Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Richard en Liesbeth Torenbeek

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Dit stijlvolle landhuis heeft een verwarmd privé zwembad. Het huis is ook uitgerust met Airco in de master bedroom op de eerste etage en op de slaapkamer op zolder. Het is geschikt voor 6 tot 8 personen + baby. Je hebt er veel privacy en een zeer grote overdekte buiten ruimte.

Het huis is van alle gemakken voorzien. Het heeft drie grote slaapkamers en een vide (open slaapkamer) met een extra box spring, drie badkamers, satelliet met Nederlandse TV/DVD Speler, Snel internet in alle kamers. Verder aanwezig: zeer grote koelkast, vriezer, wasmachine, droger en een vaatwasser. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het huis is geschikt voor 6 tot 8 volwassenen en 1 baby (kinderbedje en -stoel aanwezig). Wij zorgen ervoor dat de bedden zijn opgemaakt! Je hoeft dus geen linnengoed mee te nemen.
De riante tuin (2000 m2) met schitterende vergezichten heeft een verwarmd zwembad van 9 bij 4 meter (vanaf 1 mei tot eind oktober), een groot terras met luxe zonnebedden, een grote overdekte veranda met BBQ en lounge hoek. Verder zijn er een trampoline, schommel, dartspel, tafeltennistafel en een poolbiljart aanwezig. Het huis is geheel met dubbel glas uitgevoerd en heeft centrale verwarming. Dus ook in het voor- en naseizoen kunt u hier heerlijk comfortabel genieten. Vanaf Utrecht is het ongeveer 11 uur rijden.

Mocht u elektrisch rijden, dan is het goed te weten dat u bij ons snel kunt laden
**

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Vakantiehuis Le Bouyssou Bas'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Dit zeer comfortabele huis ligt op een van de mooiste plekken van de Dordogne, in de Périgord Noir, vlakbij de bekende kastelen (Castelnaud, Chateau des Milandes, Beynac), de rivier de Dordogne (waar kanoën de belangrijkste activiteit is), grotten (Gouffre de Padirac, Gouffre de Proumeyssac, Lascaux II, ), mooie natuur, en de mooie oude stad Sarlat. Het huis heeft zeer mooie vergezichten en een tuin vol fruitbomen. Op 900 meter ligt het dorp St Laurent la Vallee en op 8 kilometer ligt het pittoreske Belves. Sarlat ligt op 20 minuten rijden. Vanaf het huis kunt u verschillende wandelroutes volgen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Vakantiehuis Le Bouyssou Bas heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.5 sterren
  • 9 sterren

    Beste Richard en Liesbeth,

    We hebben een heerlijke 2 weken gehad in jullie fijne huis in de Dordogne. Het huis ligt op een hele mooie en rustige locatie, met gelukkig ook genoeg activiteiten in de prachtige omgeving (kanoën, klimparken, dorpjes).

    Met het warme weer hebben we elke middag kunnen genieten van het zwembad en ‘s avonds hebben we elke avond van het mooie uitzicht over de vallei kunnen genieten!

    Het was ons een genoegen! Dank jullie wel voor de hartelijke ontvangst!

    Annemieke en Nilton

  • 10 sterren

    Vorig jaar hebben wij met 6 man 1 week in het huis van Richard en Liesbeth gezeten. En werkelijk alles was perfect geregeld! Richard reageert direct op de berichten, zeker omdat er wat onzekerheden waren rond Corona gaf dat een goed gevoel.

    Het huis zelf is werkelijk fantastisch, het ligt op een heuvel met prachtig uitzicht, de overkapte buiten ruimte is ook een geweldige toevoeging! En in de omgeving is genoeg te doen en te zien.

    Alles is aanwezig, grote ijskasten, wasmachines, perfecte BBQ. Ik kan iedereen aanraden hier te verblijven!
    Wij gaan dit jaar met 1 man meer op vakantie, dus helaas dit jaar niet in het huis van Richard en Liesbeth, maar wij keren zeker nog eens terug!

    Mvg Lodewijk.

  • Ilse&Geert en kids uit Kuurne, Belgie

    10 sterren

    Goedemorgen Richard
    We hebben een hele mooie tijd gehad.
    We hebben de rust gevonden in de zalige omgeving.
    Jullie hebben een heel mooi huis waar we graag nog een keertje terug naar komen.
    Groeten en u hoort zeker nog van ons 😊

    Geert, Ilse & kids

Culinair en wijn

In het nabijgelegen St. Pompon ligt een prima restaurant (op vijf kilometer rijden). Daarnaast kan er heerlijke gegeten worden in Belves en in Tremolat vind je een klasserestaurant. Voor de wijnliefhebbers is een bezoek aan Jaubertie en chateau Tour des Gendres in Bergerac een aanrader. Topwijn voor redelijke prijzen.

Wat is er te doen

Bij het huis vindt u natuurlijk het verwarmde zwembad, een poolbiljart, een tafeltennis tafel, dartboard, schommels en een grote trampoline.
Bij het plaatsje Sarlat zijn een paar mooie klimparken, top voor de kids. Paardrijden kan bij het plaatsje Le Coux op 15 minuten rijden. Op 10 minuten rijden vind je een golfbaan. Lolivari is een 18 holes baan. Bij Siorac en Perigord ligt ook een negen holes baan, die zeker zo leuk is. Daarnaast zijn er op 15 minuten rijden de kastelen Castlenaud, Milandes en Beynac, alle gelegen aan de rivier de Dordogne, waar kanoën de favoriete bezigheid is in de zomer.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

Onze wisseldag is zondag, want zondag is een rustige reisdag. U wordt in Frankrijk ontvangen door Susie en/of Matthew. Zij zorgen voor het onderhoud van het zwembad en de tuin. Ook zorgen zij dat u aankomt in een schoon huis met opgemaakte bedden.

De laatste referenties treft u hieronder:

Recommandé sans aucun doute!!
Leven als god in Frankrijk

We hebben heerlijk genoten in dit mooie vakantiehuis. De ligging en het weidse uitzicht werkt inspirerend. Naast de ruime tuin met z’n verschillende plekjes om even lekker weg te kunnen dromen is het ook fijn om een frisse duik te kunnen nemen in het goed onderhouden zwembad. De locatie ligt perfect gelegen t.o.v. de vele schatten die de Dordogne kent en outdoor activiteiten. ’s Avonds met het hele gezin lekker eten op de overdekte veranda, daarna turen naar de langs zwevende luchtballonnen. Op het moment dat de Otus scops weer van zich laat horen weet je dat het tijd is voor een nightcap.
Willem&Ria

Beste Richard,

Zaterdagavond teruggekomen vanuit de Dordogne. Toch naast ons bericht in het gastenboek nog even een bedankmail voor drie mooie weken in jullie prachtige huis in St. Laurent. Is werkelijk een geweldig verblijf. Een compleet ingericht en smaakvol huis op een prachtige plek. De rust en ruimte waren bijzonder, we hebben er iedere dag weer van genoten. Het gaf bijna keuzestress welk zitje nou het beste was om de namiddagborrel te nemen en de zon mee te pakken als die er was. De vlonder met uitzicht over de vallei en koeien had wel onze voorkeur. Het weer was helaas wat minder, net als in Nederland wat wisselvallig en kouder dan normaal, maar dat maakte dat we eigenlijk veel meer hebben gezien en bezocht dan we hadden bedacht. Een cultureel rijk en interessant gebied met werkelijk prachtige dorpen en steden en kastelen. Zelfs de grotten in geweest toen het wel erg hard regende. De beginnende windhoos in het dal vorig weekend was hopelijk uitzonderlijk en trok gelukkig de andere kant het dal weer uit. June en Gerry waren bijzonder aardig en gastvrij.
We kunnen ons heel goed voorstellen dat het huis voor jullie voelt als een tweede thuis.

Nogmaals veel dank en hartelijke groet, Wim en Erik
****
Er is genoeg te doen. Edelstenen groothandel ontdekt, heerlijk gegetenbij Belves (restaurant L'envers), massages (prima tipvan jullie!), golfbanen, leuke dorpjes, winkelen etc...etc.......(voor ons zijn de twee weken te snel omgevlogen). Jullie hebben een super locatie voor jullievakantiehuis uitgezocht!!! En prettig dat alles zo netjes is incl. met fijneinrichting ed
Rob&Patricia
******
Beste Richard en Liesbeth,

We zijn weer thuis na een heerlijke week in de mooie Dordogne.
Alles is prima verlopen.
De routebeschrijving was perfect, gelukkig, want de navigatie wasaf en toe de weg kwijt.
Het huis was prachtig, locatie ook.
Heerlijk rustig, ‘s avonds alleen het geluid van krekels en verderheerlijke stilte.
We hebben allemaal genoten van het huis, het zwembad, de tuin,tafeltennis en andere aanwezige spellen.
De omgeving was ook geweldig, zoveel te zien en te doen, we gaanzeker nog een keer terug.
Gerry en June hebben ons keurig ontvangen, erg sympathieke mensen.

Hartelijkdank...Annette en familie
******
Hoi Richard,

We hebben het heerlijk gehad. Wat een super fijn huis om vakantie in te houden. Alles is er aanwezig. We hebben genoten van het zwembad, de tuin, de drie badkamers, de overkapping en de keuken waar echt alles op en aan zat. Het was perfect
Deborah

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De borg moet voor vertrek overgemaakt worden. Deze wordt binnen 2 weken na afloop van de vakantie retour geboekt onder aftrek van eventuele schade.

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 125,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.400

Prijs per week vanaf

€ 1.400

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie