Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Femke en Perry

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Gîte Pèr;

Wij heten jullie welkom in onze gîte, wij zijn open sinds zomer 2023 na een fikse verbouwing.

Gîte Pèr is 31 m2 , een gezellige sfeervolle woonkamer keuken, keukenblokje met 2 vaste inductie kookplaten, verder is de keukeninventaris ruimschoots aanwezig, zo ook de keukenlinnen. De aparte ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Wc papier is aanwezig, en per persoon hangt er 1 kleine-, 1 grote handdoek en 1 washand. Deze gîte is ook uitgerust met een nieuw 2 persoons bed ( 2 x matras 80 x 200), het bed is voor u opgemaakt bij aankomst!. Aan de gîte zit een veranda van 6 m2, zodat je ook met regen nog lekker buiten kunt zitten. Een gezellig terras omheind met schapenhek, voorzien van een zitje , 2 ligstoelen en een bbq.
We hebben een heerlijk (zoutwater) zwembad van 5 x 10 meter. Hier staan ligstoelen met kussens en parasols voor u klaar. Badlakens dient u zelf mee te nemen. Voor ieders hygiëne, en het behoud van onze zwembad pomp/filter zijn honden in het zwembad niet toegestaan.

Koken is een grote hobby! Daarom bieden wij 1 x per week een Table d'Hote aan (3 gang incl karaf wijn koffie thee) voor € 26.50 p.p.

Bij meerdere weken huur, maken wij de gîte tussendoor voor u schoon, tevens verschonen we dan ook het bed- en linnengoed!

Uw hond is bij ons meer dan welkom, hier rekenen wij geen meerkosten voor! Vanwege de ruimte is 1 middel/grote hond of 2 kleine hondjes geschikt.

Wilt u een keertje zonder hond op stap, dan bieden wij een oppas service aan voor €6,50 per hond per dagdeel (tijden in overleg)

Onze gîte is rookvrij! Er is gratis WIFI aanwezig.

Onze gîte is vanaf het parkeerplaats via een iets hellend pad a 30 meter te bereiken. Dit kan voor minder validen minder toegankelijk kan zijn. De gîte zelf is gelijkvloers.

Zit Gîte Pèr al volgeboekt, kijk dan bij onze andere Gîte Fem!!

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Table d'hôtes
  • Internet
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Gîte Pèr'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Wij wonen in de Perigord Noir. Tussen Paunat en St. Alvère, omgeven door bossen met wandelpaden en kleine beekjes. Onze gîtes liggen centraal tussen Perigueux, Bergerac en Sarlat. Tevens is er vanaf Rotterdam een directe verbinding naar Bergerac, dit geld ook voor Engeland met Bergerac. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk met het vliegtuig komen en een auto huren via Bergerac airport.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Gîte Pèr heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We had a great time at the Femper gite. It is nicely decorated and with plenty of space for 2 adults. The location is perfect as there are several villages and places worth a visit around. Femke was really sweet and a great host. I recommend a 100%.

  • 10 sterren

    Een fijne gite bij fijne mensen, met een lekker zwembad

Culinair en wijn

Bergerac staat bekend om de vele wijnvelden en wijn chateau's, vele organiseren rondleidingen en proeverijen. . Er zijn voldoende restaurants en terrassen in de nabijgelegen omgeving. In Paunat vind je het restaurant Chez Julien , een bekendheid in de omgeving en in Le Bugue vind je de mooie wijnhandel Julien de Savignac. In de zomermaanden worden er veel Marchè Gourmands georganiseerd en waar de Perigord Noir ook voornamelijk bekend staat zijn de zwarte truffels. Deze truffelmarkt vind je bij ons in St. Alvère tussen november en maart.

Wij bieden 1 a 2x per week een Table d'Hote aan (3 gang incl karaf wijn koffie thee) voor € 26.50 p.p.

Wat is er te doen

We zitten net buiten het historische Paunat, een dorp welke op de route ligt van de Compostella. Dus aan wandelpaden hier geen gebrek. Op 10 minuten rijden ligt het pittoreske dorp Limeuil. Hier komen de rivieren de Dordogne en Vézere samen. Tevens zijn hier restaurantjes en een gezellig terras aan het water. Vanuit hier kun je een kanotochten boeken en ook kun je lekker de rivier in vanaf een strandje (honden toegestaan). Vanuit ons huis kun je zo de bossen in om heerlijk te wandelen en ook de omgeving biedt genoeg mogelijkheden tot leuke uitstapjes, marktjes, vide-greniers, kastelen, grotten, kano tochten en in de zomermaanden is er altijd wel ergens een gezellige Marché Gourmand. Wij liggen centraal t.o.v. de steden Bergerac, Sarlat en Perigieux, kortom genoeg te doen in deze prachtige groene omgeving! Ook in de winter is het hier gezellig, met tal van kerstmarkten, georganiseerde diners en natuurlijk de bekende Marché aux Truffles (truffelmarkt).
Le Bugue is op 15 à 20 minuten rijden bij ons vandaan, hier vind je alle voorzieningen zoals restaurants, terrasjes, delicatesse winkels en supermarkten. Dichtstbijzijnde boulangerie is in St. Alvère op 10 minuten rijden.

  • Bij wandelpaden
  • Watersport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Verblijf hond(en) inbegrepen
Zwem handdoeken zelf mee te nemen.
Excl.toeristenbelasting

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 475

Prijs per week vanaf

€ 475

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.