Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Karen & Rob Harrison

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Vakantiehuis La Forge heeft plaats tot 5 personen. Dit prachtige boerenhuisje is mooi gerenoveerd met balken en houtwerk samen met moderne gemakken.
De gezonken keuken in Franse stijl heeft een opening naar een grote zitkamer en een eetkamer met gepolijste kastanjehouten vloeren en zichtbare stenen.
De prachtige woonkamer is smaakvol en comfortabel ingericht, een heerlijke ruimte om lekker achterover te leunen en te ontspannen. Veel zitplaatsen, koffietafels, bibliotheek met boeken, dvd-speler, Britse satelliet flatscreen-tv, waardoor het een geweldige familiekamer is.
De deur vanuit de woonkamer leidt naar het mooie terras aan de rivier met barbecue en tafel en stoelen, perfect voor barbecues en het buitenleven.
De smetteloze keuken heeft oude eiken balken en zichtbare stenen en is uitgerust met alle moderne gemakken, waaronder een Nespresso-koffiemachine, magnetron, broodrooster, waterkoker, fornuis, koelkast, vaatwasser en alles wat u nodig zou kunnen hebben om uw maaltijden te bereiden - een echt thuis van huis.
Tot je beschikking staan koffiecapsules, thee, suiker, kruidenrek vol verschillende kruiden, zout en peper, olijfolie, azijn, folie, huishoudfolie, diepvrieszakken, afwasmiddel, vaatwastabletten, vuilniszakken, alle schoonmaakmaterialen, enz.
Een grote eettafel biedt plaats aan 5 personen en doordat de keuken open is kun je drinken en kletsen terwijl het diner wordt bereid.
Boven vind je een moderne badkamer, samen met twee grote mooie eiken balken slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee aparte bedden waar een derde kan worden bijgezet indien nodig. Beide hebben uitzicht op de rivier, prachtige tuinen en de heuvels daarachter.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'La Forge at Le Banquet'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Dit vakantiehuis in Frankrijk ligt op een korte wandeling naar de winkels, cafés en restaurants in het wereldberoemde dorp Les Eyzies, op 2 minuten lopen van een uitstekende bakker en je vindt er een kleine supermarkt net om de hoek.
Het vakantiehuis is gelegen in het meest populaire deel van de Dordogne op 20 km van 8 "Plus Beaux Villages de France" en op een klein eindje rijden van het middeleeuwse stadje Sarlat. Ze liggen tegenover de dramatische kalkstenen rotswanden, waar eens de Cromagnon-mens woonde, en op slechts 400 meter van de beroemde grotten van Font de Gaume (een werelderfgoed van UNESCO).
Binnen een korte rit vind je spectaculaire rotswanden, sprankelende rivieren, groene valleien, kastelen, middeleeuwse dorpjes, prehistorische grotten en schitterend zonlicht. De Dordogne, het hart van de Perigord, wordt door sommigen beschreven als een paradijs. Als je zonnebloemvelden en maïsakkers passeert en je verbaast over kastelen die torenhoog boven de kliffen liggen, begin je te begrijpen waarom!
De regio rond Le Relais des Roches wordt gedomineerd door prehistorie, prachtige architectuur en gastronomie. Alleen al in Les Eyzies zijn er 9 plekken die UNESCO-werelderfgoed zijn, de grotten van Font de Gaume liggen op slechts 5 minuten lopen. Of je nu de lokale grotten wilt bezoeken met hun tekeningen die dateren van 20.000 jaar, de vele prachtige open tuinen, de prachtige kastelen, picknicken aan de oevers van de rivier de Vezere, de uitstekende wijnen uit Bergerac, Cahors en omgeving wilt proeven, Le Relais des Roches is een prima uitvalsbasis.
Je zit slechts een klein stukje rijden van uitstapjes in alle richtingen: de grotten van Lascaux, de kastelen Castlenaud en Beynac, Chateau des Milandes, de rivieren Vezere en Dordogne, het middeleeuwse stadje Sarlat, het Romeinse stadje Perigueux om er maar een paar te noemen. Het departement van de Dordogne herbergt niet minder dan 10 van de officieel genoteerde mooiste dorpen in Frankrijk.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

De lokale markten liggen vol met de beste producten die Frankrijk te bieden heeft. Als je een liefhebber van lekker eten bent, welkom in de gastronomische hemel! Eekhoorntjesbrood, truffels en ganzenlever zijn allemaal direct verkrijgbaar, net als de verste groenten, kruiden, vlees, gevogelte en wild. Bezoek eenvoudigweg een van de vele lokale markten om allerlei heerlijks in te slaan om te bereiden in de keuken van je vakantiehuis.
Als je liever uit eten gaat, heeft ons dorp Les Eyzies meer dan 12 restaurants, van de verfijnde keuken tot pizza en pasta. De omgeving heeft ook veel uitstekende eetgelegenheden, waaronder restaurants met een Michelin-ster. Vanaf le Relais des Roches is het slechts een korte rit naar de prachtige wijngaarden in Bergerac. Er is een lokaal bedrijf dat rondleidingen biedt, waarmee we je in contact kunnen brengen.

Wat is er te doen

Er is genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden, zoals kanoën, paardrijden, kastelen en grotten bezoeken, vliegvelden, karten, water- en recreatieparken, minigolf, aquarium - de lijst is eindeloos!
Kano's en kajaks zijn te huur langs de oevers van de rivieren de Dordogne en de Vézère. Omdat ze breed en over het algemeen ondiep zijn, kunnen beide rivieren worden bevaren, of je nu een beginner bent of een ervaren amateur; er is geen betere manier om het prachtige landschap van de Dordogne te bewonderen.
Hardlopers en joggers hebben prachtige lokale pistes tot hun beschikking, zowel over paden als op de weg.
Voor golfers zijn er goede banen in de omgeving. De golfbaan in Le Bugue is 18 holes en ligt op slechts 15 kilometer van Le Banquet.
Tennisliefhebbers kunnen gebruikmaken van de lokale gemeentelijke tennisbanen in Les Eyzies.
Populair is ook fietsverhuur. We kunnen je de gegevens van bedrijven geven die fietsen rechtstreeks aan huis leveren.
Als je van vissen houdt, dan zijn er genoeg rivieren en meren om te vissen. Van kopvoorn tot karper: bijna alle soorten vis kunnen worden gevangen,
Als je geen zin hebt om actief te zijn, lees dan een boek naast het zwembad.
Als je van wandelen houdt, dan heeft het gebied een aantal geweldige wandelingen door een adembenemend landschap. Kom in de herfst en je zult misschien wel wilde paddenstoelen ontdekken op je wandeling.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Karen & Rob heten je welkom in Le Banquet, hun charmante, 200 jaar oude ensemble van drie luxe 4-sterren Perigordine huizen genesteld diep in de Vezere vallei.
Je zit hier in het meest populaire deel van de Dordogne en aan de rand van het wereldberoemde dorp Les Eyzies. De charmante huizen van Le Banquet zijn voor respectievelijk 6, 5 en 4 personen en liefdevol gerestaureerd met behoud van hun karakter. Onlangs bekroond met 4 sterren door het Comité Départemental Du Tourisme De La Dordogne en verkozen tot 'Beste familie vakantiehuis in Frankrijk' door The Guardian, een Engelse nationale krant.
Een mooie rivier loopt door het landgoed van Le Banquet en maakt het uitgestrekte terrein en de prachtige tuinen een ideale plek voor ontspanning, met voldoende schaduw van de appel- en perenbomen.
Het grote 12 x 6 m grote zwembad en het peuterbad zijn gesitueerd om het maximale aantal uren zonneschijn te krijgen met voldoende ligbedden, tafels en stoelen en parasols.
Kinderen hebben hectares ruimte om te voetballen, cricket of rounders spelen en een speeltuin met schommels, glijbaan, basketbal-net en jeu de boules-baan.
De speelschuur heeft een tafeltennis, tafelvoetbal, pool, darts, hinkelen, gigantische connect 4, veel bordspellen en veel speelgoed voor de kleintjes. Het herbergt ook een uitgebreide dvd-bibliotheek en een informatiehoek met honderden folders & boeken over uitstapjes in de prachtige omgeving.
Elk huis in Le Banquet is zeer goed uitgerust met alle moderne gemakken, zoals Britse satelliet-tv, dvd-speler, wasmachine, vaatwasser, Nespresso-apparaat, enz. Samen met een eigen terras, tuinmeubilair en BBQ.
Alle huizen hebben GRATIS WiFi

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Onze wisseldag is zaterdag, maar we kunnen flexibel zijn op de dag van aankomst buiten het hoogseizoen, aarzel om ons te vragen.
Onze prijzen zijn inclusief gebruik van alle faciliteiten, alle bedlinnen en handdoeken, toeristenbelasting, eindschoonmaak, alle babyspullen, welkomstfles wijn etc.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

La Forge at Le Banquet heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 609

Prijs per week vanaf

€ 609

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie