professioneel en creatief in het vinden van mogelijkheden om samen met u een persoonlijk ‘op-maat-pakket’ samen te stellen.
Ook bij de voorbereidingen en het organiseren van vervoer kunnen wij en onze partners u ondersteunen.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijzen zijn inclusief het gebruik van wifi en het normale verbruik van water en elektriciteit.
Per persoon per nacht zal 1 euro toeristenbelasting in rekening worden gebracht.
Kamperen is niet toegestaan op het terrein.
Kinderstoelen en kinderbedjes zijn gratis beschikbaar. S.v.p. wel aanvragen bij het boeken.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Roken is niet toegestaan in de vakantiehuizen en bij het zwembad.
Stilte: van middernacht tot aan 8:00 uur ‘s-ochtends dient er een absolute stilte te heersen op landgoed Les Magnolias.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Appartement Rosette heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.039,50

Prijs per week vanaf

€ 1.039,50

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie