Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Ina Hazejager

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Vrijstaande dubbele vakantiewoning in schitterende landelijke omgeving met fantastisch uitzicht in de Perigord Vert (Dordogne). Hier vindt u rust, ruimte. Een royaal privé-zwembad op groot eigen terrein staat u te wachten. Nog geen 15 minuten van Aubeterre-sur-Dronne, een van de mooiste dorpjes in Frankrijk, en het dorpje St. Severin. Een luxe golfclub bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden van uw vakantiehuis. Dit autentiek Frans vakantie huis is comfortabel en sfeervol ingericht en is geschikt voor 12 personen. Door de ligging en opzet, biedt dit vakantiehuis naast ruime gelegenheid om met elkaar te verblijven, vele plekjes om in alle privacy te genieten van de rust, de ruimte en de sfeer. Kortom de ideale setting voor een vakantie met familie, groepen vrienden of een aantal koppels.

De hoofdwoning (Les Indeaux):
Grote luxe en gezellige, zeer compleet uitgeruste woonkeuken voorzien van oven, magnetron, vaatwasser, Koel/ vrieskast , Nespresso koffiemachine etc. Vanwege de zeer dikke buitenmuren blijft deze woonkeuken heerlijk koel in de zomer en met de houtkachel juist heerlijk warm in de winter. Naast de keuken bevindt zich een zeer ruime bijkeuken met extra spoelbak, wasmachine, extra koelkast, vrieskast en toilet. Eerste verdieping met comfortabele zit- /eetkamer, houtkachel en prachtig uitzicht op het kasteel van Lusignac. Voor de muziekliefhebbers bevindt zich hier een stereo set met o.a. een draaitafel en ruime collectie lp's, TV, DVD speler + tientallen DVD's. Deze woonkamer geeft direct toegang tot een heerlijk terras met lungeset.
Op dezelfde verdieping bevindt zich een luxe zeer ruime slaapkamer met een 2-persoons bed (1.80 x 2.00), 'en suite' badkamer met wastafel, douche en toilet. Eveneens op deze verdieping vide/ rustige zithoek. Tweede verdieping met 2 1-persoonsbedden (90 x 2.00) en de mogelijkheid voor plaatsing van een extra bed. Een aparte badkamer met wastafel, baignoire met douche en toilet.

In de aanbouw (annex), via een binnenplaats verbonden met de woonkeuken, bevindt zich een derde slaapkamer met twee 1-persoons bedden (80 x 1.90 en 90 x 2.00).
Eveneens in de aanbouw bevindt zich een ruime en sfeervolle slaapkamer met vide, een 2-persoons bed (1.60 x 1.90), twee 1-persoonsbedden (80 x 1.90) en aparte wasruimte voorzien van douche/ toilet en wastafelblok..

Het terrein:
Het totale complex is gelegen op een terrein van circa 10000 m2 met her en der terrassen voorzien van tuinstellen en ligbedden. Een comfortabel terras met loungeset naast de zitkamer (zie boven) op de 1e verdieping, een groot terras met royale pergola bij het zwembad en een tweetal terrassen direct bij de woonkeuken.

Het zwembad:
De afmetingen van het ruime zwembad zijn 5.5 x 11.5 m. Het aangrenzende zwembadhuisje met buiten douche herbergt de benodigde filters en is bovendien voorzien van een keukenblok en een koelkast.

De aangrenzende woning (Petit Indeaux):
Aangrenzend aan de hoofdwoning bevindt zich een 2e woning, geschikt voor maximaal 4 personen. Beide huizen staan met elkaar in verbinding en bieden tegelijkertijd volledige privacy. De ideale opzet voor bijvoorbeeld meerdere gezinnen die met elkaar op vakantie zijn.

indeling :
Ruime entree, gezellige goed uitgeruste woonkeuken met prachtig uitzicht, voorzien van gasfornuis, oven/ magnetron, koel-/ vrieskast, nespresso koffie machine en Godin houtkachel. Sfeervolle woonkamer met piano, tv/ DVD speler en DVD collectie Toegang tot een comfortabel overdekt terras met royale eet-tuin tafel, en aparte zithoek. Panoramisch uitzicht.
Eerste verdieping: Riante slaapkamer met 2-persoons bed (1.60 x 1.90)en schitterend uitzicht. 2e comfortabele slaapkamer met 2-persoonsbed (1.60 x 1.90).
Badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine, Rustig kantoor/ werkkamer met zeer ruim bureau en heerlijk uitzicht. Omheinde binnenplaats, grenzend aan de binnenplaats van de hoofdwoning.
Heerlijke schaduwrijke, eveneens omheinde tuin met extra- en overdekt terras.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Geschikt voor grote groepen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Bad
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Les deux Indeaux'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De vakantiewoning 'Les Indeaux et Petit Indeaux' is een in originele staat gerenoveerd traditioneel Frans boerenhuis met aanbouw en groot privé zwembad. De idyllische, volledig vrijstaande ligging met adembenemende vergezichten en het geheel omheinde eigen terrein van circa 10000 m2 maken van 'Les Indeaux' een heerlijk oord om te relaxen.

De woning bevindt zich in de Dordogne (Perigord Vert) en is gelegen net buiten het prachtige dorpje Lusignac met haar historische kasteel, romaanse dorpskerk en typisch Franse café/restaurant. Slechts op 6 km afstand liggen de dorpjes Verteillac en Saint Séverin, ideaal voor de kleine boodschapjes. Ribérac, het dichtstbijzijnde stadje op 10 km afstand, biedt onder andere meerdere grote supermarkten en een traditionele Franse weekmarkt.

De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden voor leuke dagtrips naar bijvoorbeeld Périgueux, de hoofdstad van de Dordogne, met haar pittoreske centrum en vele restaurants. Of een bezoek aan Brantôme met de bijnaam het ‘Venetië van de Périgord’, het Dordogne museum, de stad Bordeaux of de Atlantische kust. Daarnaast is de omgeving rijk aan kastelen, romaanse kerken, beroemde wijnkelders, etc. Een bezoek aan de beroemde wijnstreken van Bordeaux waar zich Saint Emilion bevindt of de omgeving van Bergerac is een absolute aanrader voor de wijnliefhebbers.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Les deux Indeaux heeft de afgelopen 4 jaar 17 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.941176470588236 sterren
  • 10 sterren

    Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bij Les Indeaux! Wat een prachtig familie huis! Wij verbleven met 2 gezinnen en opa en oma in het huis. Het huis is ruim genoeg met voor iedereen een eigen plekje en verschillende terrassen rondom het huis en een heerlijk zwembad! Dit alles in een prachtige omgeving. Het huis heeft alles wat je nodig hebt en meer, je hoeft werkelijk niks mee te nemen! Heel leuk contact met de verhuurder die met je meedenkt en allerlei tips heeft. Zeker een aanrader voor een grote groep, wij komen graag een keer terug!

  • 10 sterren

    Les Indeaux is een gezellig, mooi karakteristiek huis, met alles wat je nodig hebt. Het ligt prachtig gelegen in het heuvellandschap van Lusignac. Samen met andere deelnemers heb ik daar Yin-Yoga Retraite gedaan.
    Door Ina (de eigenaresse) en Renate (yin-yoga docente) zijn wij hartelijk welkom geheten.
    De Yin-Yoga lessen waren fantastisch, zelf met mijn kleine lichamelijke beperkingen was het goed te doen. Renate hield hier rekening mee, geweldig.
    Met z'n allen genieten van de zonsopgang, stilte wandelingen maken, s'avonds yoga onder de sterrenhemel, het was echt een hele ervaring.
    De heerlijke verwennerijen, van ontbijt naar lunch en diner, het was voor mij een waar feestje.

    Ina en Renate, dank jullie wel, ik heb genoten.

  • 10 sterren

    We hebben een hele fijne vakantie in Frankrijk gehad. Super mooi huis. Van alle gemakken voorzien. Heerlijk vertoeven aan het zwembad en grote speelweide. Geamuseerd met tafeltennis, Kubb, badminton en nog veel meer. Allemaal aanwezig. En ook belangrijk: heel fijn contact met Ina, zowel voor onze vakantie als tijdens de vakantie. Je hoeft maar te kikken en ze zorgt voor een oplossing.

Culinair en wijn

In de talrijke restaurants (van eenvoudig tot luxe) in de omliggende dorpjes en steden kunt u genieten van zowel de lokale- als de internationale keuken en wijnen. Dagtochten naar diverse wijnstreken behoren tot de mogelijkheden

Wat is er te doen

Dagtrips & sportfaciliteiten:
Zeker het bezoeken waard zijn de grote weekmarkten met hun fantastische aanbod van locale Franse producten. In Ribérac op vrijdagmorgen, in Saint Astier op donderdagmorgen en in Chalais op maandagmorgen.

In de nabijgelegen dorpjes is van alles te zien en te doen. Het pittoreske dorpje Aubeterre-sur-Dronne, uitgeroepen tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk, is slechts 15 minuten rijden. Een wandeling door de kronkelige straatjes naar de 12e eeuwse monolitische kerk (geheel uitgehouwen in de rotsen!) of een drankje op het dorpsplein omringd met winkeltjes en eetgelegenheden mag tijdens uw verblijf zeker niet uitblijven.

Sfeervolle ‘brocantes’ ofwel rommelmarkten zijn er volop in de zomermaanden en vinden nagenoeg dagelijks plaats door de hele regio. Voor de liefhebbers van snuisterijen of betaalbaar antiek een waar paradijs!

Een bezoek aan de wijnstreek Bordeaux is een absolute aanrader voor een leuke dagtrip en een waar paradijs voor de wijnliefhebbers onder u. Beroemde namen zoals Saint Emilion en Pommerol bevinden zich op slechts een uur rijden van Lusignac. Fantastische plaatsen om te genieten van een heerlijk glas wijn of voor de aankoop van wijn, cognac of pineau direct bij de producent.

Voor de golfers biedt het landgoed ‘Manoir de Longeveau’ in het nabij gelegen Pillac een perfecte 9-holes golfbaan. Bovendien zijn er 3 'all weather' tennisbanen, een sfeervolle bar en een restaurant. Een 18 holes golfbaan is te vinden in Périgueux.

Voor het huren van kano’s kunt u terecht in Ribérac en Aubeterre-sur-Dronne. Laatsgenoemde verhuurlocatie voorziet tevens in een strandje, speeltuin, snackbar en tennisbanen. Tijdens een hete zomerdag biedt een dagje ‘La Jemaye’ met een groot aangelegd natuurmeer, strandjes en divere eettentjes heerlijke verfrissing.

Het in Aubeterre-sur-Dronne gevestigde 2CV verhuurbedrijfje 'Tour de Canard' biedt authentieke prachtig gerestaureerde 2CV's te huur voor een nostalgisch dagje touren door deze landelijke omgeving. Huurprijzen vanaf € 109,00 per dag, nederlandstalige contactpersoon, picknickmand, tom tom en kinderzitje op aanvraag beschikbaar.

Verder activiteiten in de nabije omgeving: vogelen, vissen, paardrijden, een klimparcours door de bomen, minigolf, jet–skiing, quadrijden, etc.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Afhankelijk van de samenstelling van de groep en in overleg, biedt de woning ruimte aan meer dan 12 personen. Hiervoor worden aanvullende kosten in rekening gebracht.

WISSELDAG:
De verhuur van de woning loopt van zaterdag tot zaterdag (In hoogseizoen flexibel in overleg). Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 16h00. Op de dag van vertrek verzoeken wij u uiterlijk 10h00 de woning in opgeruimde staat te verlaten dit ivm de aankomst van nieuwe gasten die dag.

EXTRA'S:
Handdoeken (keuken- en bad), douchelakens en beddengoed zijn inclusief en bij een verblijf van meer dan 1 week, ontvangt u bovendien op zaterdag gratis schone handdoeken en fris beddengoed.

Op aanvraag is er een werkster beschikbaar die tegen extra kosten de woning tussentijds voor u kan schoonmaken

EINDSCHOONMAAK:
De eindschoonmaak is inbegrepen in de huurprijs. Hierbij gaan wij er wel vanuit dat de woning bezemschoon en vuilnisvrij wordt opgeleverd.

BORG:
Bij aankomst vragen wij een borg van € 350,= in cash. Op de dag van vertrek lopen wij gezamenlijk de woning door. Is alles in orde en wordt de woning netjes en weer in de zelfde staat opgeleverd, dan ontvangt u vanzelfsprekend de borg in zijn geheel weer terug.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 350,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.900

Prijs per week vanaf

€ 1.900

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie