Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Pimm + Marcel van der Donk

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Gîte Loups d'Or heeft 4 ruime slaapkamers, 2 gemoderniseerde doucheruimtes en 2 toiletten. De ruime en gezellige zitkamer met airco heeft houten balken, houten vloerplanken en hoge plafonds en is aangekleed met originele kunstwerken, zowel modern als hedendaags. Er zijn 3 driezits-banken, 2 fauteuils, een Godin Colonial houtkachel, een Smart-TV en een piano.

Onze 4-sterren gîte Loups d'Or wordt verhuurd aan grotere groepen met 4 slaapkamers, maar het is het ook mogelijk om onze gîte te huren als een kleinere optie met 3 slaapkamers of 2 slaapkamers:
> 4 slaapkamer optie voor 6 volwassenen + 3 kinderen + 1 baby
> 3 slaapkamer optie voor 6 volwassenen + 1 kind + 1 baby
> 2 slaapkamer optie voor 4 volwassenen + 1 kind + 1 baby
Op deze manier kunt u genieten van alle luxe en privacy. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De woonkeuken heeft een terra-cotta tegelvloer en een grote eettafel, inductiekookplaat, oven, afwasmachine, koelkast, magnetron, broodrooster, waterkoker en een Nespresso CitiZ. Vanuit de keuken stapt u op het 16 m² grote balkon met een grote tafel voor lunches en diners in de buitenlucht en een vredig uitzicht over het steeds veranderende landschap.

Slaapkamer 1 en 2 zijn op de eerste verdieping. Vanaf het balkon loopt u de trap af naar de 3e slaapkamer met doucheruimte en toilet en is niet intern verbonden met de bovenverdieping. Buiten heeft u uw eigen privé terras met een paar stoelen en een tafel en een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels van de Dordogne en een mini-koelkast binnen handbereik.

De 4e slaapkamer, die zich in het kleine huisje aan de overkant bevindt, biedt plaats aan 2 personen, die echter gebruik moeten maken van de andere doucheruimten en toiletten. Vanaf het grote privé-terras op het westen heeft u een spectaculair uitzicht over de heuvels, waar u uw afternoon tea, een heerlijke G&T of een glas wijn kunt nuttigen. Een lounge-set in de tuin biedt plaats aan u allen. Loups d'Or biedt alles wat u verwacht van een moderne en luxe levensstijl, in een karaktervolle en modieuze sfeer.

Het huis is verder voorzien van gratis Wi-Fi, een wasmachine, DVD-speler, PlayStation (in overleg met een ouder of begeleider), airconditioning en centrale verwarming door middel van een duurzaam warmtewisselsysteem.

Ons Romeinse stijl, verwarmde, eco-vriendelijke zwembad, heeft een gemakkelijke toegang en uitgang. Het zwembad is voorzien van ligbedden, parasols en een buitendouche, met zwembadhanddoeken op uw kamer. In overeenstemming met de Franse wetgeving, heeft ons ingegraven zwembad een goedgekeurde beveiliging. Het zwembad is voor uw privé en exclusief gebruik, dus er zullen geen andere gasten zijn tijdens uw verblijf, wij ook niet, behalve voor schoonmaakdoeleinden.

De tuin heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de glooiende heuvels van de Groene Périgord en heeft vele privé plekjes om te ontspannen en te genieten van de zon of schaduw. Een BBQ is beschikbaar om de clan buiten te verzamelen voor alfresco lunches en diners. Als u niet van pingpongen of darten houdt, kunt u altijd in onze 'potager', de verhoogde moestuin, duiken. De biologische groenten en kruiden zullen van pas komen bij het bereiden van uw lunch of diner.

Het leuke van self-catering in een ander deel van de wereld is, dat u de lokale producten kunt bekijken op de leuke markten in alle dorpen en steden. U bent ook niet gebonden aan vaste tijden, dus u kunt uw ontbijt, lunch of diner nuttigen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Een ander groot voordeel van een self-catering vakantie is dat u alles in uw eigen tempo kunt doen.

Als u uzelf wilt verwennen, kunnen we gemakkelijk een privékok of een cateraar regelen, laat het ons weten. Een gelukkig toeval is dat zij of hij ook voor het opruimen zorgt! Life is too short for the ordinary.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Loups d'Or'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Loups d'Or staat in de landelijke en ongerepte Périgord Vert. Het ligt in het noorden en noordwesten van de Dordogne, en in het minst toeristische deel ervan. Dit deel wordt gekenmerkt door zijn weiden, glooiende heuvels, snelstromende beekjes en groene valleien. Het Regionale Natuurpark van de Périgord en de Limousin ligt ook gedeeltelijk in deze streek.

Lusignac is een landelijke gemeente in het westen van het departement Dordogne, 3 km ten oosten van de rivier de Lizonne, die de grens vormt met de Charente, 5 km ten zuidwesten van Verteillac, 17 km ten noordoosten van Aubeterre-sur-Dronne en 12 km ten noorden van Ribérac. Het dorp ligt op een hoogte van ongeveer 135 meter, in een heuvelachtig kalksteengebied van het Krijt*-type. Het ligt ook tussen de valleien van de rivier La Sauvanie in het oosten en de La Cendronne, een kleine stroom, in het westen, beide zijrivieren van de Lizonne, of Nizonne.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Culinair en wijn

Persoonlijke chef-kok & catering
Samen koken kan heel leuk zijn, maar waarom trakteert u uzelf niet op een persoonlijke chef-kok die voor u kookt, hij of zij doet ook de afwas! Wij kunnen dat gemakkelijk voor u regelen.

Markten
Een kans voor de lokale bevolking om de lokale bevolking te ontmoeten en om de best mogelijke lokale producten te kopen, is op de markten van de Dordogne, een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven in Frankrijk. Groenten, wijnen, kazen, kleurrijk fruit, gebak, brood en andere seizoensgebonden lekkernijen zoals noten en paddestoelen/truffels, om te eten en te koken als u terugkomt in uw gîte. Als u niet vegetarisch bent, vers vlees, zelfgemaakte worsten, patés en de specialiteit van de Périgord Vert, de foie gras en er is gecertificeerde biologische foie gras verkrijgbaar op alle markten. Probeer er vooral in de zomer vroeg te zijn, want het kan erg druk worden. De meeste markten zijn open van 's morgens vroeg tot 12:00 of 13:00 uur.

Restaurants
Aubeterre-sur-Dronne
> Crêperie de la Source
> Au vin d'abord
> La Taverne
> La Tapazzeria
Ribérac
> Bar du Midi
Salles-Lavalette
> L'Envie Gourmande

Wat is er te doen

Dit is een selectie van verschillende activiteiten die u kunt doen tijdens uw verblijf in Loups d'Or. Als u vragen hebt, laat het ons weten.

Fietsen
> Wij werken samen met Bike Hire Direct die fietsen levert en ophaalt direct bij Loups d'Or zonder extra kosten.
> Er zijn tientallen fietsroutes in de omgeving. De Dordogne is een droom voor fietsers. Of u nu gewoon op de fiets stapt om een kopje koffie te drinken in het dorp of de hele dag middeleeuwse dorpjes verkent met vrienden of familie. Vergeet niet dat u toch in de GROENE Périgord bent!
> De nabijgelegen Charente heeft ook voor alle fietsers iets te bieden, in principe hetzelfde als in ons deel van de Dordogne. Het zacht glooiende landschap, doorspekt met lieflijke dorpjes, kastelen, kleine stroompjes en de wijngaarden van de Cognac streek.

Geocaching
Er zijn miljoenen geocaches verstopt over de hele wereld, en er zijn er meer dan een miljoen in Frankrijk. Twee van de dichtstbijzijnde hotspots liggen bij Aubeterre-sur-Dronne en Ribérac. Geocaching is een recreatief schattenjachtspel in de open lucht waarbij je een GPS of mobieltje gebruikt om de caches, de containers, te verstoppen en te zoeken.
Geocaching is een spannend outdoor avontuur voor het hele gezin. Het is een activiteit voor de digitale generatie, waarbij je kunt genieten van de vrijheid van het buiten zijn en het ontdekken van nieuwe plaatsen. Als je de schatkist hebt gevonden, laat je een bericht achter in het logboek. Vaak vind je ook een vreemde verzameling snuisterijen die mensen hebben achtergelaten om te ruilen. Als je een schat uit de doos haalt, moet je er een ander snuisterijtje voor in de plaats achterlaten, dus kom voorbereid. Geocache' is afgeleid van 'geo', wat aarde betekent, en 'cache', wat een verborgen voorwerp of schat betekent, een beetje zoals Letterboxing.

Golf
Er zijn golfbanen in Aubeterre-sur-Dronne (16 min), 9 holes, Angoulême (50 min) en Périgeux (45 min), beide 18 holes.
> Manoir de Longeveau, Golf d'Aubeterre, is gelegen op het terrein van het landgoed Longeveau. De negen holes baan biedt een uitdaging aan golfers van elk niveau, in de schilderachtige omgeving van het Charente / Dordogne platteland. De club is erkend door de FFG, de Fédération française de golf.
> Golf de l'Hirondelle in de buurt van Angoulême, is een 18-holes Parkland baan in een prachtige omgeving, waar sommige holes door het bos zijn uitgehakt.
> Périgueux Golf Club is een 18-holes baan geschikt voor alle niveaus, veeleisend voor goede spelers en leuk voor beginners. Een 9-holes compact parcours, een chipping zone en een driving range vervolledigen het speelaanbod.
> Midgetgolfbaan bij Golf Bohème, Saint-Paul-Lizonne, op 5 min. rijden

Paardrijden
> Er zijn maneges in Villetoureix, Bors-de-Montmoreau en Verteillac voor lessen en ritten op het omliggende platteland.

Tennis
> Tennisbanen in het nabijgelegen Saint Séverin, Saint-Martial-Viveyrol en Ribérac

Wandelingen
> Forêt de la Double is een 5 km lange route ten zuiden van St.-Martin-de-Ribérac en is als gemakkelijk beoordeeld.
> La Rizonne is een route van 12 km in de buurt van Siorac-de-Ribérac en is als middelzwaar geclassificeerd.
> De Laurierroute is een 27,5 km lange route in de buurt van Saint-Méard-de-Drône, die als zwaar wordt beoordeeld.
> Allée de la Martinie is een route van 13 km in de buurt van Segonzac en is geclassificeerd als moeilijk.
> De Kreek van Des Vergnes is een route van 12,5 km in de buurt van Montagrier en wordt als middelzwaar beoordeeld.
> De Passage des Wasvrouwen is een route van 11 km in de buurt van Saint-Astier en is geclassificeerd als moeilijk.

Watersport
> De rivieren Dronne en Lizonne zijn ideaal om te zwemmen, kajakken, kanoën, vissen en raften. De rivier de Dronne is een van de mooiste rivieren van Frankrijk. Het heldere water is een genot voor kanovaarders en zwemmers.
> Zandstranden bij Aubeterre-sur-Dronne en Saint Aulaye.
> Op 25 minuten rijden naar het zuiden ligt het Grand étang de La Jemaye, een groot meer en natuurreservaat temidden van 210 ha ongerept bos, met een strand aan het meer, bars en restaurants.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Beddengoed en handdoeken
Wij voorzien alle bedlinnen, theedoeken, badhanddoeken en zwembadlakens en bij aankomst vindt u uw bedden opgemaakt en de handdoeken klaar.

Schoonmaakproducten
Zoveel als we kunnen, voorzien we milieuvriendelijke schoonmaakproducten voor zaken als afwas, waspoeders, de vaatwasser en de wasmachine.

Elektriciteit
In Frankrijk zijn er twee stekkertypes, type C en E. Stekker type C is de stekker met twee ronde pinnen en stekker type E is de stekker met twee ronde pinnen en een gat voor de mannelijke aardingspin van het stopcontact. Frankrijk werkt op een voedingsspanning van 230V en 50Hz.

Verwarming
Het huis wordt verwarmd door middel van elektrische radiatoren en CV. Er is ook een houtkachel in de woonkamer van Grand Loup. In alle slaapkamers zijn elektrische ventilatoren aanwezig.

Huisdieren
Wegens allergie-overwegingen van toekomstige gasten zijn huisdieren (zoals honden en katten) helaas niet toegestaan. Daarnaast is onze tuin niet omheind.

Piano
In de lounge van Grand Loup hebben we een piano om op te spelen en als u bladmuziek nodig heeft, hebben we die ook. Luisteren naar pianomuziek verbetert de sociale contacten, heeft vaak een kalmerend effect dat kan helpen bij het verlichten en verminderen van negatieve emoties, terwijl het de positieve verhoogt, en pianomuziek verbetert de stemming.

Zwembad
Ons milieuvriendelijke zoutwater-zwembad heeft een Romeinse inlooptrap, waardoor u er makkelijk in en uit kunt stappen. Het zwembad is voorzien van ligbedden, parasols en een buitendouche, alles voor uw privégebruik. In overeenstemming met de Franse wetgeving, heeft ons ingegraven zwembad een goedgekeurde beveiliging.

Toiletartikelen
In onze badkamers vindt u een set toiletartikelen.

Water
Ons kraanwater is onthard en er staat een Brita gefilterde waterkan in de keuken.

Wij....
....wonen ter plekke in onze eigen privé accommodatie, dus we zijn altijd beschikbaar voor het geval u hulp nodig hebt.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Loups d'Or heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.960

Prijs per week vanaf

€ 1.960

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.