Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Essarts, la ferme

Bekijk album (35)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Essarts, la ferme'

J.J. de Groot heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 aug 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Essarts, la ferme heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in juli 2022

Hier geweest met een gezin met drie tieners en een heerlijke week gehad. Vriendelijke eigenaren.De locatie is echt super bijzonder, midden in de natuur en absoluut stil en toch veel te doen in de buurt. Vrijwel geen huis te zien. Het huis (in ons geval la ferme) wordt verhuurd samen met een huis dat er naast staat met wie je het zwembad deelt. Ideaal voor twee gezinnen, waarbij je wel genoeg privacy hebt! Wij hadden geluk met onze buren met wie de kinderen veel contact hadden en met wie ze zwommen/spelletjes deden/sterren keken (heel goed te zien vanuit deze plek)/in de schuur verderop gingen pingpongen etc. Een plek waar kinderen op ontdekking gaan. Nb: je zit in de natuur dus dat betekent ook dat je de natuur meekrijgt (wilde zwijnen/reeen/(vleer)muizen/slangen etc gezien). Het zwembad heeft geen omheining dus wel opletten met hele kleine kinderen.

9
Reactie van J.J. de Groot

Dank Juliet, fijn dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. De omheining rond het zwembad is er wel, maar wordt geplaatst als er kleine kinderen zijn. Groet, Jan Jacob

Bezocht in augustus 2021

Heerlijk! Wij hebben het 2 weken prima naar ons zin gehad met onze 3 kids.
Een mooie lange onverharde weg door de bossen heen richting het huis. Vanaf het terras en zwembad een fantastisch uitzicht. In het huis is overal aan gedacht en van alles voorzien wat nodig is.
We komen graag nog een keer terug!

10
Bezocht in juli 2016
De Meulder-Rymen

Een supergezellig huisje, een superleuk zwembad. Aan randanimatie zoals kabelbaan, pingpongtafel, trampoline, grote hangmap en Lou :-) veel plezier gehad! Kortom wat wil je nog meer. Onze 3 jongens (4-6 en 9j.) hebben zich geen seconde verveeld!
Ook een heel mooie streek, met voldoende toeristische mogelijkheden in de buurt.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie