Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Emilie

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Domaine Le Repaire ligt op ongeveer twee hectare in het hart van een vredig gehucht en bestaat uit een 18e eeuws herenhuis en twee ruime en comfortabele rijtjeshuizen. Deze twee huizen zijn beschikbaar voor verhuur. Ze bieden u de mogelijkheid om met uw gezin of met vrienden op vakantie te gaan, gezellige momenten door te brengen en toch uw privacy te bewaren dankzij hun eigen privéruimten.

Omgeven door het heuvelachtige landschap van de Périgord Vert, zal het Domaine Le Repaire tijdens uw vakantie een oase van rust en natuur worden.

De beschrijving van de gîtes Chez Mimi en Chez Misja is als volgt:

- Chez Mimi (6 personen, 115 m2)
Op de begane grond zijn er drie slaapkamers. Twee kamers met twee tweepersoonsbedden en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Er is ook een badkamer met douche, bad en toilet. Lakens en handdoeken zijn uiteraard aanwezig. Door de aanwezigheid van deze kamers op de begane grond kunnen vakantiegangers genieten van de koelte die de oude huizen bieden, wat zeer gewaardeerd wordt tijdens de warme zomermaanden.
Op de eerste verdieping komt u in een keuken/eetkamer gedeelte. De ruimte is comfortabel met een grote tafel voor maximaal 6 personen. De keuken is volledig uitgerust met een koelkast, een gasfornuis, een wasmachine en al het nodige serviesgoed en kookgerei. Er is ook een zeer ruime en goed uitgeruste woonkamer. In de zomer zullen de stenen muren u beschermen tegen de hitte en in de winter zult u genieten van uw avonden bij de houtkachel.
Bordspellen, boeken, een hifi-installatie en een televisie staan tot uw beschikking.

- Chez Misja (4 personen, 80 m2 )
Dit is een intiem en comfortabel huis.
Dit huis is perfect voor 4 reizigers (met de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen)
Op de begane grond zijn er twee slaapkamers met 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Er is ook een extra kamer (minder dan 7 m2) die kan worden gebruikt als garderobe of als extra slaapkamer als u meer slaapplaatsen nodig heeft. Er is ook een badkamer met douche, bad en toilet.
Op de bovenverdieping, met zijn prachtige zichtbare dakconstructie, biedt het woongedeelte een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op een zit/eetkamer met een houtkachel.
Bordspellen, boeken, een hifi-installatie en een televisie staan tot uw beschikking.
Chez Misja heeft een ruim terras en een grote omheinde tuin met een prachtig uitzicht over de vallei beneden.

Beide rijtjeshuizen hebben hun eigen terras, tuin, tuinmeubelen en barbecue. De keukens zijn volledig uitgerust met een gasfornuis, koelkast, keukengerei, serviesgoed, wasmachine en strijkbenodigdheden.

Deze gîtes zijn smaakvol gerestaureerd met behoud van de typische Périgourdine stijl.

RECREATIE:
- Zwembad van 12 x 6 meter met overdekt terras
- Kinderbad 3 x 4 meter
- Tennisbaan
- Kinderspeelplaats met trampoline, badminton, tafeltennis, schommel en glijbaan.
- Internet / Wifi verbinding

Als u deze gîtes individueel wenst te huren, kunt u hun beschrijvingen en foto's bekijken door op de link naar onze profielpagina te klikken.
In het hoogseizoen zijn de aankomsten en vertrekken voorzien op zaterdag
Opmerking over verhuur buiten het seizoen: De gîte heeft een sub-meter. Er wordt een bijdrage gevraagd naar gelang van het werkelijke verbruik tussen oktober en april.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Historisch pand
  • Back to basic
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Tennisbaan bij huis
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Repaire'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Domaine du Repaire is gelegen in ongerepte natuur, waar absolute rust heerst, omgeven door heuvelachtige en gevarieerde landschappen. In de directe omgeving vind je prachtige bossen, weilanden, bloemrijke valleien en riviertjes. Je zit hier aan de rand van een rustig gehucht, op slechts 2 km van het dorp Mareuil en Périgord, bekend om zijn beroemde kasteel, waar je alle lokale winkels kunt vinden (kruidenier, bakker, slager, apotheek, supermarkt ... ). Elke dinsdagochtend kun je genieten van de boerenmarkt.
Mareuil en Périgord is gelegen nabij de beroemde middeleeuwse stad Brantôme, aan de rand van het natuurpark Périgord Limousin, 26 km ten noorden van Périgueux. Brantôme wordt wel het Venetië van de Périgord genoemd. Je kunt er de overblijfselen van het holbewonersklooster en de raadselachtige Grot van het Laatste Oordeel bezoeken. Het stadscentrum heeft smalle straatjes, kleine winkeltjes en ambachtslieden, bloemrijke bruggen over de grachten en prachtige huizen met middeleeuwse gevels.
Veel activiteiten zoals kanoën, vissen, zwemmen, een boottocht maken of wandelen zijn hier mogelijk.
De omliggende dorpen zijn dynamisch en zijn een bezoek waard, in het bijzonder Verteillac met de rommelmarkten, Nontron, beroemd door het bestek, Ribérac en zijn grote markt.
Aubeterre-sur-Drôme, een van de mooiste dorpen van Frankrijk, ligt op slechts 40 minuten rijden. Mis de monolithische kerk, het historische centrum en de aangelegde rivieroevers niet.
De grote historische steden Périgueux en Angoulême zijn ook vlakbij: twee bruisende steden met veel winkels en mooie musea.
De prehistorie staat ook in de schijnwerpers in de Périgord, met name de beroemde grotten van Villars (30 minuten). In het kasteel in Bourdeilles, Mareuil en Puy Guilhem waan je je in de middeleeuwen of renaissance. In het noordoosten zijn ook de dorpen La Chapelle-Faucher en Saint-Jean-de-Côle een bezoek waard.
Voor wijnliefhebbers is een omweg door Saint-Emilion en Bergerac een echte aanrader.
Wie van avontuur houdt kan de wegen van de Périgord Noir oversteken en de beroemde grotten van Lascaux verkennen of het middeleeuwse stadje Sarlat bezoeken.
Kastelen bezoeken, musea, grotten, abdijen, natuurgebieden, kanoën, vissen, wandelen, fietsen, mountainbiken, culturele activiteiten allemaal te doen in de buurt van Domaine Le Repaire.
Neem een ​​duik in de historische, ongewone en dynamische groene Périgord. Uiteraard staan ​​wij voor u klaar om u te verwelkomen en tips te geven voor wandelingen, trektochten, bezoeken en restaurants tijdens uw verblijf.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Le Repaire heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.666666666666666 sterren
  • 9 sterren

    Heel fijne plek - we hebben beide gites gehuurd (twee families). Veel privacy. Prachtig zwembad en uitzicht. Niet toeristisch deel van Dordogne noord. Ontzettend vriendelijke gastvrouw Emilie en gastheer.

  • 10 sterren

    Wij hadden met ons gezelschap beide gîtes Chez Mimi en Chez Misja gehuurd (gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen van 1,5 en 4 jaar, en 'opa en oma'). Er was voldoende ruimte in en om de gîtes voor iedereen. Als je beide gîtes huurt heb je alle faciliteiten op het terrein voor jezelf. Emilie en haar man wonen naast de gîtes in het grote huis en zijn dus altijd dichtbij/bereikbaar. Ze zijn heel vriendelijk en gastvrij, en ook enorm behulpzaam. Het was een heerlijke vakantie op een mooie, rustige plek, en we komen graag nog een keer terug!

  • 10 sterren

    Nous avions très hâte depuis des semaines pour notre séjour avec toute la famille et un enfant ! Chacun d'entre nous, nous avons vraiment apprécié cet endroit incroyable. Émilie est très attentionnée, nous n'avons manqué de rien. Les gîtes étaient propres et tout était très bien meublé avec de beaux accessoires attrayants. Tout était bien pensé ; le lit de la petite était déjà prêt et il y avait même de jolis jouets pour rendre la chambre confortable. Les gîtes sont situés dans un domaine très calme. La piscine était super et très utilisée de notre part ! La table de ping-pong n'est pas non plus passée inaperçue, nous avons même organisé un tournoi pour la semaine ! Dans les gîtes, il y avait beaucoup d'information sur ce qu'on pouvait faire dans la région, tout le monde y a trouvé son compte ! Nous sommes rentrés à la maison avec un sentiment satisfaisant et nous avons créé de merveilleux souvenirs cette semaine-là. C'est gîtes sont fortement recommandés ! 🙂

Culinair en wijn

In de regio kun je de bekende Bergerac wijnen proeven zoals Pécharmant en Monbazillac, of de bekende Saint-Emilion wijnen in de Bordeauxstreek (aarzel niet om een ​​rondleiding met proeverij te vragen).
Omdat de Charente zeer dichtbij is, kun je ook uitstekende Cognacs en Pineau des Charentes proeven.
Ook culinaire specialiteiten zijn hier alomtegenwoordig (foie gras, zwarte truffel, walnoten, eekhoorntjesbrood…). De goede restaurants in Mareuil en Brantôme zullen de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen.

Wat is er te doen

U deelt de volgende voorzieningen met alle gites:
- Zwembad van 12 x 6 meter met overdekt terras
- Kinderzwembad 3 x 4 meter
- Tennisbaan
- Kinderspeelruimte met trampoline, badminton, tafeltennis, zandbak, schommel en glijbaan.
- Internetverbinding / Wifi
De directe omgeving van Domaine Le Repaire biedt vele mogelijkheden tot activiteiten zoals kanoën, paardrijden, golfen, vissen, klimmen en fietsen. Je kunt ook genieten van markten, rommelmarkten, festivals, themaparken, kastelen, meren, grotten en prehistorische vindplaatsen.

  • Aan fietsroute
  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Langlaufen

Wat je ook moet weten...

Opmerking over verhuur buiten het seizoen: De gîte heeft een sub-meter. Er wordt een bijdrage gevraagd naar gelang van het werkelijke verbruik tussen oktober en april.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De aangegeven prijzen zijn van toepassing op de verhuur van de 5 huisjes gezamenlijk. Tarieven zijn inclusief schoonmaak aan het einde van de huurperiode, het verstrekken van beddengoed en handdoeken, gas, water, elektriciteit, wifi. Indien gewenst kan er een extra bed geplaatst worden. Huisdieren kunnen op aanvraag (na acceptatie door ons) worden geaccepteerd tegen een nader te bepalen toeslag.
Bij aankomst dient u een borg van 250 € per verblijfsweek en per accommodatie te betalen (dit bedrag wordt alleen in geval van schade geïnd).

Opmerking over verhuur buiten het seizoen: De gîte heeft een sub-meter. Er wordt een bijdrage gevraagd naar gelang van het werkelijke verbruik tussen oktober en april.
Uiteraard is het ook mogelijk om de huisjes los te huren. Hiervoor vragen we je om ons profiel te raadplegen.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 120,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 700

Prijs per week vanaf

€ 700

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie