Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Stephen McMahon

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Het vakantiehuis ligt op een wijngaard in het Bordeaux wijngebied, die nog functioneert. De ruimte gite is met liefde verbouwd in de oude wijnboerderij, in het glooiende landschap van de wijngaarden van de Gironde. Je hebt hier prachtig uitzicht over de wijngaarden en je kunt heerlijke wandelingen over het terrein maken of ergens gaan zitten schilderen of lezen. De perfecte setting om te genieten van de eigen producten en wijnen van de wijngaard.
Dit vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken en een slaapkamer op de eerste verdieping met een kingsize-tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Een eigen terras en een aangewezen parkeerplaats.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Strijkijzer
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Clos Vieux Rochers Vineyard & Gites 2 The Courtyard'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Monbadon ligt in de gemeente Puisseguin, op minder dan een uur van Bordeaux en Bergerac, gemakkelijk bereikbaar met de auto, de trein of het vliegtuig. Je zit hier in het hart van de wijnregio van Bordeaux in het Zuidwesten van Frankrijk. Saint Emilion ligt op een klein stukje rijden.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • Op wijngaard

Recensies

Clos Vieux Rochers Vineyard & Gites 2 The Courtyard heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Echt een aanrader! Normaal geef ik geen 10, maar hier was het t waard! Wij komen zeker terug.

    Heel warm welkom door de eigenaars, ze deden er alles aan om het tot een perfecte vakantie te maken voor je. Ze dachten mee, gaven advies en waren erg attent.

    Goed onderhouden gîte, van alle gemakken voorzien (kookplaat, koelkast, vriezer, kachel). Met uitzicht vanuit je bed op de wijngaard. Gastentuin beschikbaar, voor de 3 gîtes samen.

    Wij verbleven hier een week, een weekend is echt te kort. Er zijn genoeg wandelroutes en stadjes in de buurt om te bezoeken.

Culinair en wijn

Wij bieden wijnproeverijen aan op het terrein. Ook een ontbijt of een avondmaaltijd behoort tot de mogelijkheden. In de buurt zijn verschillende restaurants op een klein eindje rijden, maar in de gite vindt u alle faciliteiten om zelf te komen, en ook is er een bbq te leen.

Wat is er te doen

Een bezoek aan Clos Vieux Rochers biedt de gelegenheid om het dagelijks leven op een wijngaard van dichtbij eens mee te maken. Ook bij het wisselen van de seizoenen kan uw ervaring wisselen.
Rob en Steve wonen en werken hier, dus zijn altijd in debuurt voor als u vragen hebt over het proces van wijn maken of als je geluk hebt, ook voor een rondleiding over de wijngaard en de kelders.
De eigenaars vinden het leuk als de gasten over het terrein wandelen, met de vallei ernaast en het bos, zodat je de schoonheid van dit gebied echt kunt absorberen.
Er is een golfbaan vlakbij, heerlijk om te wandelen en te fietsen. Ook is er een meer waar je kunt zwemmen en kanoën op maar 12 km.
De vliegvelden van Bordeaux en Bergerac liggen op minder dan een uur rijden.
Saint Emilion ligt op maar een klein eindje rijden, net als vele andere toeristische bezienswaardigheden, wijngaarden en restaurants.

  • Bij paardrijroute

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Als u het vakantiehuis net zo schoon achterlaat als u het hebt aangetroffen, brengen we u geen schoonmaakkosten in rekening.
We kunnen u een ontbijtservice bieden voor € 9,95 per persoon.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 560

Prijs per week vanaf

€ 560

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie