Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Job van der Kroft

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Ruim vrijstaand vakantiehuis voor 8 personen. Rustig gelegen, met verwarmd zwembad, trampoline en kabelbaan en een royale omheinde tuin, waar kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen. Het vakantiehuis is gelegen in een dorp waar je 's ochtends met een knapperig stokbrood onder je arm geniet van de mooie omgeving en waar je 's avonds uit 3 restaurants kunt kiezen allemaal op 4 minuten loopafstand.

Woonkamer
De stijlvolle woonkamer is perfect om lekker met elkaar te relaxen. Het zitgedeelte bestaat uit een lekkere 3 zitsbank en twee lage stoelen. Speel hier spelletjes, serveer een uitgebreide borrel of kijk een spannende film met het hele gezin. Via de chrome cast kun je Netflix kijken en via de bluetooth speaker luister je je favoriete muziek op elk moment van de dag. De zware houten eettafel biedt plek voor 10 man en is een mooie plek voor een uitgebreid diner. Vanuit deze kamer heb je mooi uitzicht over de omliggende heuvels.

Keuken
De elegante keuken in landelijke stijl is perfect uitgerust om uitgebreid te koken. De keuken beschikt over alle apparaten die je thuis ook hebt en is van Bosch/ Siemens kwaliteit. Er is zelfs een bordenwarmer! Koffie drink je uit het Nespresso apparaat. Niets leuker dan inkopen te doen op een van de lokale markten en een uitgebreide lunch of diner te bereiden voor je familie. Hou van je koken dan ben je aan het juiste adres!

Slaapkamers
Fête de la Chouette beschikt over 4 slaapkamers van 2 personen. De master bed room op de 1e verdieping beschikt over een heerlijk kingsize bed ( 200*180) met een heerlijk zacht topmatras. De kamer is licht maar kan ook geheel worden afgesloten door de blauwe luiken die zo typisch zijn voor de streek. Door de twee grote kasten is er voldoende opbergruimte. Een heerlijke plek om ’s ochtends de dag te beginnen met het gezang van vele vogels.
De tweede kamer op de 1e verdieping is de kinderkamer met een stapelbed (90*200). Deze kamer is ingericht met een grote kast die ook dienst kan doen als commode. Verder is er veel houten speelgoed.
De derde kamer is op de onderste verdieping en heeft twee 1 persoonsbedden inclusief een opbergkast.
De deuren van de vierde kamer bieden direct toegang tot de tuin. Deze kamer is groot, heeft twee kasten en een king size bed (180 * 200) inclusief top matras.

Badkamers
De badkamer op de eerste verdieping is modern en heeft een heerlijke douche, wastafel en wc. De badkamer op de onderste verdieping is van alle gemakken voorzien, deze badkamer beschikt naast een douche, wastafel en wc ook over een heerlijk bad.

Voortuin
Als je het hek binnen komt rijden aan de dorpskant, vallen je meteen een aantal zaken op. Allereerst de lavendel haag die de tuin afschermt van de oprijlaan en de carport waar twee auto's overdekt kunnen staan. In de voortuin vindt je direct de grote ingegraven trampoline. Als je het paadje naar het huis oploopt kom je via de veranda bij de voordeur. De veranda is een goeie plek om aan het einde van de middag een glaasje wijn te drinken. Daarnaast is een druivenprieeltje waar je lekker een kopje koffie kan drinken en in de ochtendzon. Aan leuke zitjes geen gebrek!

Achtertuin
In de achtertuin is het zoutwater zwembad. Het zwembad is open van april tot en met september. Een zoutwater zwembad gebruikt het proces van elektrolyse om het water te zuiveren zonder de toevoeging van chloor, met als gevolg zachter water en minder risico op allergieën en irritaties van ogen en huid. Een zoutwater zwembad heeft slechts 10% van het zoutgehalte van de oceaan. Op het terras is ook de buitendouche. Het terras is voorzien van een overkapping. Hier kan uitgebreid getafeld worden tijdens zwoele zomeravonden. Uiteraard staat hier de BBQ. Binnen is ook nog een kleine zomerkeuken met een twee pits inductieplaat, een grote ijskast wasmachine en droger. Perfect om nog even ene sausje op te warmen en een flesje wijn koud te zetten. Achter het zwembad en het terras is een grote glooiende tuin. Deze tuin is perfect voor het spelen van verstoppertje, tikkertje of een picnic.
Sainte Alvere
Sainte Alvere is een schilderachtig middeleeuws dorpje met vele zandstenen huizen. Het dorp heeft zijn bekendheid te danken aan de truffels. Deze worden in de winter verkocht op maandag ochtend voor soms wel 1000 Euro per kilo. In de zomer worden in Sainte Alvere avond markten georganiseerd waar de heerlijkste streekgerechten worden geserveerd allemaal gemaakt van lokale producten. In Sainte Alvere heb je alle winkels en horeca op loopafstand.

Omgeving
Het huis ligt in de Perigord Noir dit is bekendste streek van de Dordogne. In de directe omgeving is er heel veel te doen voor het hele gezin, denk hierbij aan kastelen, aquaparken, kanotochten, bezoek aan wijngaarden etc. Golfers kunnen hun hart ophalen met 5 prachtige banen binnen 25 km.
Hou je van lekker eten dan zul je in deze streek aan je trekken komen. In het dorpje zelf zijn verschillende goeie restaurants, onze favoriet is Dix. Dit restaurant kreeg als enige restaurant in de Dordogne een plek in de Gault & Millau’s Sélection 109 - een lijst van de 109 nieuwe beste chefs van Frankrijk in 2021. maar je je hebt ook bijvoorbeeld La Laterne , een heerlijke pizzeria met een leuke tuin!

Oppas, Private Dining en meer
We bieden verschillende services voor een optimaal verblijf: oppas, fietshuur waarbij de fietsen bij het huis worden gebracht en weer worden opgehaald maar ook private dining van chefs uit de buurt die gebruik maken van lokale producten uit de buurt.

Laat ons weten waar je zin in hebt en wij hebben tips voor je!

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderoppas
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Fête de la Chouette'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Sainte Alvere
Sainte Alvere is een schilderachtig middeleeuws dorpje met vele zandstenen huizen. Het dorp heeft zijn bekendheid te danken aan de truffels. Deze worden in de winter verkocht op maandag ochtend voor soms wel 1000 Euro per kilo. In de zomer worden in Sainte Alvere avond markten georganiseerd waar de heerlijkste streekgerechten worden geserveerd allemaal gemaakt van lokale producten. In Sainte Alvere heb je alle winkels en horeca op loopasftand.

Omgeving
Het huis ligt in de Periogrord Noir dit is bekendste streek van de Dordogne. In de directe omgeving is er heel veel te doen voor het hele gezin, denk hierbij aan kastelen, aquaparken, kanotochten, bezoek aan wijngaarden etc. Golfers kunnen hun hart ophalen met 5 prachtige banen binnen 25 km.
Hou je van lekker eten dan zul je in deze streek aan je trekken komen. In het dorpje zelf zijn verschillende goeie restaurants, onze favoriet is Dix. Dit restaurant kreeg als enige restaurant in de Dordogne een plek in de Gault & Millau’s Sélection 109 - een lijst van de 109 nieuwe beste chefs van Frankrijk in 2021. maar je je hebt ook bijvoorbeeld La Laterne , een heerlijke pizzeria met een leuke tuin!

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Fête de la Chouette heeft de afgelopen 4 jaar 7 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.428571428571429 sterren
  • 9 sterren

    Mooi huis (en schoon!), lekker rustig gelegen en voldoende te doen in de buurt. Was echt top dat het zwembad nog open was, de kinderen hebben genoten. Zeker een aanrader :)

  • 9 sterren

    Juli 2022, verblijf met 7 personen. Een mooi huis met een mooi zwembad in een mooie omgeving.
    In het huis is alles aanwezig wat er nodig is. Grote tuin met goede BBQ. Zwembad schoon en voorzien van wat zwemspeelgoed. Dorpje dichtbij met wat lokale winkeltjes en restaurants. Eigenaar heel vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar!
    Ideaal dat wisseldag op zondag is, dat voorkomt reizen op de drukke zaterdag!

  • 9 sterren

    We hebben enorm genoten van dit heerlijke huis, wat van alle gemakken (speelgoed, spelletjes, kinderstoel etc.) is voorzien. We zijn met z'n 4-en (gezin met jonge kinderen) heerlijk tot rust gekomen. Eigenaar Job is heel vriendelijk en behulpzaam en altijd bereikbaar. Het dorpje was gemoedelijk met noodzakelijke winkels erg dichtbij. Bovendien een erg fijne bakker! Aanrader voor een familievakantie!

    Ook handig om te weten: een prima snelle laadpaal voor elektrische auto's op loopafstand.

Culinair en wijn

De Dordogne en specifiek de Perigord Noir staat bekend om zijn streekprodukten, denk aan truffels, foie gras, wijnen uit de heuvels van Bergerac, noten enz.
Sainte Alvere staat bekend om de truffels. 's Winnters wordt op maandagmorgen een truffelmarkt georganiseerd waar handelaren en kopers vanuit heel Frankrijk op af komen. In de restaurants in Sainte Alvere en de omgeving eet je de heerlijkste streekgerechten met truffel!

Wat is er te doen

- Avond markten in de zomer
- Private Dining aan huis
- Fiets verhuur aan huis
- golfen, 5 banen binnen 25 km
- kano varen op de dordogne of Vezere
- pret en waterparken (Jacquou)
- Pre Historische Grotten
- 1001 Kastelen
- Wijnhuizen in Bergerac
- wij verzorgen graag een oppas
Laat ons weten waar je zin in hebt en wij hebben tips voor je!

  • Bij wandelpaden
  • Pretpark in de buurt
  • Watersport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

babybedje beschikbaar voor 20 euro per week

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 180,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 750

Prijs per week vanaf

€ 750

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie