Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Welkom bij Gites Forets, een moderne verbouwing van een schuur uit het begin van de 19e eeuw, gelegen in het gehucht Les Forets. Er zijn 2 hectare tuin en park waarin u kunt zwemmen of genieten van de zon rond het overdekte zwembad of een aangename plek vinden om te zitten en te genieten van het wild terwijl u een hengel uitwerpt in ons mooie kleine meer.

Uw Gite is gelegen aan de rand van de Monts de Blond een gebied van aangewezen natuurlijke schoonheid met een prachtig glooiend landschap van granieten uitlopers, meren, bossen en weiden dicht bij de dorpen Cieux , Oradour sur Glane en Nantiat allemaal binnen 10 minuten rijden, terwijl St Junien en Bellac zijn grotere steden een beetje verder weg met een breder scala aan winkels, supermarkten en openbare voorzieningen, waaronder zwembaden, bioscopen en toeristische informatie centra. Uw vakantiehuis heeft een vlakke toegang vanaf uw parkeerplaats aan de voorzijde van het pand dat leidt naar de Gite ingang, een achterdeur leidt naar uw prive-tuin en patio zijn uitgerust met een barbecue en tuintafel en stoelen, ideaal om buiten te dineren of te genieten van een glas wijn terwijl u zich verwondert over de sterrenhemel 's nachts.

Uw omheinde privétuin leidt naar een ander deel van het
Hier vindt u een bovengronds zwembad en een terras met comfortabel tuinmeubilair en ligstoelen (dit zwembad is voor uw eigen gebruik en wordt niet gedeeld, behalve voor noodzakelijk onderhoud) Een hek scheidt de tuin van de aangrenzende weide en het meer, het zwembad is ook beveiligd en kinderen zullen onder toezicht moeten staan bij het gebruik van deze twee gebieden vanwege de diepte.

Keuken en eetkamer
De ruime keuken is goed uitgerust voor 4 volwassenen of een klein gezin,
De keuken is voorzien van onderkasten, keramische kookplaat en oven, magnetron, koelkast met vriesvak, wasmachine, koffiezetapparaat en elektrische broodrooster en waterkoker.

Woonkamer
De eetkamer is naast de keuken met een tafel en stoelen voor 4 personen, een kinderstoel is beschikbaar op aanvraag. De woonkamer is licht en modern met een Scandinavische chaise long sofa voor 4 personen, 28 "kleuren smart tv (met Frans en Engels programma's beschikbaar), een bergkast bevindt zich naast de woonkamer voor uw jassen en bagage, u vindt er ook een strijkijzer en strijkplank. Een open trap in de woonkamer geeft toegang tot de eerste verdieping waar u beide slaapkamers vindt.

Slaapkamers
Er zijn twee slaapkamers, beide op de bovenverdieping, een ouderslaapkamer met een tweepersoons metalen Victoriaanse stijl bedframe en verend matras, nachtkastjes en lampen, ladekast en kledingkast. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoons metalen bedden in Victoriaanse stijl met een nachtkastje, lamp en een kledingkast voor opslag. Een extra eenpersoonsbed is beschikbaar voor £10 per nacht en een reisbedje kan op verzoek worden verstrekt.

Badkamer
De badkamer is gelegen op de begane grond tussen de woonkamer en keuken. De badkamer heeft voldoende ruimte en is voorzien van een opbergkast, haardroger, douche, wc en wastafel.
Badhanddoeken, handdoeken en washandjes zijn aanwezig, extra badhanddoeken voor bij het zwembad etc. kunnen op verzoek worden geleverd.

Verwarming
De Gite deelt een oliegestookte centrale verwarming met de aangrenzende
De Gite deelt een oliegestookte centrale verwarming met de aangrenzende accommodatie van de eigenaar.

Tuin en buiten
Er is een privé tuin aan de achterzijde van de Gite waar u buiten kunt eten op het terras, de tuin is omheind en leidt naar een gedeeld grasveld en een beveiligde zwembadzone. Het bovengrondse zwembad is 6m x 4m met een aangrenzend terras met ligstoelen, een grote comfortabele tuinbank en een selectie van tuin- en zwembadspellen. Het onverwarmde zwembad is geopend van 10.00 tot 19.00 uur en is beschikbaar in juli en augustus, hoewel dit bij mooi weer kan worden uitgebreid.
Een omheining leidt naar het grootste deel van het terrein, gelegen op een glooiende heuvel vindt u een met bomen omzoomde weide met een niet aangelegd pad dat leidt naar het mooie kleine meer. Het park telt meer dan 80 vogelsoorten, waaronder de hop, de wielewaal en de ijsvogel, en ook eekhoorns, dassen en herten. Het pleziermeer heeft karpers van 3 tot 15 pond, grotendeels onbevist, hard vechtend en listig, plus een grote hoeveelheid zilvervis.

Parkeren en garages
Er is een parkeerplaats beschikbaar voor gasten aan de voorzijde van het pand.

Geschiktheid voor bezoekers
We hebben ons best gedaan om de gite en het terrein zo toegankelijk mogelijk te maken, maar we hopen dat u er begrip voor heeft dat het door de ouderdom van het huis en de landelijke aard van het terrein niet voor iedereen geschikt kan zijn.

De Gite heeft een open trap, er zijn ook kleine treden op de begane grond en eerste verdieping en van de privétuin naar het zwembad. De weide is oneffen en helt vrij steil naar beneden naar het meer via een ongeplaveid pad, het meer heeft diep water en steile oevers aan de achterzijde, dit betekent dat kinderen moeten worden begeleid wanneer ze in dit gebied zijn. Het zwembad is bovengronds met treden zowel in als uit, dit gebied is beveiligd en we vragen dat kinderen onder toezicht zwemmen.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • TV
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Gites Foret'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Welkom bij Gites Forets, een moderne verbouwing van een schuur uit het begin van de 19e eeuw, gelegen aan een doorgaande weg in het gehucht Les Forets. Gelegen in een tuin en park van 2 hectare vindt u volop ruimte om te ontspannen, of u nu wilt zwemmen, van de zon wilt genieten bij het overdekte zwembad of een aangename plek zoekt om te zitten en te genieten van het wild terwijl u een hengeltje uitwerpt in ons mooie meertje.

Uw Gite is gelegen aan de rand van de Monts de Blond een gebied van aangewezen natuurlijke schoonheid met een prachtig glooiend landschap van granieten uitlopers, meren, bossen en weiden. Met een maximale hoogte van 500 meter zijn de Monts de Blond verrassend toegankelijk en bieden vele mogelijkheden om te genieten van spectaculaire uitzichten op het omliggende landschap. Voor de sportievelingen zijn er talrijke wandelpaden om de prehistorische staande stenen, dolmen en enkele suggestief genoemde granietrotsen te ontdekken, zoals de "rotsen van de feeën" waar onze neolithische voorouders hun toevlucht zochten.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Culinair en wijn

Uw Gite is landelijk gelegen en er zijn dan ook geen voorzieningen op loopafstand. De dichtstbijzijnde restaurants zijn te vinden in het nabijgelegen Cieux, Chamboret, Nantiat en Oradour sur Glane allemaal op korte rijafstand met onze eigen persoonlijke nabijgelegen eetgelegenheid van keuze in het aangename gehucht van Breuilaufa.

Wat is er te doen

Uw vakantiehuis ligt in het natuurpark van de Monts de Blond, een gebied dat ideaal is voor wandeltochten, fietstochten (op de weg en off-road), vissen en vogelspotten.

Er is een klein meertje waar u kunt vissen en er zijn twee grotere meren in Cieux en Bretiex, waar u kaartjes kunt kopen om een hele dag of een week te vissen.

Fietsen is mogelijk in de buurt op de rustige wegen, veel van hen worden gebruikt voor de tour de Limousin wielerwedstrijd. Off road fietsen is mogelijk op de vele paden rond Les Foret met 18 fietspaden van verschillende moeilijkheidsgraad bij het VTT centrum in het nabijgelegen Vaulry waar fietsen kunnen worden gehuurd of we kunnen u details geven over fietsverhuur.

Er zijn tal van mogelijkheden voor degenen die van een wandeling in de natuur houden, er is een pad aan de zijkant van de tuin dat een aangename wandeling biedt met vele andere opties in de buurt.

Liefhebbers van de natuur kunnen hier hun hart ophalen. Alleen al in onze tuin zijn 80 vogelsoorten waargenomen, waaronder de wielewaal, de hop en de arend, en de rode eekhoorn leeft en nestelt in de tuin, maar kan soms ongrijpbaar zijn.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Gites Foret heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 110

Prijs per week vanaf

€ 110

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.