Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

7 le Bourg Nord

Bekijk album (35)
/
  • 10
  • 3
  • 5
  • 8
  • 1
8,6
Waardering
 

Beschikbaarheid van '7 le Bourg Nord'

Carla Rodenhuis / en dochter Alexandra Warlam heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 jun 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

7 le Bourg Nord heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,6
Bezocht in augustus 2021

Voor het eerst sinds jaren weer op vakantie naar Frankrijk! We kozen dit heerlijke stekje op basis van de locatie, ruime tuin, enorme zwembad en ruime slaapkamers. Met onze groep van 4 volwassenen en 5 kids was het werkelijk geweldig toeven in Landerrouet. Het weer liet wat te wensen over dus besloten we uit te vliegen naar Libourne, Bordeaux en saint Emilion. Genieten! Voor wie op zoek is naar een plek met weinig prikkels, geen toerisme en activiteiten is hier op zn plek! Het huis faciliteert in alles wat je nodig hebt op vakantie! Wij zijn een herinnering rijker.

8
Bezocht in augustus 2020

Een heerlijk ruim en koel huis met een grote tuin en een lekker diep zwembad. Het huis is zeer geschikt voor 10 personen. We waren met 4 volwassen en 5 kinderen. Iedereen heeft zich prima vermaakt.

9
Bezocht in augustus 2020

Een heerlijk ruim huis met een grote tuin en een prachtig zwembad. Het huis is zeer geschikt voor 10 personen. Alles is erg ruim en goed ingedeeld. Wij vonden het erg leuk dat er een goeie piano staat waar op gespeeld mag worden. Het ligt in een prachtige omgeving met wijnvelden, mooie dorpjes en volop gelegenheid om te wandelen of te fietsen. We kunnen het huis erg aanbevelen.

9
Bezocht in juli 2020

Het is echt een heerlijk huis met prachtige tuin en dito uitzicht en het zwembad maakt alles echt vakantie!

9
Bezocht in augustus 2019

Een fantastisch onderkomen waar ik al verscheidene jaren met een grote groep heerlijk muzikaal aan de gang kon, met een piano en een geweldige akoestiek. Het heerlijke huis en de mooie tuin zijn met zorg "aangekleed". Er is ruimte voor allen en voor ieder apart. Het huis blijft lekker koel. Er is een mooi zwembad bij.
Na te hebben genoten van de prachtige einder, het klepelende klokje van de dorpskerk en de schitterende sterrenhemels, is het er goed slapen! Adriaen van der Veen, "Zingen is heerlijk", Amsterdam

8

Hier geweest? Schrijf een recensie