Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Filolie

Bekijk album (30)
/
  • 8
  • 3
  • 4
  • 2
  • 4
 

Beschikbaarheid van 'La Filolie'

Let op! Liliane van der Hart heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 jan 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in september 2015

Familie van den Oever: 10-09-2015
De Dordogne blijft boeien, elk jaar weer. Dit jaar een nieuw onderkomen: La Filolie! Een uitgelezen plek om samen met kinderen, familie, vrienden van rust en ontspannende dingen te genieten. Het leek te mooi om waar te zijn wat we op internet konden vinden over La Filolie, maar het overtrof onze verwachtingen.

Zo'n beetje alle voorwaarden worden vervuld: rust, ruimte, mild klimaat, heel veel bijzondere bezienswaardigheden in de buurt, Bakker op 3km, déchètterie vlakbij, vrijwel geen muggen, prima tennisbaan, prima tafeltennistafel met dito batjes, heerlijk zwembad, ruimte voor pétanque met geïnteresserde paarden op de achtergrond en last but not least heel vriendelijke ontvangst, meteen het gevoel "thuis" te komen en al na één dag het gevoel dat je al dagen vakantie hebt.

Voor de fanatiekelingen ook nog prima racefietsen en mountainbiken in de wijde omgeving, een heuse "eigen" bijzondere grot (Maxange)- moet je gezien hebben!
Met andere woorden: als het in de toekomst lukt om de (klein-) kinderen weer mee te krijgen staat "La Filolie"hoog op het lijstje.
Graag komen we hier terug. Wat een heerlijke plek!

Reinier en Nelie van den Oever

10

Hier geweest? Schrijf een recensie