Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Girode

Bekijk album (30)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Girode'

HERVE AND VIVIANE heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 09 feb 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Girode heeft 6 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2022

Leuke vakantie gehad. Proper huis met zeer grote tuin en zwembad. Er was zelfs een pingpong tafel aanwezig. Ook veel mooie stadjes in de omgeving. Stadje zelf is klein, maar er is wel een supermarkt, bakker en een pizza restaurant.

9
Bezocht in juli 2022

Fantastische, idyllische plek in de Dordogne. Alles schoon en van van alles voorzien qua benodigdheden. Zeer vriendelijk contact ter plaatse waar men altijd terecht kan met vragen etc.
In de buurt een dorpje voor al je benodigdheden, even verder rijden zijn er ook allerlei interessante, mooie plaatsen om te bezoeken. Kers op de taart is het heerlijke zwembad waar ook de kleintjes in het ondiepe gedeelte heerlijk kunnen spelen.
Wij raden dit adres dan ook ten zeerste aan.

10
Bezocht in september 2021
De Meester - Banneel

Dit was een uitstekende plaats om tot rust te komen na een erg atypisch coronajaar. Wie graag in de natuur tot rust komt en geen probleem heeft om daarnaast leuke plekken te bezoeken mag zich geroepen voelen. Top locatie, super rustig, sterren kijken, zwemmen in verwarmd zwembad, geen pottenkijkers en genieten!

10
Bezocht in juli 2021

Wat een fantastische plek! Fris, schoon, smaakvol, dichtbij een dorpje en een zeeee (bos) van ruimte met als klap op de vuurpijl een heerlijk zoutwater zwembad. Werkelijk niets op aan te merken.

10
Bezocht in april 2020

Niks anders dan lof voor deze verhuurder. Na uitbreken van de COVID pandemie hebben we keurig kunnen schakelen met de verhuurder. Accuraat, netjes en meedenkend, gaf zelf meerdere opties aan om de boeking te herzien. Daarbij tevens de bereidheid om de totale boekingssom terug te storten. Altijd bereikbaar, snel in reactie en prettig om mee te communiceren!

10
Reactie van HERVE AND VIVIANE

Thank you for all

Hier geweest? Schrijf een recensie