Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Les Charmes de Carlucet-Cottage is een prachtig stenen, landelijk vakantiehuis met een grote jacuzzi/spa voor maximaal 6 personen.
Het heeft 3 slaapkamers met airconditioning, allemaal met een eigen badkamer, een groot privéterras en tuinen met een prachtig uitzicht over de vallei naar de 11e-eeuwse kerk en het gehucht Carlucet.
Het ligt op het uitgestrekte terrein van het landgoed Les Charmes de Carlucet en is omgeven door het prachtige platteland van de Dordogne met verreikende uitzichten.
Hoewel het in een prachtige rustige omgeving ligt, is het ook net buiten het mooie dorpje Salignac met alle voorzieningen die u nodig heeft en op 15 minuten van het prachtige middeleeuwse stadje Sarlat la Canéda en de Dordogne-riviervallei.
Het huisje is onlangs gerenoveerd en gerestaureerd tot het hoogste niveau van comfort en kwaliteit met smaakvolle en stijlvolle inrichting.
We hebben geïnvesteerd in gratis supersnelle Wifi, airconditioning in alle kamers, grote smart tv's met Netflix, Britse en Franse tv-zenders en een pelletkachel.
Er zijn 2 slaapkamers op de 1e verdieping met kingsize bedden en er is 1 slaapkamer op de begane grond met een tweepersoonsbed. Alle 3 de slaapkamers zijn ingericht met extra comfortabele matrassen en kussens en hebben beddengoed en handdoeken van hoge kwaliteit om een rustige nachtrust te garanderen. Ze hebben allemaal airconditioning en een eigen badkamer.
Alle badkamers in dit prachtige landhuis zijn goed uitgerust met douches, toiletten, toiletartikelen, wastafel, en één badkamer heeft zowel een bad als een douche. De badkamer voor de slaapkamer op de begane grond heeft een wasmachine en wasdroger.
In de volledig uitgeruste keuken, met vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, elektrische oven en kookplaat, kun je de geneugten van de Périgordine keuken ontdekken en proeven met je vrienden en familie.
De keuken/woonkamer/eetkamer is licht en luchtig en open met prachtige zichtbare stenen muren, comfortabele zitplaatsen voor maximaal 6 personen in zowel de woon- als eetkamer. De verwarming wordt verzorgd door een pelletkachel of door de airconditioning die ook warmte levert. De eethoek komt direct uit op het grote privéterras op het zuidwesten met prachtig uitzicht op het omringende landschap.

Er is privéparkeergelegenheid voor maximaal 2 auto's.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Historisch pand
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Jacuzzi
  • Airconditioning

Beschikbaarheid van 'Cottage les Charmes de Carlucet'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huisje ligt op het terrein van het uitgestrekte landgoed van Les Charmes de Carlucet en is volledig privé met een eigen groot terras en tuin, en een spa/jacuzzi voor maximaal 5 personen. Het terras heeft het mooiste uitzicht over de vallei, het oude gehucht Carlucet en het omringende landschap.
Het ligt op 2 km van het mooie dorpje Salignac-Eyvigues met een levendig marktplein, kruidenierswinkels en goede restaurants.
De prachtige Dordogne vallei is ook zeer gemakkelijk te bereiken. U zult rust, kalmte en comfort vinden terwijl u geniet van een pauze in een van de mooiste en interessantste delen van Frankrijk. Maar het is ook dicht bij het beste van alles in deze prachtige, interessante en historische regio.
In het hart van de Dordogne Gouden Driehoek, Perigord Noir, tussen de prachtige middeleeuwse stad Sarlat la Caneda en de wereldberoemde grotten van Lascaux in Montignac.
Het dichtstbijzijnde lokale restaurant is de uiterst populaire pub/restaurant The Black Duck, op slechts 5 minuten lopen. Het wordt zeer genoten en gewaardeerd door onze gasten.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Op slechts 400 meter van The cottage bevindt zich de charmante Iers/Franse Pub/Restaurant The Black Duck, waar lunch en diner worden geserveerd, evenals koele Guinness van de tap! Het serveert eenvoudige smakelijke regionale gerechten tegen redelijke prijzen. Ze serveren ook fish and chips! Er zijn 2 terrassen om buiten te eten met prachtig uitzicht over het omringende landschap. Het gebied van de Périgord Noir is beroemd om zijn gastronomie vanwege de prachtige overvloed aan heerlijke lokale delicatessen zoals truffels, walnoten en foie gras.
We hebben het geluk dat er veel heerlijke lokale restaurants in de buurt van het vakantiehuis zijn.
In het nabijgelegen dorp Salignac, op 5 minuten met de auto, is dit heerlijke bistro/café Cafe de la Place, op het dorpsplein in Salignac. Het biedt eenvoudige, goed gepresenteerde, redelijk geprijsde smakelijke maaltijden. Het is een levendige vriendelijke plaats. Vooral op vrijdagavond tijdens de zomermaanden, wanneer de dorpsavondmarkt met live muziek in volle gang is.
Slechts 10 minuten rijden van Les Charmes de Carlucet brengt u naar de Auberge d'Imbes, omgeven door een vredig landschap.
Er is een heerlijk buitenterras. Ze serveren hun eigengemaakte foie gras en andere regionale gerechten. Zeer vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Restaurant Le Petit Leon ligt in het hart van Saint-Léon-sur-Vézère, een charmant dorpje op ongeveer 25 minuten rijden van Les Charmes de Carlucet en The cottage.
Het eten hier is absoluut fantastisch! Het restaurant combineert een verfijnde klassieke keuken met moderne technieken, met de nadruk op de lokale producten die we bij de hand hebben.
Chef-kok en eigenaar Nick Honeyman uit Nieuw-Zeeland heeft eerder veel gewerkt in heel Frankrijk bij restaurants als L'Astrance en L'Arpege. Hij heeft ook zijn eigen restaurant, Paris Butter, in Auckland, Nieuw Zeeland. Nick brengt zijn passie voor klassiek Frans eten en innovatief koken samen, waarbij hij alles waar mogelijk lokaal inkoopt. Boek ruim van tevoren, want deze plek is erg populair.

Wat is er te doen

Lokale activiteiten
Les Charmes de Carlucet-Cottage, op het uitgestrekte privédomein van Les Charmes de Carlucet, ligt in het hart van de "Gouden Driehoek" van de Dordogne, Perigord Noir in Zuidwest-Frankrijk. Tussen de prachtige middeleeuwse stad Sarlat la Canéda en de wereldberoemde grotten van Lascaux bij Montignac. Het gebied staat bekend om de prachtige rivier de Dordogne en alle activiteiten die daar plaatsvinden, zoals kanoën, paddleboarden, zwemmen en vissen. Het is ook beroemd om de mooiste en meest historische dorpen van Frankrijk zoals La Roque Gageac, Domme, Beynac en Castelnaud la Chapelle. Ook is het beroemd om de majestueuze kastelen langs de oevers van de Dordogne, zoals Beynac, Castelnaud, en het prachtige voormalige huis van Josephine Baker, Chateau Milandes. Er zijn 147 UNESCO werelderfgoederen van prehistorisch belang langs de Vezere vallei die ook dichtbij is en op u wacht om ze te ontdekken.
Vanaf onze deur zijn er vele prachtige wandel- en fietsroutes, want Les Charmes de Carlucet-Cottage is omgeven door prachtig, vredig platteland vol met verbazingwekkende wilde dieren, zeldzame en prachtige wilde bloemen.
Op slechts 10 minuten rijden van Beaux Reves ligt de prachtige Jardins de Eyrignac, verkozen tot de mooiste tuinen in de Perigord Noir. Ook de prachtige Jardins van Marqueyssac liggen op korte rijafstand.
Er zijn een aantal 18 holes golfbanen op korte rijafstand.
Wij kunnen u ook helpen bij het organiseren van wijnproeverijen en wijngaardbezoeken in de wijnstreek van Bergerac.
Wij bieden een aantal extra diensten, waaronder massage therapeut, prive gids, Hot air ballonvaarten over de Dordogne vallei en Truffel jacht excursie tijdens de wintermaanden.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport
  • Schildercursus

Wat je ook moet weten...

Wij zijn Kerry, Tomas en onze dochter Evie.
Wij zijn de eigenaren van Les Charmes de Carlucet.
Wij zijn een Brits/Zweeds koppel.
We wonen sinds 2012 in Frankrijk. Na 4 jaar in Parijs te hebben gewoond en gewerkt, zijn we naar de Dordogne verhuisd en hebben we Les Charmes de Carlucet gekocht.
Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloten we een levenslange droom te volgen, namelijk het runnen van een vakantiebedrijf in een prachtig deel van de wereld.
We hebben in vele landen in de wereld gewoond en gewerkt tijdens onze carrières en hebben veel gereisd. We weten wat we leuk vinden aan een verblijf op mooie plaatsen. Ons doel is om dezelfde hoge normen die we waarderen naar Les Charmes te brengen terwijl we ons avontuur in deze ongelooflijk mooie hoek van de wereld voortzetten.
Wij wonen in het landhuis naast de gîte. We zijn erg blij om aanbevelingen en reserveringen voor u te maken als u dat wenst.
Er zijn 2 privé gîtes op het landgoed van Les charmes de Carlucet. Beide zijn volledig privé van elkaar, maar ze kunnen samen gehuurd worden voor grotere groepen tot 12 personen.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Inclusief gratis toiletartikelen. Alle badkamers hebben een haardroger. Alle slaapkamers hebben airconditioning. Tijdens de wintermaanden worden pellets verstrekt voor de pelletkachel. Toeristenbelasting inbegrepen in de prijs.
Een welkomstpakket met lokale wijn, kaas en snacks.
Inchecken is vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst.
Uitchecken op de dag van vertrek is om 10 uur.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Cottage les Charmes de Carlucet heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 995

Prijs per week vanaf

€ 995

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie