Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Cheryl Johns

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 11 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

La Charnière is een prachtig gerestaureerd landhuis met één slaapkamer en biedt een heerlijk rustige vakantieplek voor koppels of alleenstaanden in het hart van de Limousin.
Het ligt op een prachtige landelijke locatie, is smaakvol gedecoreerd met mooie meubels, een eigen tuin, een privé-jacuzzi en toegang tot het zwembad. Wat wil je nog meer om helemaal te ontspannen en uit te rusten in een prachtige omgeving?
La Charnière is een luxe toevluchtsoord met veel inclusieve extra's om uw verblijf bij aankomst rustgevend en aangenaam te maken.
We geven al onze klanten gedetailleerde informatie over wat er te zien en te doen is in de omgeving. Dus of u nu na een korte wandeling in huis met vuur en een goed boek wilt blijven zitten, of een dagtrip wilt maken en wilt ontdekken wat de regio te bieden heeft, u zult iets vinden dat bij u past.
De benedenverdieping bevat een comfortabele woonkamer met vloerverwarming en houtkachel, een moderne en goed uitgeruste keuken, een eethoek (die ook kan worden gebruikt als werkruimte) en een badkamer met regendouche.
Er is een comfortabel superkingsize bed op een ruime mezzanine met uitzicht op het omliggende platteland. Er is ook een tweede slaapmogelijkheid voor niet-koppels, aangezien de bank in de woonkamer ook kan worden omgevormd tot een comfortabele slaapbank. Het beddengoed bestaat uit een dekbed van ganzendons en een selectie kussens.
Verder heb je de beschikking over een HD-tv met Freeview- en Netflix-kanalen, een Roberts DAB Digital / FM-radio en een Bluetooth-luidspreker, USB-oplaadpunten en een Wi-Fi-verbinding. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen tijdens uw verblijf. De keuken is goed uitgerust met een grote koel- / vriescombinatie, een gasoven en kookplaten. Alle gebruikelijke keukenapparatuur is inbegrepen, plus een voorraad basisbenodigdheden.
Er is een grote beveiligde parkeerplaats en een goed verlichte privé-ingang. La Charnière heeft zijn eigen privé buitenruimtes; een kleine ommuurde binnenplaats aan de voorkant die directe toegang biedt vanuit de keuken - ideaal voor een aperitief in de avond - evenals een grotere omheinde tuin aan de achterkant met een eigen jacuzzi, een terras voor maaltijden en een gazon voor uw exclusief gebruik. Er is ook toegang tot ons verwarmde buitenzwembad (afhankelijk van het seizoen).
Buiten het zwembad is de ruimte helemaal tot uw beschikking. Of je nu wilt ontspannen en zonnebaden tijdens de zomermaanden in de tuin, of je onder dekens wilt nestelen bij de knisperende houtkachel in de wintermaanden, La Charnière is een perfecte keuze.
Het hele jaar door wacht u een warm welkom, zonder vaste wisseldagen, dus grote flexibiliteit.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Back to basic
  • Ecologisch
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Jacuzzi
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'La Charnière Chadalais'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het vakantiehuis ligt in Chadalais, in de gemeente Maisonnais-sur-Tardoire, in het regionale natuurpark de Périgord Vert, omgeven door weilanden en weelderige bossen, in een regio die bekend staat als het "land van meren". Chadalais is een klein charmant gehuchtje, omgeven door paadjes en landweggetjes; een ideale plek om een avondwandeling te maken of de Limousin te ontdekken.
Je zit hier op de grens van Haute Vienne (87), Charente (16) en Dordogne (24). met een ​​uitstekende bereikbaarheid van veel kleine dorpen en grote steden en hun voorzieningen en attracties.
De Limousin is een paradijs voor fauna en vogels en je zult hier ook allerlei roofvogels zien, zoals de uil, de wouw, de buizerd en de valk, die gracieus over de akkers zweven of op de paaltjes gaan zitten, en de kraanvogeltrek die vlakbij langs komt. Je kunt hier ook allerlei viervoetige dieren zien, zoals de beverrat, steenmarter, hagedis, maar ook grotere dieren zoals herten en wilde zwijnen. Een wandeling, een fietstocht of zelfs een autorit biedt hiervoor uitstekende gelegenheid!

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Recensies

La Charnière Chadalais heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Hier 2 weken geweest op een rustige plek in de Perigord Vert . De verhuurders hebben aan alles gedacht en de voorzieningen zijn gewoon top .

Culinair en wijn

In deze regio, die wereldwijd bekend staat om zijn keuken en gastronomie, zit je hier dichtbij talloze markten en restaurants, waarvan Les Dyades, met Michelinsterren, het Domaine des Etangs en de restaurants Moulin de la Tardoire, Vieux Moulin en Grange des Oies. Ook vele andere traditionele restaurants zijn in de nabije omgeving of iets verder weg te vinden. We geven u graag tips!

Wat is er te doen

Deze regio van Frankrijk is vol met attracties, evenementen en bezienswaardigheden het hele jaar door.
Er zijn honderden prachtige steden, historische bezienswaardigheden, attracties en bezienswaardigheden, of u nu de toeristische route wilt volgen of wat meer uit het netwerk wilt stappen. Er zijn galerieën voor hedendaagse kunst, van historische kastelen tot Romeinse villa's, historische kerken en prachtige meren.
Voor wie strandplezier zoekt in de zomer, zijn er de meren van Saint Mathieu, de Plan d'eau Videix, Saint Saud Lacoussière, Espace Hermaline, Lake Saint Pardoux en du Plan d'Eau Grand Prairie met Jump 16 - een leuke opblaasbare glijbaan op het meer. Al deze plekken hebben bars of restaurants aan het meer, evenals verschillende watersporten zoals waterfietsen, kajakken en paddleboarden.
De regio is bekend om zijn heerlijke keuken en een groot aantal fantastische restaurants liggen binnen een steenworp afstand. Daarnaast kunt u verse producten kopen op lokale markten en festivals, waaronder verse zeevruchten, lokaal vlees, vers fruit en groenten. Er zijn ook het hele jaar door veel eetfestivals, waaronder oesters, mosselen, kalfsvlees, eekhoorntjesbrood, brood, wijn, pompoenen, enz., Op de gebruikelijke boerenmarkten kunt u vaak rechtstreeks bij producenten kopen en consumeren.
Voor wie op zoek is naar wat meer activiteit zijn er verschillende locaties in de buurt toegankelijk: bowlen, zwemmen, klimmen, karten, paardrijden, vissen en cursussen. We zitten op maar 10 minuten verwijderd van de internationale golfbaan La Prèze met een 18-holes pitch-and-putt-golfbaan en een 18-holes kampioensgolfbaan. Aan het eind van de weg in Maisonnais ligt ook de ballonvaartbasis van de Périgord-Limousin, waar het mogelijk is om een ​​luchtavontuur te maken om de regio van bovenaf te zien.

  • Aan de golfbaan
  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Chadalais is gemakkelijk bereikbaar via goede wegenverbindingen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Limoges, waar veel Europese vluchten op vliegen, op ongeveer 45 minuten rijden. De luchthavens Bordeaux en Bergerac liggen op 2 uur rijden.
Tijdens uw verblijf in La Charnière wensen we u een aangenaam en relaxt verblijf toe. We doen ons uiterste best om uw verblijf zo ontspannen mogelijk te maken.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Inbegrepen en verstrekt tijdens uw verblijf:
❋ Volledig privé, met eigen tuin
❋ Super Kingsize bed (en hoogwaardige tweepersoons slaapbank voor 2 personen)
❋ Beddengoed, meubels en handdoeken van hoge kwaliteit
❋ Goed uitgeruste keuken en comfortabele woonruimtes
❋ Doucheruimte met inloopdouche en merktoiletartikelen
❋ 2/3 zits privé-jacuzzi
❋ Afhankelijk van het seizoen, toegang tot ons verwarmde buitenzwembad van 4 x 8 meter
❋ Welkomstpakket met lokale producten en benodigdheden
❋ Verwarming - elektrische vloerverwarming of optionele houtkachel
❋ HDTV (Engelse en internationale kanalen) en Netflix (alle talen)
Roberts Roberts FM / DAB-radio en Bluetooth-luidspreker
❋ WiFi en werkruimte met USB-laders
❋ Gedetailleerde informatiemap
❋ Flexibele in- en uitchecktijden
❋ Veilig off-road parkeren
❋ Inleveren of terugbrengen van bagage (indien nodig)
❋ Alle kosten inbegrepen - elektriciteit, gas, houtblokken, lokale belastingen - geen extra kosten
❋ Boodschappenservice of een bereide maaltijd bij aankomst (tegen betaling)
Deze lijst is niet volledig en als u denkt dat we u iets kunnen bieden om het meeste uit uw verblijf te halen, laat het ons dan weten!

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 40,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 945

Prijs per week vanaf

€ 945

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie