Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Les Nénuphars huisje gebouwd in 1889 is gelegen in de prachtige Dordogne platteland-een rustige omgeving perfect voor uw volgende vakantie. Het is smaakvol gerenoveerd en biedt plaats aan vier personen, verdeeld over twee slaapkamers met een woonkeuken/eetkamer.

Ontspan en geniet elke ochtend van het gezang van de vogels terwijl u geniet van een duik in uw eigen privézwembad, dat grenst aan de cottage. Daarna kunt u de dag doorbrengen met het verkennen van de omgeving. Het dichtstbijzijnde dorp Verteillac heeft een bakker, slager, bars en restaurants en andere winkels.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een woonkamer met balkenplafond en stenen muren. Er is een kleine maar volledig uitgeruste keuken. Vanaf hier zijn er twee aparte tweepersoons slaapkamers met elk een eigen badkamer. Elke slaapkamer is aangekleed met antiek Frans linnen voor de ramen om de onderdompeling in de Franse ervaring compleet te maken.

Een slaapkamer heeft een kingsize bed en de andere heeft 2 eenpersoonsbedden. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met inloopdouche.
Zowel het huisje als de badkamers zijn goed toegankelijk omdat er geen trappen zijn.
Buiten het huisje is een privé binnenplaats met een buitenkeuken en een BBQ. Er zijn overdekte zitplaatsen op het terras.
Een ander terras is vlakbij het zwembad dat privé is voor uw gebruik en een zonnedek heeft.
Wij vragen onze gasten om voor hun eigen veiligheid niet in het zwembad te springen of te duiken omdat het daarvoor niet diep genoeg is.
Houd er rekening mee dat er deze zomer waterbeperkingen kunnen zijn, en we vragen u om niet teveel in het zwembad te spetteren, omdat we het misschien niet mogen bijvullen als het water opraakt.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Les Nénuphars'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Les Nénuphars cottage is gelegen in het prachtige, rustige landschap van de Dordogne, tussen de landerijen. We zijn zeer goed gelegen voor een aantal van de beste die het gebied biedt.
Aubeterre sur Dronne -a Beaux Village en Brantôme, Bourdeilles, Mareuil, Villars zijn binnen een uur rijden te bereiken.
Er zijn verschillende luchthavens in de buurt, waaronder Bergerac, Limoges, Poitiers en Bordeaux. Deze worden allemaal bediend door goedkope luchtvaartmaatschappijen.
Het dichtstbijzijnde dorp is Verteillac, een levendig dorp vooral in de zomermaanden. Het dorp heeft winkels zoals een bakker, een slager, kappers, restaurants en bars. Er is ook een winkel die alles verkoopt, van tomaten en wijn tot tv's en bedden... je moet het zien om het te geloven. Verteillac ligt op loopafstand van het huisje. Maar om volledig van de omgeving te genieten is een auto nodig, want er is geen openbaar vervoer.
Riberac is de dichtstbijzijnde stad met de grotere supermarkten en veel meer winkels en u kunt van daaruit kanoën op de rivier de Dronne. Er is een grote markt in Riberac op vrijdagochtend die zeker een bezoek waard is.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Les Nénuphars heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Nous avons passé un formidable séjour dans le gîte de Debbie et Brian, qui sont aussi adorables, accueillants que discrets. Le lieu et calme et reposant. Le logement est restauré avec goût et parfaitement équipé, rien ne manque! Petit plus avec la piscine pour les chaudes journées d'été, idéal pour une petite famille ! A tester également les délicieux burgers de Brian !

Culinair en wijn

Verteiallac heeft verschillende restaurants en bars om uit te kiezen, maar we worden verwend met keuze, omdat de naburige dorpen allemaal op rij- of fietsafstand restaurants en bars hebben. In de zomer kunt u elke avond in een ander restaurant eten.
De wijngaarden van St Emillion en Bergerac liggen beide op korte rijafstand.

Wat je ook moet weten...

De gastheren wonen ter plaatse en renoveren momenteel hun schuur. Alle werkzaamheden tijdens het bezoek van de gasten zullen met zorg worden uitgevoerd en het lawaai zal tot een minimum worden beperkt; het plezier van de gasten zal niet worden verstoord.
Houd er rekening mee dat we twee katten hebben die u zou kunnen tegenkomen. Ze zijn erg vriendelijk en genieten van een aai.
De gastheer en -vrouw zullen u graag suggesties doen voor bezienswaardigheden tijdens uw verblijf.
Er is parkeergelegenheid voor twee auto's. Een auto is essentieel om van de omgeving te genieten, want er is geen openbaar vervoer naar het huisje. Het huren van een auto is aan te raden.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 910

Prijs per week vanaf

€ 910

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.