Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Girode

Bekijk album (30)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Girode'

HERVE AND VIVIANE heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Girode heeft 4 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in september 2021
De Meester - Banneel

Dit was een uitstekende plaats om tot rust te komen na een erg atypisch coronajaar. Wie graag in de natuur tot rust komt en geen probleem heeft om daarnaast leuke plekken te bezoeken mag zich geroepen voelen. Top locatie, super rustig, sterren kijken, zwemmen in verwarmd zwembad, geen pottenkijkers en genieten!

10
Bezocht in juli 2021

Wat een fantastische plek! Fris, schoon, smaakvol, dichtbij een dorpje en een zeeee (bos) van ruimte met als klap op de vuurpijl een heerlijk zoutwater zwembad. Werkelijk niets op aan te merken.

10
Bezocht in april 2020

Niks anders dan lof voor deze verhuurder. Na uitbreken van de COVID pandemie hebben we keurig kunnen schakelen met de verhuurder. Accuraat, netjes en meedenkend, gaf zelf meerdere opties aan om de boeking te herzien. Daarbij tevens de bereidheid om de totale boekingssom terug te storten. Altijd bereikbaar, snel in reactie en prettig om mee te communiceren!

10
Reactie van HERVE AND VIVIANE

Thank you for all

Bezocht in februari 2020

We hadden vlak voor het uitbreken van de coronavirus-crisis geboekt voor de meivakantie. Helaas moesten we de boeking enkele weken van tevoren cancellen, erg jammer. Gelukkig was de eigenaar van La Girode bereid de totale boekingsom terug te storten, terwijl dit strikt genomen niet nodig was. Daarnaast hebben we nog een tegemoetkoming voor een toekomstige boeking gekregen. Fantastische service!
We zullen zeker nog een keer proberen te boeken bij La Girode.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie