Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Michael Merrifield

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Stable End is een stenen huisje dat is gerenoveerd en opnieuw ingericht volgens de hoogste standaard. Deze woning heeft twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Er is een tweepersoonsslaapkamer met een kingsize bed en een familiebadkamer op de begane grond en een tweepersoonsslaapkamer met een kingsize bed en een en-suite doucheruimte met inloopdouche op de eerste verdieping. Er is ook een slaapbank in de woonkamer waar 2 personen kunnen slapen.
Er zijn gratis thee- en koffiefaciliteiten met een Tassimo koffiezetapparaat in de keuken. Alle beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.
De woonkamer heeft satelliet TV, Wifi en een houtkachel en heeft openslaande deuren naar een privé terras met een adembenemend uitzicht over de Dordogne.
De jacuzzi is nu open en heeft een prachtig uitzicht op de ondergaande zon en de sterren 's nachts. U kunt zelfs uw telefoon aansluiten, zodat u naar uw eigen muziek kunt luisteren en de verlichting in de jacuzzi kunt aanpassen aan uw stemming.
Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte waar gasten gebruik kunnen maken van de Life Fitness Multi gym, de crosstrainer en de yogamatten. Er zijn ook mountainbikes beschikbaar om te gebruiken op de fietspaden die direct vanaf het huisje leiden om de lokale omgeving te verkennen. Er zijn volwassen en kinderfietsen en helmen, evenals een babyzitje. Er zijn kaarten en leuke activiteiten voor kinderen. Er is ook een ontspannende zithoek met uitzicht op het omliggende platteland met een prachtig uitzicht. Er is totale WiFi-dekking in het huisje, op het hele terrein en op de buitenterrassen.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Jacuzzi
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Stable End'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Ontdek dit authentieke Franse gebied, een toevluchtsoord buiten de gebaande paden en ver weg van de toeristische route. Dit is de echte Franse levensstijl; restaurants vol met de lokale bevolking die rustieke Franse gerechten serveren die ongelooflijk goed geprijsd zijn in mooie schilderachtige dorpjes.
Bergerac is een middeleeuws stadje met vakwerkhuizen en geplaveide straatjes die naar de schilderachtige rivier de Dordogne leiden. Een bezoek waard is het Maison de Vins Bergerac, een prachtig oud klooster dat dateert uit de 12e eeuw. Er is een wijnproeverij waar u Bergerac wijnen kunt proeven die 13 appellations omvatten.
Perigueux dateert uit de tijd van het Romeinse Rijk en de Byzantijnse kathedraal staat prominent op de top van de stad. Het cluster van koepels is overal in de stad te zien en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De kathedraal is ontworpen door dezelfde architect als de Sacré Coeur in Parijs en heeft een Grieks kruisplan, vergelijkbaar met de kathedraal van San Marco in Venetië. Het Romeinse Rijk is nog steeds zichtbaar in het Gallo-Romeins Museum Vesunna, een unieke archeologische vindplaats, waar u de ouderdom van deze stad echt kunt waarderen. Dwaal door de middeleeuwse straatjes en bewonder de vakwerkhuizen en prachtige woningen van rijke kooplieden uit Perigueux in de 15e eeuw. De geplaveide straten leiden naar vele mooie pleinen vol bars, cafés en restaurants.

Op minder dan een uur rijden ligt de beroemde oude stad Saint Emilion, omgeven door de beroemde wijngaarden waar u een van de vele kastelen kunt bezoeken voor een wijnproeverij.

Verderop, richting de kust, ligt de mooie, elegante stad Bordeaux. Het uitzicht vanaf de rivier als u de stad nadert, is adembenemend, met de 18e-eeuwse gebouwen in Versailles-stijl langs de rivier de Garonne. Bordeaux heeft alles, van de langste autovrije winkelstraat van Europa, met alle internationale en Franse ketens, elegante boulevards met designerwinkels, pleinen vol cafés en brasserieën tot musea en theaters.
Het Grand Theatre is een van de oudste theaters van Europa, een prachtige concertzaal uit de 18e eeuw. In Bordeaux zou je je gemakkelijk kunnen vergissen in Parijs, maar dan zonder de drukte en klein genoeg om in één dag rond te lopen en te genieten. Bordeaux staat bekend als de wijnhoofdstad van de wereld en wordt omringd door 's werelds beroemdste wijngebieden, waaronder Pomerol, Margaux, Medoc, Sauternes en Saint-Emilion. Zorg er daarom voor dat u, voordat u vertrekt, een van de wijnwinkels binnengaat om een fles wijn te kopen.

Slechts 35 minuten ten westen van Bordeaux ligt de langste zandstrook van Europa, de Cote d'Argent, die 200 km lang is. Een van de vele bezienswaardigheden langs deze strook is La Grande Dune du Pilat, de hoogste zandduin van heel Europa. Er is veel te zien in het Bassin d'Arcachon, waaronder de stad Arcachon. Dit was in de 19e eeuw een populaire bestemming voor Parijzenaars, en is vandaag de dag nog steeds vol met restaurants, waar oesters een specialiteit zijn omdat het de thuisbasis is van de grootste oesterkwekerij ter wereld.

    Culinair en wijn

    Er zijn vele uitstekende lokale restaurants binnen 10 minuten rijden van Gites Boutique waar de lunchmenu's een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben. Een typisch lunchmenu (behalve in het weekend) bestaat uit huisgemaakte soep, een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, een karaf rode of witte wijn en koffie. De hele maaltijd kost slechts tussen de €13 en €15 per persoon.

    Wat is er te doen

    • Aan fietsroute

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Prijs is inclusief

    Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    Stable End heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs per week vanaf

    € 1.540

    Prijs per week vanaf

    € 1.540

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
    • De host doet mee aan de Omboekgarantie